Diana S Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Charly']Sluchaj, to jest okropne. Moja pieska w parku jesienia suche liscie to na kila wtryniala, heheh. Pieniazki znalezione na podlodze:oops: kawalki szkla wszystko pod jezykiem jak najwiekszy skarb nosila i mamlala..Slyszalam od wet. ze to normalne, ze one tak maja. to ci archeolog jak nic....:p :cool3: [quote name='Charly'] Powiedz czy Twoja pieska Zara na tle sniegu tez taka bielutka czy raczej żółta jest:))) oceń sama...:evil_lol: Daisy, Duma i ja 8) Quote
Charly Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Dobra jestes qurcze. Charly na sniegu jest......żółta:crazyeye::placz: Quote
Diana S Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Charly']Dobra jestes qurcze. Charly na sniegu jest......żółta:crazyeye::placz: To ja poprosze foto twojej Charly...:p :mad:... szybciutko...:mad: Quote
Charly Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 nie mam ani jednej dygitalnej fotki Charly (wołaja ja Karlik, wiec Charly przejelam ja;)) Teraz mam taki aparat, ale Karlik daleko daleko stąd:-( Quote
Sabina02 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 POMOCY!!!!! POTRZEBNY CHOCIAZ DT!!! Sunia z wciaz w schronisku w Krzyczkach... Blagamy o pomoc!!!!!! Przerazona suczka(?) z problemami skórnymi. Siedzi zalekniona w budzie. Mimo strachu nie wykazuje zadnej agresji. Pilnie potrzebuje kogos kto da jej szanse... Watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106221 Quote
enia Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Sabina skąd wiesz o tej suce? jakiej jest wielkości ile ma lat? czy jest na watku Krzyczek? jeju jaka bieda no.......:( Quote
Sabina02 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 enia napisał(a):Sabina skąd wiesz o tej suce? jakiej jest wielkości ile ma lat? czy jest na watku Krzyczek? jeju jaka bieda no.......:( Tak, sunia jest na watku Krzyczek w pierwszym poscie. Nie mam wiecej informacji o suni, wiem tylko ze wciaz jest w schronisku. "lamia2" bedzie o niej wiecej wiedziala... Quote
evita. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :loveu::loveu::loveu: Moja ulubienica :multi: Quote
evita. Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 A oto mój Max w towarzystwie swojej ulubionej cioci Enii :lol:: Quote
Diana S Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 No proszę proszę jak pieknie prosi....:loveu::loveu: Quote
Diana S Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Pięknie razem wygladaja...:loveu: :razz: Quote
Charly Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Enia, jaka Ty sliczniusia. Na kotka nie zerknelam jeszcze. Idzcie szybko na watek Bisia:loveu::multi: Quote
Charly Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Zuzia rzeczywiscie falujaca siersc ma:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Charly Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Maksiu jaki grzeczny chlopak:crazyeye::loveu: I wszystkie zwierzaki czarne. A ta pieska czarna Eniu to jak sie zwie? Quote
ARKA Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 dobra-to teraz cisza..wstawiam moja ksiezniczke Tosie:loveu: Filut: Fiona, ktora uwielbia chodzenie po plocie.... Fiotka Fela Quote
Diana S Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Toz to princesa...łada panienka....:p Quote
ARKA Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Diana S napisał(a):Toz to princesa...łada panienka....:p :p nie princesa tylko psiara-uwiebia psy-nasza krew!:evil_lol: Quote
Charly Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 ojej Arka. piekne sa te futrzaki. takie srebrzyste. Rasowe jakies, czy wielorasowe?:evil_lol: A co do tego labka...Arka...nie mow ze to taki wielki łowca....tak patrzy zdechlawie:evil_lol::evil_lol: Quote
ARKA Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Charly']ojej Arka. piekne sa te futrzaki. takie srebrzyste. Rasowe jakies, czy wielorasowe?:evil_lol: A co do tego labka...Arka...nie mow ze to taki wielki łowca....tak patrzy zdechlawie:evil_lol::evil_lol: Wszystkie wielorasowe z "odzysku";) Filut ze smietnika, serio, Fiona zaleziona, Tosienka adoptowana, Fela z pseudohodowli odebrana.. jesszcze szukam zdjecia Filsa "wielbiciela' kotow..no i Kajtek ma tu swoj wątek(jest w moim podpisie). Tosię adoptowałam po smierci mojego ukochanego paluchowego Antosia-mial byc kot z duzą glowa-i taka znalazlam Tosie do adopcji,ok 6 lat miala. Koty z duzymi glowami to najmadrzejsze koty-taką mam teorie.. Wstawie zdjecie tez Antosia, sw. pamieci. Quote
ARKA Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Sabina02']POMOCY!!!!! POTRZEBNY CHOCIAZ DT!!! Sunia z wciaz w schronisku w Krzyczkach... Blagamy o pomoc!!!!!! Przerazona suczka(?) z problemami skórnymi. Siedzi zalekniona w budzie. Mimo strachu nie wykazuje zadnej agresji. Pilnie potrzebuje kogos kto da jej szanse... Watek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106221 TRAGEDIA!!:placz: Quote
Recommended Posts