Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 betty_labrador napisał(a):dobra nie badz taka madra :eviltong: postaram się nie być. albo i nie:diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Tinka:) napisał(a):postaram się nie być. albo i nie:diabloti: spadowka :P a gdzie nasza small? :placz::placz: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 betty_labrador napisał(a):spadowka :P a gdzie nasza small? :placz::placz: :diabloti: yyy, podlewa kwiatki:razz: Quote
betty_labrador Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Tinka:) napisał(a)::diabloti: yyy, podlewa kwiatki:razz: na Twoim parapecie? :razz: Quote
Unbelievable Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 betty_labrador napisał(a):na Twoim parapecie? :razz: nie mam kwiatków na parapecie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A no witam szanowną kozę :diabloti: tęskniłaś? Quote
betty_labrador Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Przywitam sie : dzien dobry :) witam sie bry :D :calus: smallpati napisał(a):A no witam szanowną kozę :diabloti: tęskniłaś? czesc :multi::multi::multi: tak :diabloti: a TY? :eviltong: bylam dzis na wystawie!!!!!! spotkalam kilku dogomaniakow :razz: bylo swietnie :loveu: jutro cdn, i wystawianie Tosiaczka!!!!!!!! trzymac kciuki :) Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 aleee, ja też miałam dzisiaj byyyć:placz: Quote
basia bonnie Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Beatko wstawiać moje fotki Tosiaczka do Twojej galerii? :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Tinka:) napisał(a):aleee, ja też miałam dzisiaj byyyć:placz: wlasnie! zaluj! bylo super :diabloti: spotkalam Basienke :D Ole (Mi.), Marzene18, i Mateusza :D naprawde zazdrosc :eviltong: basia bonnie napisał(a):Beatko wstawiać moje fotki Tosiaczka do Twojej galerii? :) :loveu: :loveu: :loveu: heloł :* tak ! dawaj :D Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 betty_labrador napisał(a):wlasnie! zaluj! bylo super :diabloti: spotkalam Basienke :D Ole (Mi.), Marzene18, i Mateusza :D naprawde zazdrosc :eviltong: spadówa:cool1::mad::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 I mamy piękne wspolne zdjecie :cool3: ok. juz zmniejszam i wstawiam Tosiaczka, zdjecia wyszly ladnie dosc:) Quote
basia bonnie Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Narazie daje 5, bo mam nagle taki nawał spraw :o , później ,tak koło 12 wstawie reszte:) Quote
AngelsDream Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Nas jutro nie będzie, ale kciuki trzymamy! Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Jaka gwiazda:loveu::loveu::loveu: i uszy jej chyba ciutke porawiłąś:eviltong::cool3::cool3:? http://i33.tinypic.com/2yy8r6h.jpg Quote
aleb Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Pozdrawiam i do zobaczenia się następnym razem :) Mam nadzieję, że dłużej sobie pogadamy, bo dziś zagoniona byłam... No i nasze spotkanko w wersji zdjęciowej ;) Quote
betty_labrador Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='Tinka:)']spadówa:cool1::mad::evil_lol: :glaszcze: wszystko bedzie dobrze :cool3: [quote name='basia bonnie']I mamy piękne wspolne zdjecie :cool3: ok. juz zmniejszam i wstawiam Tosiaczka, zdjecia wyszly ladnie dosc:) ojej!! dziekuje za slicznosciowe zdjecia! naprawde superkowo wyszly. Jeszcze ja powstawiam ale dzis juz nie dam rady, jutro musze wstac o 6 zeby spokojnie byc na wystawie przynajmniej o 9.30! wiec niebawem spac ;) [quote name='AngelsDream']Nas jutro nie będzie, ale kciuki trzymamy! dziekuje :) a w niedziele bedziecie? :> [quote name='Mudik']Jaka gwiazda:loveu::loveu::loveu: i uszy jej chyba ciutke porawiłąś:eviltong::cool3::cool3:? http://i33.tinypic.com/2yy8r6h.jpg hejo :multi: tak !! dobrze zauwazylas ze uszy podciachane ;> jeszcze dzis byl prysznic ;) choc powinnam to zrobic maxymalnie wczoraj :shake: ale bylam zbyt leniwa :eviltong: wiesz mamy jedna suke w konkurencji ;) bo druga cieczkuje :diabloti: a Ty w niedziele przybedziesz Magdo? [quote name='aleb']Pozdrawiam i do zobaczenia się następnym razem :) Mam nadzieję, że dłużej sobie pogadamy, bo dziś zagoniona byłam... No i nasze spotkanko w wersji zdjęciowej ;) czesc IZUS!! bardzo milo mi bylo Cie poznac!! szkoda ze tak krociutko :( i ze musialas uciekac. Mateusz pozniej pytal czemu nie przyszlas ;) ale i tak super ze sie spotkalysmy. Milego wypoczynku i zajmowania sie Figunia i jej maluchami :) zrobilam dzis tylko!!!!!!!!!!!! 302 zdjecia ;) Quote
Unbelievable Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='betty_labrador']:glaszcze: wszystko bedzie dobrze :cool3: zrobilam dzis tylko!!!!!!!!!!!! 302 zdjecia ;) już sobie poprawiłam humor: spójrz na dział i poczytaj odpowiedzi, ja umieram : P http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=191409 pokaż, pokaż! bett, zaprzęgam cię do robienia zdjęć jackom i parsonom:mad: Quote
aleb Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='betty_labrador'] czesc IZUS!! bardzo milo mi bylo Cie poznac!! szkoda ze tak krociutko :( i ze musialas uciekac. Mateusz pozniej pytal czemu nie przyszlas ;) ale i tak super ze sie spotkalysmy. Milego wypoczynku i zajmowania sie Figunia i jej maluchami :) zrobilam dzis tylko!!!!!!!!!!!! 302 zdjecia ;) No mam nadzieję, że znowu się zobaczymy! :) W Sopocie będziesz? A no musiałam się szybko zbierać, jeszcze pochodziłam po stanowiskach i leciałam do auta. Mateusz wybaczy, w końcu widzimy się w Sopocie :evil_lol: Dokładnie, u Figuni dobrze ;) Quote
dog193 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Dawno mnie tu nie było, ale melduje, że wszystko nadrobione, sprawdzone i ogólnie bardzo mi sie podoba(a o rysunkach to już nie mówię:mdleje:):loveu: Quote
aleb Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 A i jeszcze coś... Tosca jest przeurocza :loveu: Wygłaskaj ją ode mnie :cool3: Quote
Mudik Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 My jutro Beatko jedziemy na zawody.W niedzielę startujemy w zawodach w Jedlińsku pod Radomiem. Quote
basia bonnie Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 zaczniemy od nowej stronki :cool3: żeby Beatce sie lepiej ogladalo :diabloti: :loveu: Quote
Recommended Posts