Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a): ja sie tez witam :P wyspalas sie? :eviltong: ja już dawno wstałam:cool1: o 10 zaczynał się maraton ''wzgórza hollywood'' na MTV, musiałam wstać :evil_lol: Quote
Bonsai Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a): kolejna nie powiedziala ze byla w wawie :diabloti: ja wam dam dziewczyny! :mad::eviltong: Trzeba było uważniej czytać mojego fotobloga. :mad: :eviltong: Z resztą byłam tylko na jeden dzień. Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a): poznasz poznasz :cool3: :lol: tak doszla :) przepraszam ze nie odpisalam, sa u mnie goscie i latałam od mojego pokoju do duzego ;) Nie mów, że bierzesz Tosie na wystawe?!:cool3::cool3::cool3: Nie ma sprawy,nie gniewam się, tylko nie byłam pewna czy Ci doszło,wiesz;) Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Właśnie, będziesz sama na wystawie czy z Toscą? :cool3: Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Bonsai napisał(a):Trzeba było uważniej czytać mojego fotobloga. :mad: :eviltong: Z resztą byłam tylko na jeden dzień. :oops: ups wydalo sie!! basia bonnie napisał(a):Nie mów, że bierzesz Tosie na wystawe?!:cool3::cool3::cool3: Nie ma sprawy,nie gniewam się, tylko nie byłam pewna czy Ci doszło,wiesz;) a mam nie brac? :cool3: no ok, :) doszlo! fajnie ze bedziesz miala z kim dojechac, jakbys bardzo prosila to bym podjechala po Ciebie :) aleb napisał(a):Właśnie, będziesz sama na wystawie czy z Toscą? :cool3: W sobote wystawiam wiec bede z nia na bank, zobaczymy czy piatek i niedziela nie przysmazy nas upałem, wtedy zadecyduje :) ale wolalabym Z. ;) Hurra tyle dogomaniakow poznam :multi: a wogole bede miec na reku zielona branzoletke z napisem "betty_labrador" :cool3: Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Super :) Ja jestem tylko w piątek. Co do bransoletki, to poznałabym cię nawet bez niej :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a): a mam nie brac? :cool3: no ok, :) doszlo! fajnie ze bedziesz miala z kim dojechac, jakbys bardzo prosila to bym podjechala po Ciebie :) Ale w piątek też będziesz z Toscą? Betty nie żartujesz prawda? JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWA!!! JESTEM W RAJU !! Tzn. będę w piątek :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: spotkamy się już na, jejku jak się ciesze że Tosiaczka poznam!!! Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Tinka nie płacz. Jeszcze nie raz się zobaczysz z nami ;) Szkoda, że ciebie nie będzie noo :( Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 aleb napisał(a):Tinka nie płacz. Jeszcze nie raz się zobaczysz z nami ;) Szkoda, że ciebie nie będzie noo :( w Białymstoku będę, a do Białegostoku większości ludzi za daleko:-(:placz: w warszawie na krajówce też pewnie będę, i w Nowym Dworze... tylko że niewiele osób szczególnie do tego drugiego przyjeżdża Quote
aleb Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 No ja w Nowym Dworze na pewno nie będę... nawet tam nigdy nie byłam, chociaż kiedys trzeba pojechać :cool3: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 aleb napisał(a):No ja w Nowym Dworze na pewno nie będę... nawet tam nigdy nie byłam, chociaż kiedys trzeba pojechać :cool3: nie wiem czy watro się tyle tłuc:razz: po prostu krajówka, jakoś nie powala... źle nie jest ale lepiej by być mogło, zależy też jaki sędzia. Drugi raz jak byliśmy zapomniałam książeczki zdrowia i nikt nie sprawdzał :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='aleb']Super :) Ja jestem tylko w piątek. Co do