Jump to content
Dogomania

MINI STARUSZEK-BARDZO PILNIE!!!-KRZYCZKI-ALARM O DOM!!!-mało czasu-W NOWYM DOMU!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Charly']Sluchaj, to jest okropne. Moja pieska w parku jesienia suche liscie to na kila wtryniala, heheh. Pieniazki znalezione na podlodze:oops: kawalki szkla wszystko pod jezykiem jak najwiekszy skarb nosila i mamlala..Slyszalam od wet. ze to normalne, ze one tak maja.

to ci archeolog jak nic....:p :cool3:

[quote name='Charly'] Powiedz czy Twoja pieska Zara na tle sniegu tez taka bielutka czy raczej żółta jest:)))

oceń sama...:evil_lol:

Daisy, Duma i ja 8)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

enia napisał(a):
Sabina skąd wiesz o tej suce? jakiej jest wielkości ile ma lat? czy jest na watku Krzyczek? jeju jaka bieda no.......:(

Tak, sunia jest na watku Krzyczek w pierwszym poscie. Nie mam wiecej informacji o suni, wiem tylko ze wciaz jest w schronisku. "lamia2" bedzie o niej wiecej wiedziala...

Posted

ojej Arka. piekne sa te futrzaki. takie srebrzyste. Rasowe jakies, czy wielorasowe?:evil_lol:

A co do tego labka...Arka...nie mow ze to taki wielki łowca....tak patrzy zdechlawie:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Charly']ojej Arka. piekne sa te futrzaki. takie srebrzyste. Rasowe jakies, czy wielorasowe?:evil_lol:

A co do tego labka...Arka...nie mow ze to taki wielki łowca....tak patrzy zdechlawie:evil_lol::evil_lol:

Wszystkie wielorasowe z "odzysku";)
Filut ze smietnika, serio, Fiona zaleziona, Tosienka adoptowana, Fela z pseudohodowli odebrana.. jesszcze szukam zdjecia Filsa "wielbiciela' kotow..no i Kajtek ma tu swoj wątek(jest w moim podpisie).

Tosię adoptowałam po smierci mojego ukochanego paluchowego Antosia-mial byc kot z duzą glowa-i taka znalazlam Tosie do adopcji,ok 6 lat miala.
Koty z duzymi glowami to najmadrzejsze koty-taką mam teorie..
Wstawie zdjecie tez Antosia, sw. pamieci.