mar.gajko Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Czuję lekkie zdenerwowanie i zaniepokojenie! Gdzie Samoglow jest???? Samoglooooooow!!! Quote
mar.gajko Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Tu tez napiszę. MUSICIE hopać i hopać mój pionierski bazareczek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108929 Quote
mar.gajko Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To staje się nie do zniesienia, GDZIE wy jesteście. Czemu Colina samotna? Hopaj dziecinko! Quote
mar.gajko Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Samoglow! Proszę. Odezwij się troszeczkę chociaż. Quote
PaulinaT Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Bosz bosz mar.gajko Jak TY znosisz TO?? :nerwy: Sama samiutka zostałaś. A samotność to taka wielka trwoga... Quote
swan Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Cola, uciekaj z ogródka, u mnie straszne gradobicie :crazyeye: niechybnie do Was niedługo doleci :diabloti: Quote
kinga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 swan napisał(a):Cola, uciekaj z ogródka, u mnie straszne gradobicie :crazyeye: niechybnie do Was niedługo doleci :diabloti: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: skąd Ty wytrzasnęłaś ten grad? - u nas błekit nieba, biel obłoczków i promyczki słoneczka :p ( może ZŁYM ludziom zawsze grad w oczy?:diabloti:) Quote
swan Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ( może ZŁYM ludziom zawsze grad w oczy?:diabloti:) nawet nie zaszczycę tego stwierdzania komentarzem :obrazic: Quote
kinga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 swan napisał(a):nawet nie zaszczycę tego stwierdzania komentarzem :obrazic: swan, nie obrażaj się... :roll: to były takie akademickie rozważania... ;), rozumiesz, czysto teoretyczne. - no bo u nas kurna ciągle słońce :crazyeye: Quote
PaulinaT Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 U nas pochmurno-przekropnie. Br. Ja nie lubić. Ale gradu niet. Quote
samoglow Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Samoglow! Proszę. Odezwij się troszeczkę chociaż. Mariolu Kochana - zli ludzie zeslali mnie do Gdanska na konferencje :-( Hop, Colinda Belinda! Quote
mar.gajko Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 samoglow napisał(a):HOP! HOP! :lol: No ales się wysiliła:p Z tym hopaniem. Quote
samoglow Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Hopaj, hopu, hopaj hipu! nie mam nastroju :-( Quote
Recommended Posts