bransoletki, to poznałabym cię nawet bez niej :eviltong: hehehe :P nawzajem ^^ [quote name='basia bonnie']Ale w piątek też będziesz z Toscą? Betty nie żartujesz prawda? JESTEM MEGA SZCZĘŚLIWA!!! JESTEM W RAJU !! Tzn. będę w piątek :multi::multi::multi::multi::multi: :loveu: spotkamy się już na, jejku jak się ciesze że Tosiaczka poznam!!! tak bede Basiu!!!!!!! :multi::multi: a myslalas ze bez?:> mam nadzieje ze tylko jakis upal nas nie dobije :roll: [quote name='Tinka:)']:placz::placz::placz: :cry: :cry: :cry: [quote name='aleb']Tinka nie płacz. Jeszcze nie raz się zobaczysz z nami ;) Szkoda, że ciebie nie będzie noo :( no ;( a ja juz szykowalam czerwony dywan na wejscie!!!! [quote name='Tinka:)']w Białymstoku będę, a do Białegostoku większości ludzi za daleko:-(:placz: w warszawie na krajówce też pewnie będę, i w Nowym Dworze... tylko że niewiele osób szczególnie do tego drugiego przyjeżdża no mi daleko^^ja sie postaram byc i w nowym dworze! trzeba wystawy nadrobic i znajomosci :cool3: [quote name='aleb']No ja w Nowym Dworze na pewno nie będę... nawet tam nigdy nie byłam, chociaż kiedys trzeba pojechać :cool3: nie? :placz: ale wazne ze w wawie!!!! [quote name='Tinka:)']nie wiem czy watro się tyle tłuc:razz: po prostu krajówka, jakoś nie powala... źle nie jest ale lepiej by być mogło, zależy też jaki sędzia. Drugi raz jak byliśmy zapomniałam książeczki zdrowia i nikt nie sprawdzał :evil_lol: no trzeba obczaic co sie bardziej opłaca :diabloti::razz: e oni czesto nie sprawdzaja ksiazeczek!! macie z dzis robione na samowyzwalaczu :D Quote
basia bonnie Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://img86.imageshack.us/img86/516/dscf1713dg7.jpg Piękne!! ale ja tez takie bede miec z Tosia!! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a): :cry: :cry: :cry:te emotki wyglądają jak ufole :evil_lol: betty_labrador napisał(a): no ;( a ja juz szykowalam czerwony dywan na wejscie!!!!:diabloti: betty_labrador napisał(a): no mi daleko^^ja sie postaram byc i w nowym dworze! trzeba wystawy nadrobic i znajomosci :cool3:ja mojemu chyba tylko reproduktora zrobię, na championa nie da rady:shake: betty_labrador napisał(a): no trzeba obczaic co sie bardziej opłaca :diabloti::razz: e oni czesto nie sprawdzaja ksiazeczek!! krajówki są tańsze : P mi w Białymstoku i pierwszy raz w NDM sprawdzali:razz: w Białymstoku byłam z wujkiem weterynarzem, więc on sie tylko przedstawił i nawet orangutana moglibyśmy wprowadzić :evil_lol: betty_labrador napisał(a): macie z dzis robione na samowyzwalaczu :D :loveu: Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 [quote name='basia bonnie']http://img86.imageshack.us/img86/516/dscf1713dg7.jpg Piękne!! ale ja tez takie bede miec z Tosia!! :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: a ze mna nie chcesz? :placz: :cool1: [quote name='Tinka:)']te emotki wyglądają jak ufole :evil_lol: :diabloti: ja mojemu chyba tylko reproduktora zrobię, na championa nie da rady:shake: krajówki są tańsze : P mi w Białymstoku i pierwszy raz w NDM sprawdzali:razz: w Białymstoku byłam z wujkiem weterynarzem, więc on sie tylko przedstawił i nawet orangutana moglibyśmy wprowadzić :evil_lol: :loveu: hehe podobne do Ciebie :cool3: te emoty! :P no tansze- ta mnie kosztowala 90 zl! plus skladka 45 zl roczna :roll: to bylo wprowadzic! bylaby jazda !!!!!!!!!! :diabloti::razz: Quote
