Jump to content
Dogomania

MINI STARUSZEK-BARDZO PILNIE!!!-KRZYCZKI-ALARM O DOM!!!-mało czasu-W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Charly napisał(a):
tych zdjec naprawde nie moge sie doczekac.i nie skap prosze tym razem:)

a poprzednio skąpiłam?:mad:
kurczaki zamknęli wątek Bobika a chciałam link wkleić foksia z Radomia od Ani tygrysiczki, no co tam sie dzieje na temat kastracji...........:crazyeye:szok.

Posted

zamkneli?..a jednak. Baska mowila ze tak to zakonczy. ja sie jeszcze wcislam chyba na ostatniego:cool1:

skapilas Enia, Diana wyjechala tu z calym albumem, a Ty jak dobrze pamietam zapodalas jedno zdjecie (lub dwa)

Posted

asiamm napisał(a):
ale się Fila ładnie wkomponowała w rabatkę :evil_lol:
scurki tyż ładniutkie
a kiedy będzie więcej fotek bohatera wątku? :cool3:

Asiamm może nie zauważylaś ale tu wsio wszyscy mogą wklejać, prawda Charly???:p

Posted

enia napisał(a):

chyba nie rozumiem :roll: ja nie mam nic do zdjęć Twoich maleństw tylko zapytałam kiedy będą też fotki Filutka....

Posted

asiamm napisał(a):
chyba nie rozumiem :roll: ja nie mam nic do zdjęć Twoich maleństw tylko zapytałam kiedy będą też fotki Filutka....

no wiem wiem, może ja źle to ujęlam, a Filipa foty poprosimy jak najbardziej!

Posted

Szczurki:multi::multi::multi: Sliczne. łaciate sculkowe krowki:loveu::loveu::loveu:
Az mi sie lezka zakrecila, bo ja juz nie moge.......alergia:placz::placz::placz: najukochansze zwierzatka na swiecie.

ps. A sikaja po meblach?

Eniu to Twoj taki piekny ogrodek????? A ta czarnulka wpatrzona w Ciebie (?) jak w obrazek. Siedzi i patrzy. Sliczniota. Zuza o falujacej siersci trzyma linie....oby falujca sie ostala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Piekne oczy ma Zuza. Kocie oczy.

Posted

enia napisał(a):

prawda:evil_lol:

ps. ja wstawilam spiewajaca Anne J. i Grechute i Stinga, ale nikomu sie nie podobalo:(

Asiamm zapraszamy zapraszamy. pokaz asiamm nam zwierzaki

ps. ja jestem leniwa jesli chodzi o robienie fotek. Lubie ogladac. ale nie chce mi sie robic. bo to trzeba sie wysilic. uchwycic ten moment.
Ile moge wstawic zdjec Filutka w koszyczku, Filutka na kolankach...co niektore zrobione tego samego dnia i wstawiane dla niepoznaki sprytnie raz po raz (widac po ubraniu:evil_lol::evil_lol:):oops:.

choc przyznam skromnie...wanna byla novum:evil_lol: oraz koszyczek tez:cool3:

Posted

A ja tylko chciałam naskarżyc na szczurki, że mnie z lekka obsikały :eviltong: Ale im wybaczam, bo podobno chciały mnie tylko "zaznaczyć" :p A tak poza tym to są bardzo mądre i wpatrzone w swojego pana Kubę jak w obrazek :lol:

Posted

oczywiscie Evita. Oznakowac chcialy. nie zeby szczurkom sie to czasem zdarzalo tu i uwdzie kropelke utracic (np. na klawiaturze pc:evil_lol:)

ps. nie odchodz stad Evita. Dzieki Tobie wychodzi prawda na jaw. Ach piekne zwierzaki, łaciate szczuraki, przystojna koteczka.....

hehe....sikajace scule i kotenka o falujacej siersci, hihi

Posted

evita. napisał(a):
A ja tylko chciałam naskarżyc na szczurki, że mnie z lekka obsikały :eviltong: Ale im wybaczam, bo podobno chciały mnie tylko "zaznaczyć" :p A tak poza tym to są bardzo mądre i wpatrzone w swojego pana Kubę jak w obrazek :lol:

jak im Kuba zrobił taki piekny,wypelniony, madry i dobry szczuzy domek, to sie sculkom wcale nie dziwie:loveu:.
inni trzymaja w akwariach albo płaskich podluznych lub nawet chomikowych klatkach. I to bez wybiegu i wspinania poza klatka.:-(:-(:-(.

