betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 AngelsDream napisał(a):Biedne zagłodzone pieski :P no ba :P ej dlaczego nie chcieli Cie wpuscic z Bajem? Ja Was szuakalam wsrod wilczakow, ale niestety znalazlam ze znajomych tylko Anke Markowska i Margo. Quote
basia bonnie Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='betty_labrador']hahah zagryzie kazdego :P zdrajca :evil_lol: :multi::multi::multi: super Basienko :) fajnie bedzie znow sie spotkac! ja na 99% bede w Poznaniu !! :multi: a TY? :razz: ale on gryzie z przyjemnoscia!!:diabloti: :) Poznan tez mam w planach,ale tu juz jestem zalezna od mamy,bo sama do Poznania to sie pchac nie bede,bo go nie znam ;) ale raczej bede!!:) jeszcze Tosce znalazlam hihi Beatko a wstawic Ci jeszcze Tosiaczka podczas ćwiczen z Matim?:) Quote
AngelsDream Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Bo nie był zgłoszony i żadna siłą i prośbą się nie dało, a o wejściu przez parking nie wiedziałam. Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='basia bonnie']ale on gryzie z przyjemnoscia!!:diabloti: :) Poznan tez mam w planach,ale tu juz jestem zalezna od mamy,bo sama do Poznania to sie pchac nie bede,bo go nie znam ;) ale raczej bede!!:) jeszcze Tosce znalazlam hihi http://i36.tinypic.com/2hxsfgp.jpg Putin morderca :P dzieki!! ucieta ale zawsze to Tosca :D Beatko a wstawic Ci jeszcze Tosiaczka podczas ćwiczen z Matim?:) [quote name='AngelsDream']Bo nie był zgłoszony i żadna siłą i prośbą się nie dało, a o wejściu przez parking nie wiedziałam. no wlasnie, bo sie zastanawialam jak tam sie znalazly kundelki!! to bedziesz wiedziala na drugi raz. czemu go w ogole nie zglosilas? Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 AngelsDream napisał(a):Bo mu parę dnich brakowało. ah rozumiem :-( a we wrzesniu sie zglosisz? :multi: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 aleb napisał(a):Nooo już o wiele lepiej :) :cool3: no widzisz :P bo tamto to byly przymiarki :) Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 betty_labrador napisał(a):no widzisz :P bo tamto to byly przymiarki :) dokładnie :razz::razz: Quote
infers Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cześć Becia!!!:loveu:;) Tośka wystawowa dziewczyna:loveu::loveu::evil_lol: Quote
Mudik Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='betty_labrador']http://i290.photobucket.com/albums/ll253/mazurski/IMG_2472.jpg :eviltong: chyba zaceesowala :evil_lol: a ja tez? :evil_lol::eviltong::diabloti: Tocia cs-uje vbo Pani jej krzywo strasznie przednie łapy ustawiła:evil_lol::evil_lol:, naszczęście na innej focie widziałam,że jest ok(jak sama sie ustawiła:evil_lol::evil_lol:) Gratulacje!! Jak się nazywała wasza konkurentka??? Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Matusz napisał(a):dokładnie :razz::razz: i Mateusz sie wybronil :razz: infers1995 napisał(a):Cześć Becia!!!:loveu:;) Tośka wystawowa dziewczyna:loveu::loveu::evil_lol: czesc Marcinku :P no ba :cool3: :eviltong: Championka!!! Mudik napisał(a):Tocia cs-uje vbo Pani jej krzywo strasznie przednie łapy ustawiła:evil_lol::evil_lol:, naszczęście na innej focie widziałam,że jest ok(jak sama sie ustawiła:evil_lol::evil_lol:) Gratulacje!! Jak się nazywała wasza konkurentka??? hehe, łapy ma takie bo poleciala do tylu troszke :) nie wyciagnela glowy na tym zdjeciu :) Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Mudik zaraz Ci spisze z katalogu nasza konkurentke ;) Quote
anetta Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 :mdleje: Przez to przeniesienie miałam od cholery do nadrabiania. Nie powiem ile mi to zajęło...:razz: Przynajmniej na fotach mogę obejrzeć wystawową Tosce :lol::multi: A Mati to tylko psy zmieniał :evil_lol::evil_lol: Najpierw Tosca później jakiś jamniczek :evil_lol: To było do sędziny? :lol: http://i290.photobucket.com/albums/ll253/mazurski/IMG_2472.jpg Quote
Matusz Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 anetta napisał(a): A Mati to tylko psy zmieniał :evil_lol::evil_lol: Najpierw Tosca później jakiś jamniczek :evil_lol: ja ?????????:eviltong::eviltong: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Mudik nasza konkurentka to Cilla z Żywieckiej Kotliny :) [quote name='anetta']:mdleje: Przez to przeniesienie miałam od cholery do nadrabiania. Nie powiem ile mi to zajęło...:razz: Przynajmniej na fotach mogę obejrzeć wystawową Tosce :lol::multi: A Mati to tylko psy zmieniał :evil_lol::evil_lol: Najpierw Tosca później jakiś jamniczek :evil_lol: To było do sędziny? :lol: http://i290.photobucket.com/albums/ll253/mazurski/IMG_2472.jpg heloł Anetko :loveu: no tez nie chcialam a mnie przeniesli :cool1::mad: spytac by mogli chociaz!! hehe tak :P Matik to psiomaniak ;) zmienial jak rękawiczki - a Tobiaszek siedzial w domku :( ( :lol: ) [quote name='Matusz']ja ?????????:eviltong::eviltong: nie, świety mikołaj :D [quote name='SZPiLKA23']chartowe zdjatka:loveu: noooo jeszcze pare charcikow mam wiec zapraszam czesciej :p Quote
SZPiLKA23 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 a ja jeszcze nie pogratulowałam:oops: :klacz::smilecol:GRATULUJE:smilecol::loveu: Quote
betty_labrador Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']a ja jeszcze nie pogratulowałam:oops: :klacz::smilecol:GRATULUJE:smilecol::loveu: ojejciu dziekuje Szpiluniu moja kochana :multi::multi::multi: :buzi: :calus: :buzi: :** Quote
Recommended Posts