basia bonnie Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 :loveu: tyle sie nadawlo do publikacji hehe :) Tosiaczek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 dziekuje Basiu! a ja okropnie wyszlam :shake: no coz... Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 http://i34.tinypic.com/2sakv9e.jpg ona jest już ustawiona, czy tylko przygotowywana?:razz: Bett, nie mogłaś tutaj okropnie wyjść po tej fotce ze spódnicą i skarpetkami w paski:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Oj Betty nie przejmuj sie!:) mam pełno pięknych Twoich zdjęć z trybun :cool3::cool3::cool3: Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Trzymaj dłoń bardziej pod i za pyskiem zasłaniaszjej kufę ręką, a tak super! Dobranoc! Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mudik napisał(a):Trzymaj dłoń bardziej pod i za pyskiem zasłaniaszjej kufę ręką, a tak super! Dobranoc! nie super bo tylna noga za bardzo w bok uciekła i za bardzo wyciągnięta mordka do przodu, reszta jak wyżej : P Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Wim,no wiesz chciałam być miła,żeby Bet miała miłe sny:roll: Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Mudik napisał(a):Wim,no wiesz chciałam być miła,żeby Bet miała miłe sny:roll: i ja wyszłam na tą wredną:diabloti: Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja wyjdę bo Betty zrób jej jeszcze łapy bo ma stopy zarośnięte,wos jej między palcami sterczy:eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 zrzedzicie jak stare baby :P tu nie jest super ustawiona tak jak umie ;) :eviltong: i nie za wiele juz chyba jej obetne bo wstaje o 6 i ruszam :) trzymac kciuki! ale moze Mateusz mi ja wystawi :) zobaczymy kto bedzie na silach!! Quote
Bonsai Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kurczę, tylko trochę mnie nie było, a tu tyle do nadrabiania! Oczywiście to miła niespodzianka! :loveu: Quote
AngelsDream Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 W niedzielę będziemy, ale tak tylko popatrzeć :) Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 AngelsDream napisał(a):W niedzielę będziemy, ale tak tylko popatrzeć :) od której będziecie? Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Cześć Beatko :) Wiesz co, ten nasz wspólny spacerek Tosca+Bonnie jest chyba coraz bardziej realny..:cool3: bardzo możliwe,że niedługo zamieszkam pod Warszawą hehe. no i gratulacje dla Tosiaczka!!!!:multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
infers Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Tinka:)']i ja wyszłam na tą wredną:diabloti: Nie pierwszy, nie ostatni raz:P:loveu: (Moja krew;)) Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 ojeeej ile fotek wystawowej Tosi :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tosiaczek dzisiaj CAC ! czyli 3 już i ukończyła Chapionat Polski :multi::multi::multi: a tak poza tym to wspaniała sunia, o wspaniałym charakterze :loveu::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Matusz']Tosiaczek dzisiaj CAC ! czyli 3 już i ukończyła Chapionat Polski :multi::multi::multi: alee fajnie :loveu::loveu: gratulacje:loveu: Quote
aleb Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wielkie gratulacje!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Bonsai']Kurczę, tylko trochę mnie nie było, a tu tyle do nadrabiania! Oczywiście to miła niespodzianka! no widzisz!! ciekawe ile mam u Ciebie juz do nadrobienia [quote name='AngelsDream']W niedzielę będziemy, ale tak tylko popatrzeć :) ale fajnie ze w ogole bedziesz!!!! :loveu: tylko znajdz nas :D [quote name='Tinka:)']od której będziecie? jakos od 9-10. a TY tez wpadniesz? :diabloti: [quote name='basia bonnie']Cześć Beatko :) Wiesz co, ten nasz wspólny spacerek Tosca+Bonnie jest chyba coraz bardziej realny..:cool3: bardzo możliwe,że niedługo zamieszkam pod Warszawą hehe. no i gratulacje dla Tosiaczka!!!! ojej!! no nie gadaj :D :multi: ale byloby super!!!!!!!! dziekuje Tosiaczek sie dobrze spisal !! :multi: [quote name='infers1995']Nie pierwszy, nie ostatni raz:P (Moja krew;)) :eviltong: [quote name='eria']ojeeej ile fotek wystawowej Tosi :> bedzie wiecej!!! [quote name='SZPiLKA23']Wystawowe foty super ;] dziekuje Szpiluniu droga :calus: [quote name='Matusz']Tosiaczek dzisiaj CAC ! czyli 3 już i ukończyła Chapionat Polski :multi: a tak poza tym to wspaniała sunia, o wspaniałym charakterze :loveu::loveu::loveu: heloł Matik :D dziekuje ze mnie uprzedziles i powiadomiles o sukcesie Tosci :D mowilam ze Cie polubi psina :cool3: [quote name='Tinka:)']alee fajnie :loveu::loveu: gratulacje:loveu: noooooooooooooooo -nawet sie nie spodziewalam!!!!! [quote name='Marzenuś']No to pięknie! Gratuluję ;) czesc :multi: dzieki!! [quote name='aleb']Wielkie gratulacje!!! :multi: :multi: :multi: :loveu: dzieki Izus :) A jak maluchy sie czuja? a TY juz odespalas? Quote
Recommended Posts