Posted

Charly napisał(a):
Szczurki:multi::multi::multi: Sliczne. łaciate sculkowe krowki:loveu::loveu::loveu:
Az mi sie lezka zakrecila, bo ja juz nie moge.......alergia:placz::placz::placz: najukochansze zwierzatka na swiecie.

ps. A sikaja po meblach?

Eniu to Twoj taki piekny ogrodek????? A ta czarnulka wpatrzona w Ciebie (?) jak w obrazek. Siedzi i patrzy. Sliczniota. Zuza o falujacej siersci trzyma linie....oby falujca sie ostala:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Piekne oczy ma Zuza. Kocie oczy.

Tak to foty na mojej działeczce ukochanej, mam chyba lekkiego fijoła na punkcie kwiatów, ale nie bede Was tu takimi fotami zasypywać, już nie moge sie doczekać słonka żeby jeździć i robić i robić i robić w czarnej ziemi:p
A moje zwierzaki też lubią wyrwać sie z bloku - nawet ciury jeżdżą.:evil_lol:
Charly ja słuchałam zapodanej przez Ciebie muzyki:lol:
ps. Okta ja pamietam Wiktorie i jej wątek ona byla u Orzechowskiego?

Posted

[quote name='Charly']prawda:evil_lol:

ps. ja wstawilam spiewajaca Anne J. i Grechute i Stinga, ale nikomu sie nie podobalo:(
mi się Sting podobał ;)

Asiamm zapraszamy zapraszamy. pokaz asiamm nam zwierzaki

uważaj co mówisz :evil_lol: ja mam świra na punkcie robienia zdjęć więc "ciut" ich jest, no ale się postaram ograniczyć i wrzucić po jednym każdego potwora ;) (tylko trochę później, bo teraz zajętam)

Posted

ot ciut poczekamy poczekamy.

Walczylam wczoraj całą noc z Filipem, bo chcial do łóżka wejsc. Nie moge mu dac. Jestem ultra alergiczna, non stop cos nowego i nie chce ryzykowac. oprocz tego Filip nabrał nie tylko siły fizycznej niesamowicie, ale takze psychicznej. Robi sie z niego mały dominant.

Wczoraj w nocy na spacerze pobil sie z kotem (domowym wychodzacym) wiekszym od niego. Rudym kotem, ktory od lat tu zyje i patroluje co noc swoj teren.wszystkie inny koty go respekutja.Kot nawet nie uciekal przed kurduplasem Filipem, ale Filip wyraznie zadzieral. Dostal po nosie, wiec sie rzucil na kota. Musialam rozdzielic.

Oprocz tego na spacerze pokłócił sie z psem na niedzwiedzie (kyrylyjskim czy jakos tak). Olbrzym chcial sie bawic....Filip tez. Filipowi sie odechcialo, jak olbrzym dla zabawy chcial sie na nim polożyc. Mały chcial sie bic. musialam go odciagac.

Filip waleczne serce jest teraz. Choc on w sumie od poczatku sie nie bał niczego.
Olbrzymich (jak na Filipa) szczekajacych np.owczarkow pedzacych w jego strone. Filip stoi i czeka. Zero ucieczki, strachu. nic. Za to małe (jego wielkosci) olewa zupelnie, patrzy na nie z gory....
Cos mu sie pomylilo chyba. Kupie mu lusterko.
Czy w nim jakis mały terrier nie siedzi czasem?

Posted

To odżył Filip! na pewno ma cosik z terierka.........:loveu:
A są koty co lubią bić sie z psami i sie ich nie boją, mam taką w domu, na działce to bramy nie musiałam zamykać( jak była młodsza) pilnowała lepiej terenu niż pies. Zasiadała na środku i czekała cierpliwie na odważnego.......:evil_lol: z reguły psy nie wchodziły widząc czarną włochatą królową na trawie.
Zuzina ogólnie lubi psy ( oprócz takich co chcą ją gonić lub ugryżć) ale nienawidzi kotów! rzuca sie od razu do bicia...okropnie niedobra jest dla wiejskich kotecków.....:shake:nawet dla malutkich....