Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 ... a masz może "latrelka"?:diabloti: Quote
asiamm Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [quote name='asiamm'] toto do ratlerka raczej nie podobne. niektórzy mówią, że do foxterierka mu blisko ;) Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 a...nie wiedzialam, ze mowisz o tym krokodylku slicznym z zielonym oczami:lol: Quote
asiamm Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jak ładnie Filutkowi futerko odrasta gęściutkie :cool3: nie ten sam chłopak! Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 no. jak mial dlugie to nie bylo widac jaki jest lysy. bo te dlugie zakrywaly. jak zaciepka:evil_lol: Mial lyse boki, kompletnie golutka jak wygolona szyje( od spodu)lyse uszy, za uszami i na glowce tez tylko zaciepke mial. lapy byly cale gole z tylnej strony. No i chude gole pokaleczone od ugrzyzien kostyrki z tyly pupy wystawaly. widoczne dopiero po obcieciu:(:(:( teraz obrasta slicznie. na pleckach widac jeszcze stara siwa brazowa sucha sierc. Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Filutek uwielbia blotko, wode i wszystko co z niej wychodzi...slimaki i takie tam:eviltong::roll: a ja...jak widac, znow ma techniczne problemy... Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 Lubi wode, slimaki no i kocha statki....chce wejsc na kladke zawsze. ale nigdy nie umiem tam zrobic zdjecia, bo zawsze slonce swieci Nie wychodzi mi to:shake: Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 smigam po schodach...w domu nie....tam musi mnie Charly wnosic....po prostu nie robie kroku i piszcze. tak bylo na poczatku jak bylem slaby i nie widze przyczyny tego zmieniac:cool3: Quote
enia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Boski ten maluch i jak sie poprawil, niedlugo Zuze dogoni!:evil_lol: Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 bardzo lubie wchodzic do bramy miejskiej. zawsze ja zwiedzam Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 :evil_lol:dogonilby na pewno w tym tempie. ale na szczescie spasowal od 2 tygodni i wreszczie uwielbia spacery. tak 3 godziny dziennie...szybkie pedzace spacery..:roll:. i moglby wiecej..ale ja nie wyrabiam. Tak jak nasz dalmat. spacer, po spacerze jesc i zas stoi po drzwiami. TZ twierdzi, ze to moja wina, bo cwiczymy rozne sztuczki na dworze, chodzimy na kaczki i golebie i w ogole paletamy sie po jakis chaszczach. mam specjalne ubranie chaszczowe:evil_lol: TZ juz z nami nie chodzi Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 właśnie wstal po porannym spacerze i drzemce. i teraz idziemy na dlugasny spacer. szczescie dla niego, ze ja nie pracuje:razz: Quote
asiamm Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ale on maciupci :) niepracująca pani to szczęście dla piesa, zwłaszcza taka co w dodatku lubi z piesem po chaszczach sie wałęsać ;) Quote
emilia2280 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 sunia wyjác odmawia zycia bez pana. kto podaruje jej kilka miesiécy milosci i pozwoli odejsc w spokoju? bioré koszty utrzymania na siebie - serca szukamy!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107256 Quote
Charly Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 asiamm napisał(a):ale on maciupci :) niepracująca pani to szczęście dla piesa, zwłaszcza taka co w dodatku lubi z piesem po chaszczach sie wałęsać ;) to fakt. bo taki pies jak wyleczony wiele nie potrzebuje do szczescia. szczegolnie on. w domu ma RC i karme mokra marki Animonda oraz gotowane, ale on woli suchy chleb, ktorego labedzie i golebie nie zdazyly zjesc oraz sałatki i kapuste czerwona,ktora komus z kebaba wyleciala. o rybie spod smietnika nie wspomne:roll: Quote
enia Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Nusia tez zjada z trawnika chlebek i torebki śmieciowe różne....... Boziu co też one musialy przejść:shake: Quote
Charly Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 mowiacy pies:evil_lol::evil_lol:http://www.youtube.com/watch?v=ZCYaw5tGYAs&feature=related Quote
enia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hihihi - to kiedy uczymy swoje????????:Dog_run: fajne to! Quote
Charly Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Filip już bardzo ładnie potrafi piszczec. raz zawyl raz szczeknal :diabloti: Jest na razie w żłobku. Do przedszkola mu jeszcze daleko. jak juz bedzie mowil, to nagram:razz:. Ale nasz dalmat mowi jak najbardziej:evil_lol::evil_lol: Quote
Charly Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Filutek nadal w Krzyczkach:-( 25. Styczeń 2008. Czeka:-( Quote
Charly Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Filutek już w domu wykapany i po skróceniu włosków:-( (ca. 2 tyg. po wyjsciu z Krzyczek) Filutek cały wydęty od robaków Quote
Recommended Posts