basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Biedna Tosca :evil_lol: a ja tez mam jeszcze foty Mateusza z Tosca.. :cool3: :siara: :siara: :siara: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 basia bonnie napisał(a):a ja tez mam jeszcze foty Mateusza z Tosca.. :cool3: :siara: :siara: :siara: a ja nie mam :crazyeye: ale mam samą Tosie :loveu: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Justa no wieeesz! masz braki! :evil_lol: :evil_lol: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 basia bonnie napisał(a):Justa no wieeesz! masz braki! :evil_lol: :evil_lol: co ja poradze, że Tosia wolała sie do mnie przytulać? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pffff :diabloti: Ale musisz jutro nadrobić te braki, jakieś foty z zaskoczenia, wiesz :cool3: :diabloti: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='basia bonnie']Pffff :diabloti: Ale musisz jutro nadrobić te braki, jakieś foty z zaskoczenia, wiesz :cool3: :diabloti: kochana, ja NIC NIE MUSZĘ :diabloti: eeeee tam, jutro nie wezme aparatu :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hahah no dobra, na pocieszenie macie.. :diabloti: skupiony Matusz :cool3: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Justa, oh ta szczerość :loveu: nie no, w końcu ze swoją pańcią najlepiej wygląda hehe :) Quote
Matusz Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 aleb, wiem, że źle :lol::lol: to były próby i jeszcze ją poprawiałem i nie moja wina, że Beti robiła już wtedy zdjęcia ;) Quote
AngelsDream Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Nie było nas :( Nie chcieli nas wpuścić z Baajem, a bez niego nie miało to sensu :( Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Justa']a ja nie mam :crazyeye: ale mam samą Tosie to daj!! :) [quote name='basia bonnie']Justa no wieeesz! masz braki! :lol: [quote name='Justa']co ja poradze, że Tosia wolała sie do mnie przytulać? :diabloti: bo trzymalas smycz :diabloti: [quote name='basia bonnie']Pffff :diabloti: Ale musisz jutro nadrobić te braki, jakieś foty z zaskoczenia, wiesz :cool3: :diabloti: i nie nadrobila :placz: [quote name='Justa']kochana, ja NIC NIE MUSZĘ :diabloti: eeeee tam, jutro nie wezme aparatu :evil_lol: i siebie tez :P [quote name='basia bonnie']hahah no dobra, na pocieszenie macie.. :diabloti: skupiony Matusz :cool3: :cool3: [quote name='Justa']Eeeee z Beatka ładniej stała :eviltong: mialam lepsze smaki!! czytaj serek :p a wtedy tylko chlebek :eviltong: [quote name='aleb']Mateusz tak btw. to źle ustawiłeś Toscę :cool3: Mateusz sie przymierzal :) [quote name='basia bonnie']Justa, oh ta szczerość :loveu: nie no, w końcu ze swoją pańcią najlepiej wygląda hehe :) :) dzieki ;) [quote name='Matusz']aleb, wiem, że źle :lol::lol: to były próby i jeszcze ją poprawiałem i nie moja wina, że Beti robiła już wtedy zdjęcia ;) nastepnym razem pojdzie lepiej. zreszta to nie bylo koncowe ustawienie ;) Ale biegala z Toba pieknie!! [quote name='AngelsDream']Nie było nas :( Nie chcieli nas wpuścić z Baajem, a bez niego nie miało to sensu jak to nie chcieli? bo nie zgloszony? :-o Ja widzialam dwa kundelki!!! wpuszczone. Mnie tez nie chcieli wpuscic w piatek bo na sobote bylam zglosozna, ale troszke kulturalnie porozmawialam i bylo ok :) nie wolno sie dac zastraszyc bo Ci co wpuszczaja nie wiele sie znaja :P Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 zaraz dam zdjecia z wystawy miedzynarodowej w warszawie :) najpierw zdjecie wspolne dogomaniakow :) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Łiii to my, to my hihi!! kto widzi gdzie kto jest? :evil_lol: :loveu: patrz Betty jaki mam pulpit:) Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 no to my :P ale wiesz Basiu w kolejne dni juz nie byli chetni do robienia sobie zdjec wspolnie :( hehe niezly pulpit :) nawet reka Marzeny sie zalapala! :) Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 betty_labrador napisał(a):no to my :P ale wiesz Basiu w kolejne dni juz nie byli chetni do robienia sobie zdjec wspolnie :( hehe niezly pulpit :) nawet reka Marzeny sie zalapala! :) A pff nie wiedzieli co tracili;) Noo i Ola z Nikonem w tle:evil_lol: /ale nie masz chyba nic przeciw zebym Tosie miala na pulpicie? :) Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='basia bonnie']A pff nie wiedzieli co tracili;) Noo i Ola z Nikonem w tle:evil_lol: /ale nie masz chyba nic przeciw zebym Tosie miala na pulpicie? :) ee ;) moze innym razem. ale szkoda. nie mam nic przeciwko :) zaczynamy- piatek :) Quote
Marzenuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Łaaa, moja łapa tam jest :] A na tym grupowym wyszłam jak skocz na wino i nie wracaj :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Marzenuś']Łaaa, moja łapa tam jest :] A na tym grupowym wyszłam jak skocz na wino i nie wracaj :evil_lol: etam nie przesadzaj :) Quote
Marzenuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Moja sąsiadka by powiedziała że są na skraju śmierci głodowej :evil_lol: Quote
Kinia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Moja mama jak zobaczyła charty w ustroniu na wystawie to stwierdziła, ze na pewno są za schroniska i czekają na ludzi, którzy dadzą im jeść Quote
Marzenuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Ehh ;) Ludzie powinni czytać o rasach :evil_lol: Quote
Recommended Posts