mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Duży, śliczny, płaściutki. I komputrek nowiutki, szybciutki. Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 To ale teraz koleżanka będzie wymiatać na dogo :p Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='mar.gajko']Duży, śliczny, płaściutki. . a poprzedni, co, kulisty miałaś? :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 kinga napisał(a):a poprzedni, co, kulisty miałaś? :crazyeye: Mhhhmm. Kulisty.:eviltong: Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Mhhhmm. Kulisty.:eviltong: mhhhmm czy ty aby czasem nie zakosztowałaś tego specyfiku roślinnego co i Marley podobno miał przyjemność?? :roll: Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A co tam będę opowiadać... Ten jest płaściutki i już. Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Czyli wyszłaś już na prostą. Uffa. Quote
Marta i Wika Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 PaulinaT napisał(a):mhhhmm czy ty aby czasem nie zakosztowałaś tego specyfiku roślinnego co i Marley podobno miał przyjemność?? :roll: Ej, no. Kuliste rzeczy są po grzybkach ;) Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Marta i Wika napisał(a):Ej, no. Kuliste rzeczy są po grzybkach ;) A skad wiesz? :eviltong: Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a):A co tam będę opowiadać... Ten jest płaściutki i już. nie darmo mówią, ze Kraków jest ostoją historii. cieszymy się, ze macie już płaściutkie monitory a jeszcze bardziej, ze w ogóle dotarł do was internet :multi: Quote
PaulinaT Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Marta i Wika napisał(a):Ej, no. Kuliste rzeczy są po grzybkach ;) aaa to już będę wiedziała ;-) Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 kinga napisał(a):nie darmo mówią, ze Kraków jest ostoją historii. cieszymy się, ze macie już płaściutkie monitory a jeszcze bardziej, ze w ogóle dotarł do was internet :multi: Moja Droga, poprzedni mój kompóterek miał... 12 latek; Związałam się z nim emocjonalnie:p i nie mogłam sie rozstać. Ale w końcu musiałam, przyszli odłączyli, zabrali:-( Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a): Ale w końcu musiałam, przyszli odłączyli, zabrali:-( chamy jedne bezduszne :shake: tak podeptać ludzkie uczucia :-( Quote
kinga Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Moja Droga, poprzedni mój kompóterek miał... 12 latek; :-( Mariolu? to jest Muzeum Techniki - tam, gdzie Ty pracujesz.....? ...bo wydawało mi się, ze jakoś inaczej mówiłaś :roll: Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Moja Droga, poprzedni mój kompóterek miał... 12 latek; Związałam się z nim emocjonalnie:p i nie mogłam sie rozstać. Ale w końcu musiałam, przyszli odłączyli, zabrali:-( nie placz, moze zadzwoni...:-( Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 samoglow napisał(a):nie placz, moze zadzwoni...:-( Nie zadzwoni:shake: Bo go rozmontowali, zepsuli, zniszczyli, zezłomowali:-( Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A jak mojej kolezance wycieli piekny dorodny miesniak, to dluuuugo czula jakas wewnetrzna pustke !:crazyeye: Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 mar.gajko napisał(a):Nie zadzwoni:shake: Bo go rozmontowali, zepsuli, zniszczyli, zezłomowali:-( Nie obronilas ?! :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 samoglow napisał(a):Nie obronilas ?! :crazyeye: Chciałam, ale mówili, że stary, no niech Pani nie żartuje, przecierz on juz ledwo "chodzi". I nic nie pomogło, że ja to takie lubię... Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A moze nie wywalili...moze jest w jakims komputerowym hospicjum :crazyeye: Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 samoglow napisał(a):A moze nie wywalili...moze jest w jakims komputerowym hospicjum :crazyeye: Przepis mają:shake: Muszą zutylizować:-( Zutylizują go niebawem, nie da się go uratować. Quote
samoglow Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Cioteczki kochane, Kinga otworzyla nowy watek....zbiorka u Grandy :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 samoglow napisał(a):A wykrasc noca? Nie da się:angryy: Budynek chroniony:angryy: Chyba bardziej niż bank:diabloti: Ale nie rozdrapujmy już, moich, świeżych ran... I tak smutek wielki w moim sercu zalega... A dusza łka w bezmiarze rozpaczy... Quote
Recommended Posts