Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a):hmm bo robisz super foty? :razz: ja tez ja tez sie ciesze :multi: widzialam ze nie musialam jej prowadzic do metra :diabloti: i trzymac przy glownym ringu :cool3: lete no juz!! :) hmmm już nie przesadzaj :diabloti: wiem, że mam kilka znośnych portretów mojej ulubionej flatki, ale to najwcześniej jutro wstawie ;) no co ja poradze, że skradła mi serce ? :loveu: a jak grzecznie szła ze mną, widziałaś? :loveu: Quote
Unbelievable Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a):no napisalam jak napisalam :D wazne ze przez dwa GG :P to go naucz!!! (zaraz stwierdzisz ze jego sie nie da :cool1:) :evil_lol: nie stwierdzę, bo się da, ale przede wszystkim on musi się zaaklimatyzować bo tak jak ostatnio przyjechaliśmy, że ledwo zdążyliśmy, to jego wszystko rozpraszało bo nowe, psów tyle, a Grami to Wąchaczus Pospolitus i jego bardziej kręcą zapachy niż ja. Więc nie stał, ba, nawet nie biegał i dostał uniwersalny opis z dodatkiem ''ma karpiowaty grzbiet'' chociaż nie ma:mad: na dwóch poprzednich wystawach był aniołeczek, ale byliśmy przynajmniej 2 godziny przed oceną:razz: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Justa']hmmm już nie przesadzaj :diabloti: wiem, że mam kilka znośnych portretów mojej ulubionej flatki, ale to najwcześniej jutro wstawie ;) no co ja poradze, że skradła mi serce ? :loveu: a jak grzecznie szła ze mną, widziałaś? :loveu: ;> nie przesadzam :D:D no wiesz masz w koncu lusterko ^^ tak widzialam ze Ciebie tak nie ciagnela jak mnie :cool1: [quote name='Tinka:)']nie stwierdzę, bo się da, ale przede wszystkim on musi się zaaklimatyzować bo tak jak ostatnio przyjechaliśmy, że ledwo zdążyliśmy, to jego wszystko rozpraszało bo nowe, psów tyle, a Grami to Wąchaczus Pospolitus i jego bardziej kręcą zapachy niż ja. Więc nie stał, ba, nawet nie biegał i dostał uniwersalny opis z dodatkiem ''ma karpiowaty grzbiet'' chociaż nie ma na dwóch poprzednich wystawach był aniołeczek, ale byliśmy przynajmniej 2 godziny przed oceną hehe karpiowaty grzbiet :evil_lol: :P no tak to wymaga oswojenia ;) wystawy. dzis na ring wszedl 9 miesiaczny golden, podobno pierwsza jego wystawa, i jak tylko znalazl sie na ringu od razu chcial zwiewac!! poprostu bal sie jak nie wiem co! nic go nie dalo rady zatrzymac na ringu :) Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 hehe kolejnej Tosia skradła serce:) ale i tak nikt chyba nie oszalał na jej punkcie jak ja :P :lvoeu: no i ja sobie z nią w piątek prawie cały czas chodziłam :loveu: :loveu: grzeczna kochana psinkaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a):;> nie przesadzam :D:D no wiesz masz w koncu lusterko ^^ tak widzialam ze Ciebie tak nie ciagnela jak mnie :cool1: miron dziś nie był zbyt chętny do współpracy :diabloti: nooo odwzajemniła me uczucia :loveu: a wogóle jak sie przytulała do mnie przy głównym :loveu: dla mnie to lekki szok przy nieufnym sznaucerze na codzien :eviltong: Matusz napisał(a):mnie też nie ciągnęła:cool1::loveu: ale ja ją dłużej trzymałam :diabloti: ale ty za to pięknie biegałeś a'la nasz ukochany prezenter :evil_lol: kropka w kropke :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Matusz']mnie też nie ciągnęła:cool1::loveu: szczegolnie wtedy jak z nia pobiegles wyciagnietym kłusem po murawie :evil_lol: jak taki jeden znany nam pan z duzym p.. :P [quote name='basia_bonnie']hehe kolejnej Tosia skradła serce ale i tak nikt chyba nie oszalał na jej punkcie jak ja :P :lvoeu: no i ja sobie z nią w piątek prawie cały czas chodziłam grzeczna kochana psinkaa hehe Basia to sie z Tosca tazrala po trawie z jezyczkiem :eviltong: [quote name='justa']miron dziś nie był zbyt chętny do współpracy nooo odwzajemniła me uczucia a wogóle jak sie przytulała do mnie przy głównym dla mnie to lekki szok przy nieufnym sznaucerze na codzien ale ja ją dłużej trzymałam ale ty za to pięknie biegałeś a'la nasz ukochany prezenter kropka w kropke hehe no chyba toa ufnosc ma po swojej wlascicielce :P tak- pobijcie sie :P no ba :evil_lol: to co? zrobimy sobie jutro razem fote (we trojke :P )?? prosze!!! Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Justa'] ale ja ją dłużej trzymałam :diabloti: ale ty za to pięknie biegałeś a'la nasz ukochany prezenter :evil_lol: kropka w kropke :evil_lol: taaa:diabloti::diabloti: cziornyje gwiożdży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 http://img233.imageshack.us/img233/9627/dscf1914xt8.jpg o boże!! Kto to Ci tak Tosce obmacuje?!:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 bedzie fotka we 3 jak ja bede, jak mnie nie bedziecie, bedzie tylko we 2 :eviltong: Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Justa napisał(a):bedzie fotka we 3 jak ja bede, jak mnie nie bedziecie, bedzie tylko we 2 :eviltong: będziesz, będziesz :) we 4, bo jeszcze anetta;) Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Matusz napisał(a):będziesz, będziesz :) we 4, bo jeszcze anetta;) zobaczę czy wstanę.. bezemnie też będzie fajnie :P Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Matusz']taaa:diabloti::diabloti: cziornyje gwiożdży :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: szkoda ze filmiku nie nagralam!!!!!!!!!!!!! [quote name='basia bonnie']http://img233.imageshack.us/img233/9627/dscf1914xt8.jpg o boże!! Kto to Ci tak Tosce obmacuje?!:diabloti::evil_lol::evil_lol: nie wiem :P nie znam jej :razz: [quote name='Justa']bedzie fotka we 3 jak ja bede, jak mnie nie bedziecie, bedzie tylko we 2 :eviltong: bedziesz - bo gdzie bedziesz jak Cie nie bedzie? :P [quote name='Matusz']będziesz, będziesz :) we 4, bo jeszcze anetta;) wlasnie jeszcze Aneta i moze ktos jeszcze :P albo kazdy z kazdym zorbimy se foty :multi: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 Justa napisał(a):zobaczę czy wstanę.. bezemnie też będzie fajnie :P ja juz spac to sie wybieralam pol godziny temu ale tak mnie zagadujecie :P i Justa tez sie widze ociagasz z pojsciem spac :D Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a)::bedziesz - bo gdzie bedziesz jak Cie nie bedzie? :P w łóżku? :cool1: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Justa']w łóżku? :cool1: wystawowym? :cool1: a tego pana znacie? :cool3: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='betty_labrador']wystawowym? :cool1: a tego pana znacie? :cool3: swoim własnym, ciepłym i wogóle ahhh :loveu: tego pana, nieeee :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Kolejny jakiś Ci psa obmacuje! no no no:mad: to jakas paranoja!!:shake: Quote
Matusz Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 beti, jak mogłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:??? to jakiś cziornyje g... Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='Justa']swoim własnym, ciepłym i wogóle ahhh :loveu: tego pana, nieeee :eviltong: :eviltong: wyspisz sie w poniedzialek!!!!! [quote name='basia bonnie']Kolejny jakiś Ci psa obmacuje! no no no:mad: to jakas paranoja!!:shake: no widzisz bo Tosiak prosiak taki w sam raz do wymacywania :P nie mylic z zoofilia :evil_lol: [quote name='Matusz']beti, jak mogłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:??? to jakiś cziornyje g... a tak dla radochy publiki :cool3: Tosca jest czarnym g? :cool1: [quote name='aleb']Ja też ją obmacywałam, Basiu no nie!! zoofilia sie szerzy! jeszcze mam takie , a TY jutro wstaniesz? :P zebys nie obudzil sie tylko o 14 :diabloti: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 betty_labrador napisał(a)::eviltong: wyspisz sie w poniedzialek!!!!! pod warunkiem, że znów nie zabaluję :eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 basia bonnie napisał(a):Inwazja jakas czy co?!:-o:-o nalot!! marsjanie atakuja :D Justa napisał(a):pod warunkiem, że znów nie zabaluję :eviltong: to wyspisz sie po... :P BASTA!! ide spac moi drodzy . Jeszcze jakas burze slysze :placz: Quote
Justa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 we wtorek ide do pracy w dodatku na 7, wiec nie bede miała kiedy sie wyspać :evil_lol: dobra dobra.. ja tez juz sobie ide :diabloti: Quote
Recommended Posts