AngelsDream Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 http://img86.imageshack.us/img86/516/dscf1713dg7.jpgFota na dobranoc? Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a): hehe podobne do Ciebie :cool3: te emoty! :P no tansze- ta mnie kosztowala 90 zl! plus skladka 45 zl roczna :roll: to bylo wprowadzic! bylaby jazda !!!!!!!!!! :diabloti::razz: nawet nie wiesz jak trafne jest te określenie :evil_lol::evil_lol: wszyscy tak na mnie mówią, nawet moja była wychowawczyni :evil_lol: Międzynarodowe tyle kosztują, krajówka w wawie-85zł:roll:, krajówka w NDM-70zł.... a masz? :diabloti: Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 AngelsDream napisał(a):Fota na dobranoc? tak :D Tinka:) napisał(a):nawet nie wiesz jak trafne jest te określenie :evil_lol::evil_lol: wszyscy tak na mnie mówią, nawet moja była wychowawczyni :evil_lol: Międzynarodowe tyle kosztują, krajówka w wawie-85zł:roll:, krajówka w NDM-70zł.... a masz? :diabloti: hehehe Tinka :P nowa ksywa? UFOL-Tinka ?:cool3: no neistety ceny sa czesto K O S M I C Z N E!! ej nie moge wejsc akurat na ten watke o usunieciu opci "edytuj" !!!!! wiec prosze przybliz mi co tam napisali :roll: Tinkus jestes na n-k? i jak Infers ma na imie? Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 a orangutana nie mam- tylko goryla !! :P Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a): hehehe Tinka :P nowa ksywa? UFOL-Tinka ?:cool3: no neistety ceny sa czesto K O S M I C Z N E!! ej nie moge wejsc akurat na ten watke o usunieciu opci "edytuj" !!!!! wiec prosze przybliz mi co tam napisali :roll: Tinkus jestes na n-k? i jak Infers ma na imie? nie, stara już :evil_lol: :diabloti: że jakieś gówniary pisały jakieś głupoty, ludzi im odpowiadali na co one mieniały swoje wszystkie posty na blablablabla, temat nie miał sensu i trzeba go było usuwać. jestem:cool1: wchodzę tylko jak mi ktoś zaproszenie wyśle :evil_lol: Cinuś jest Marcin Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Tinka:) napisał(a):nie, stara już :evil_lol: :diabloti: że jakieś gówniary pisały jakieś głupoty, ludzi im odpowiadali na co one mieniały swoje wszystkie posty na blablablabla, temat nie miał sensu i trzeba go było usuwać. jestem:cool1: wchodzę tylko jak mi ktoś zaproszenie wyśle :evil_lol: Cinuś jest Marcin hehe aha... to przez nie trzeba pisac jak sie czegos zapomni post pod postem, albo zostawic post z bledami :roll: no coz.. a Marcin :P ok. Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a):aha... to przez nie trzeba pisac jak sie czegos zapomni post pod postem, albo zostawic post z bledami :roll: no coz.. a Marcin :P ok. napisałam, że będziemy pisać post pod postem ale chyba nie zaakceptowali :evil_lol: Cinuś ;p a goryl też sie nada:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Tinka:) napisał(a):napisałam, że będziemy pisać post pod postem ale chyba nie zaakceptowali :evil_lol: Cinuś ;p a goryl też sie nada:evil_lol: trudno maja problem skoro nie zaakceptowali :P no tak - Tinka- Martinka :eviltong: juz kojarze tą łamigłówkę :evil_lol: a szympans? :diabloti: idem spadź !! (zrobilam błąd!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja to poprawie :placz::lol: ) Quote
Unbelievable Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 betty_labrador napisał(a):trudno maja problem skoro nie zaakceptowali :P no tak - Tinka- Martinka :eviltong: juz kojarze tą łamigłówkę :evil_lol: a szympans? :diabloti: idem spadź !! (zrobilam błąd!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja to poprawie :placz::lol: ) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: brawo : P szympans też może być:razz: już wymiękasz?:diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts