aleb Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Tak, odespałam. Dziś spałam do 12.00 :evil_lol: Zdjęcia maluchów w galerii ;) Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a):jakos od 9-10. a TY tez wpadniesz? :diabloti: chciałabym...:roll: jutro o 9 to ja już będę w drodze do ekskluzywnego i jakże godnego odwiedzenia Goniądza:diabloti::evil_lol::evil_lol: zaopatrz się w aparat i o 10.25 na ring 13 masz się stawić w celu choć trochę ufocenia Jacków:diabloti: razem z Mateuszem : P Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 katik napisał(a):gratuluję sukcesu :multi: dziekujemy KasiU! a TY jutro bedziesz ? :razz: aleb napisał(a):Tak, odespałam. Dziś spałam do 12.00 :evil_lol: Zdjęcia maluchów w galerii ;) hehe to dobrze ze sie wyspalas. Teraz jest 20.30 a m sie juz chce spac!! i mam zakwasy w nogach :evil_lol: Tinka:) napisał(a):chciałabym...:roll: jutro o 9 to ja już będę w drodze do ekskluzywnego i jakże godnego odwiedzenia Goniądza:diabloti::evil_lol::evil_lol: zaopatrz się w aparat i o 10.25 na ring 13 masz się stawić w celu choć trochę ufocenia Jacków:diabloti: razem z Mateuszem : P to milej podrozy :papapa: :D skad wiesz ze Mateusz bedzie chcial :P a my w ogole lazilismy po wystawie w kolko i jak jedna osoba zaczynala robic zdjecia to reszta z aparatami leciala i wszyscy te same ujecia :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a): to milej podrozy :papapa: :D skad wiesz ze Mateusz bedzie chcial :P a my w ogole lazilismy po wystawie w kolko i jak jedna osoba zaczynala robic zdjecia to reszta z aparatami leciala i wszyscy te same ujecia :eviltong: a dziękuję ;) będzie będzie:diabloti: heheeh nawiedzone dzieci :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Tinka:) napisał(a):a dziękuję ;) będzie będzie:diabloti: heheeh nawiedzone dzieci :evil_lol: spytaj go a nie mnie :P hehe no ba :P szkoda ze cie nie bylo ;( zaluj :diabloti: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a): hehe no ba :P szkoda ze cie nie bylo ;( zaluj :diabloti: weź, cieszę się tylko że jutro wyjeżdżam i nie będę musiała na nich patrzeć:angryy: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Tinka:) napisał(a):weź, cieszę się tylko że jutro wyjeżdżam i nie będę musiała na nich patrzeć:angryy: tzn na kogo?????? :P Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a):tzn na kogo?????? :P na kontrolerów biletów kurrrdę:diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Tinka:) napisał(a):na kontrolerów biletów kurrrdę:diabloti: a czemu o nich piszesz akurat? :P zalezli Ci za skore? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a):a czemu o nich piszesz akurat? :P zalezli Ci za skore? :eviltong: nie, ale nie wiedziałam co napisać:diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Tinka:)']nie, ale nie wiedziałam co napisać:diabloti: aha :eviltong: to my to my na 1 -ce:P ladnie Tosiaczek stoi? :D Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Pieknie stoi!!!! :multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 piknie:loveu::loveu: chociaż głowę jej trochę za bardzo wyciągnęłaś ;) Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 to akurat taka fotka :) mam piękne zdjęcie, pięknej postawy:loveu: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='basia bonnie']Pieknie stoi!!!! :multi: :multi: :loveu: :loveu: no nie? :D lata praktyki robia swoje :razz::eviltong: [quote name='Tinka:)']piknie:loveu::loveu: chociaż głowę jej trochę za bardzo wyciągnęłaś ;) wlasnie dobrze! tak ja nauczylam bo dzieki temu przednie łapy robia jej sie rownolegle! inaczej ma wklęsły grzbiet ;) ide spac branoc ! a to flat ktory wygral grupe VIII na BISACH!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Matusz']to akurat taka fotka :) mam piękne zdjęcie, pięknej postawy:loveu: oo masz lepsze? :> dziekuje ze porobiles nam super foteczki! i Justynka tez :D zwijam sie spac ;) do jutra Matik :) :multi: Quote
aleb Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Gratulacje dla Tosci jeszcze raz :multi: Ładnie stała, należała jej się I lokata :) Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 nie na bisach tylko BOGGach : P ja jak chcę żeby Grami miał równolegle łapy to wyciągam go smakołykiem, ale później głowa wraca mu na pierwotne miejsce, a łapki zostają ; ) Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 aleb napisał(a):Gratulacje dla Tosci jeszcze raz :multi: Ładnie stała, należała jej się I lokata :) dziekuje dziekuje dziekuje jeszcze raz Izus :loveu: szkoda ze Ty zdobylas czwarta ale zawsze to cos!! branoc :) Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Tinka:) napisał(a):nie na bisach tylko BOGGach : P ja jak chcę żeby Grami miał równolegle łapy to wyciągam go smakołykiem, ale później głowa wraca mu na pierwotne miejsce, a łapki zostają ; ) no dobra w BOGGACH -pomylka :eviltong::diabloti: a Tosce nie zostaje i juz ! o , bo ona taka psian nietypowa co by kazdego zalizala :evil_lol: kurde nie zagadujcie mnie juz!! ide :cool3::cool1: Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='betty_labrador']oo masz lepsze? :> dziekuje ze porobiles nam super foteczki! i Justynka tez :D zwijam sie spac ;) do jutra Matik :) :multi: mam :) pięknie stała przy opisie, sama bez trzymania :multi: tak, Tosia jest kochana, rozdaje buziaki na prawo i lewo:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='betty_labrador']no dobra w BOGGACH -pomylka :eviltong::diabloti: a Tosce nie zostaje i juz ! o , bo ona taka psian nietypowa co by kazdego zalizala :evil_lol: kurde nie zagadujcie mnie juz!! ide :cool3::cool1: jak ty to napisałaś- BOGGach! Gram się każdemu na kolana wbija, bo lizania jest oduczony ; ) [quote name='Matusz']mam :) pięknie stała przy opisie, sama bez trzymania :multi: [/quote] ja chcę żeby chociaż przy ocenie stał :placz: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='betty_labrador']oo masz lepsze? :> dziekuje ze porobiles nam super foteczki! i Justynka tez :D skad ta pewność ? :diabloti: naprawde cieszę się, że się poznałyśmy :loveu: a w Tosi to jestem zakochana po uszy :loveu: Quote
aleb Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a):dziekuje dziekuje dziekuje jeszcze raz Izus :loveu: szkoda ze Ty zdobylas czwarta ale zawsze to cos!! branoc :) Nooo, ale co tam, to była jego pierwsza wystawa przecież ;) Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Dogo wciaga jak bagno :diabloti: tuz przed spaniem :P [quote name='Matusz']mam :) pięknie stała przy opisie, sama bez trzymania :multi: tak, Tosia jest kochana, rozdaje buziaki na prawo i lewo:loveu::loveu: stala stala :D inaczej nie dostalaby kolacji :eviltong: rozdawnaie buziakow tez jej wyklikalam :cool1: (nie no, zart :P ) nooo taka fajna z niej dziewczyna, nie wiem czemu niektorzy sie jej boja ze moze ugryzie? :roll: no coz.. [quote name='Tinka:)']jak ty to napisałaś- BOGGach! Gram się każdemu na kolana wbija, bo lizania jest oduczony ; ) [quote name='Matusz']mam :) pięknie stała przy opisie, sama bez trzymania :multi: [/quote] ja chcę żeby chociaż przy ocenie stał :placz: no napisalam jak napisalam :D wazne ze przez dwa GG :P to go naucz!!! (zaraz stwierdzisz ze jego sie nie da :cool1:) [quote name='Justa']skad ta pewność ? :diabloti: naprawde cieszę się, że się poznałyśmy :loveu: a w Tosi to jestem zakochana po uszy :loveu: hmm bo robisz super foty? :razz: ja tez ja tez sie ciesze :multi: widzialam ze nie musialam jej prowadzic do metra :diabloti: i trzymac przy glownym ringu :cool3: [quote name='aleb']Nooo, ale co tam, to była jego pierwsza wystawa przecież no tak! tez prawda- pierwsze sliwki robaczywki :P chociaz Tosca wparowala na pierwsza wystawe i od razu dostala zwyciestwo mlodziezy :loveu: ale sukcesu nie powtorzyla :cool3: Quote
Recommended Posts