___karolina___ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Colinka nie znajdzie lepszego domku niż ten w którym jest... ale trzymam kciuki baaaardzo mocno!!! Do góry maleńka!!! :roll: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a co tu tak nikogo nie ma? dzień dobry! a na wątku glucim zjadają podopiecznych Supergogi:evil_lol:http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9866814&postcount=461 Quote
PaulinaT Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 ___karolina___ napisał(a):Colinka nie znajdzie lepszego domku niż ten w którym jest... ale trzymam kciuki baaaardzo mocno!!! Do góry maleńka!!! :roll: i tak i nie bo jeżeli trafi do domku, gdzie będzie jedynym ukochanym wymizianym pieskiem to będzie miała o niebo lepiej niż tu - gdy jest jedną z 4 czekających w kolejce po pieszczoty a teraz od 2 dni jedną z 7... bo moje czipsy też są u mojej mamy na przechowaniu, bo ja mam prace 2 w dużym nasileniu i nie ma mnie po 20h w domu... :roll: - taki weekend Quote
PaulinaT Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):a co tu tak nikogo nie ma? dzień dobry! a na wątku glucim zjadają podopiecznych Supergogi:evil_lol:http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9866814&postcount=461 ooooo jaaaaa.... :o :o :o Quote
PaulinaT Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 No tak. Weekend. To i ciotek brak.... :mad: Quote
swan Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 nie brak, nie brak, właśnie nadrabiam zaległości dogomaniackie HOOP! COLA Quote
PaulinaT Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 swan napisał(a):nie brak, nie brak, właśnie nadrabiam zaległości dogomaniackie HOOP! COLA heh jest co nadrabiać :razz: Quote
swan Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ech kochana, w czytaniu to ja jestem na bieżąco, w czasie śniadania albo obiadu włączam i sobie czytam, czytać można mając ręce zajęte kanapką i kubkiem z herbatą ale pisać to już nie bardzo, więc właśnie opisałam osiągnięcia Luśki i uaktualniłam gości odwiedzających nas na naszym podleśnym polu Quote
kinga Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='swan']ech kochana, w czytaniu to ja jestem na bieżąco, w czasie śniadania albo obiadu włączam i sobie czytam, czytać można mając ręce zajęte kanapką i kubkiem z herbatą ale pisać to już nie bardzo, więc właśnie opisałam osiągnięcia Luśki i uaktualniłam gości odwiedzających nas na naszym podleśnym polu swan - nie masz podlinkowanego podpisu, nie można wejść na wątek :shake: proszę - uczyń to ;) Quote
swan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no jak,wczoraj próbowałam i mi działał :shake: zaraz sprawdzam Quote
kinga Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='swan']no jak,wczoraj próbowałam i mi działał :shake: zaraz sprawdzam swan - od samego sprawdzania się nie podlinkuje :roll: Quote
swan Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='kinga']swan - od samego sprawdzania się nie podlinkuje :roll: tralala mądrala :eviltong: już działa :multi: zapraszamy świeże zdjęcia żurawi mam :p Quote
mar.gajko Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Uczyniła to; sprawdziła to, zadziałało to. Hop Colina; gdzie twój domuś. Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 chyba sie domysla, biednuś Mamuś, bo Paulinuś nic sie nie stara o ten domek, tylko za doktorami bieguś urzadza!:shake: Quote
mar.gajko Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To może my si e neipotrzebie tak zamęczamy? Tym hopaniem. Może Cola już mamusiowa jest? Może my tak wszytsko na darmo? Quote
samoglow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 cwiczenie czyni mistrza! Moze my jakis orderus dostaniemy? :lol: Quote
Recommended Posts