Jump to content
Dogomania

Poznań. POMOCY! Coca-cola PILNIE szuka domu.... JUŻ NIE! MA DOM!!!!

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

___karolina___ napisał(a):
Colinka nie znajdzie lepszego domku niż ten w którym jest... ale trzymam kciuki baaaardzo mocno!!! Do góry maleńka!!! :roll:

i tak i nie
bo jeżeli trafi do domku, gdzie będzie jedynym ukochanym wymizianym pieskiem to będzie miała o niebo lepiej niż tu - gdy jest jedną z 4 czekających w kolejce po pieszczoty
a teraz od 2 dni jedną z 7... bo moje czipsy też są u mojej mamy na przechowaniu, bo ja mam prace 2 w dużym nasileniu i nie ma mnie po 20h w domu... :roll: - taki weekend

Posted

ech kochana, w czytaniu to ja jestem na bieżąco, w czasie śniadania albo obiadu włączam i sobie czytam, czytać można mając ręce zajęte kanapką i kubkiem z herbatą

ale pisać to już nie bardzo, więc właśnie opisałam osiągnięcia Luśki i uaktualniłam gości odwiedzających nas na naszym podleśnym polu

Posted

[quote name='swan']ech kochana, w czytaniu to ja jestem na bieżąco, w czasie śniadania albo obiadu włączam i sobie czytam, czytać można mając ręce zajęte kanapką i kubkiem z herbatą

ale pisać to już nie bardzo, więc właśnie opisałam osiągnięcia Luśki i uaktualniłam gości odwiedzających nas na naszym podleśnym polu

swan - nie masz podlinkowanego podpisu, nie można wejść na wątek :shake:
proszę - uczyń to ;)

Posted

[quote name='kinga']swan - od samego sprawdzania się nie podlinkuje :roll:

tralala mądrala :eviltong:

już działa :multi:

zapraszamy

świeże zdjęcia żurawi mam :p