quasimodo Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wzruszająca ta babunia! Kochana mordka! Dobrze, że dziadziunio już bezpieczny! Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Fakt, 10 latek to wcale nie pozna starosc :loveu: sunia ma przed soba jeszcze kilka lat zycia.. napewno.. tylko trzeba o te lata powalczyc Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Klira, czy dziadziu jest juz u Ciebie?? czekamy na jakies wiesci!! Ecci, siedze i usiluje klecic tresc jakiegos ogloszenia, ale nie bardzo daje rade.. moze 'pozyczyc' tresc od Twojej Kanapeczki?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Stoje na pograniczu zycia i smierci Zamarzam i cierpie, bez wiary, bez nadziei.. Niekochana, stara, niepotrzebna.. Jak czasopismo z niektualnymi informacjami Jak zabawka, ktora wyszla z mody.. Nikt mnie nie zechce Nikt nie ocali Umre tu Gdzie swiat sie konczy w Schronisku Bez Ciebie Sama.. na zawsze.. Sama.. Porzucony.. zapomniany.. ...numer..1100.. też kiepskie pisane na tzw. 'siłę'.. ale zawsze lepsze to niz nic.. moze ktos kochani dogomaniacy ma wene ?? Quote
klira0 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 jeszcze nie, będzie chyba jakoś koło 1. bo źle zrozumiałam wiadomość którą mi zostawiła mrówa na skrzynce pocztowej. Quote
klira0 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 misiak jest już u mnie...zmęczony po prawie cały dzień spędził w drodze ale jest przekochany, i potrzebuje bliskości i miziania :) no i jest piękniejszy niż na zdjęciach:razz: takie cudeńko najlepiej do spokojnego domku i do miziania Quote
Edi100 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 klira0 napisał(a):misiak jest już u mnie...zmęczony po prawie cały dzień spędził w drodze ale jest przekochany, i potrzebuje bliskości i miziania :) no i jest piękniejszy niż na zdjęciach:razz: takie cudeńko najlepiej do spokojnego domku i do miziania Jak dobrze że dotarł bezpiecznie.Teraz na spokojnie domku mu szukać trzeba, oczywiście odpowiedniego. Teraz dziewczynka w pilnej potrzebie:shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Dostałam telefon, że dziewczynka została bardzo pogryziona :placz::placz::placz: ale żyje.. i potrzebuje pomocy bardziej niż kiedykolwiek :-( zaraz zobaczy ją weterynarz. Quote
quasimodo Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Dramat, taka biedna, starutka... Żeby tylko się wylizała.:shake: Quote
xxxx52 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 SOS dla suczki seniorki!!!!!!!!:placz:Pogryziny piesek nie moze zostac w schronisku ,potrzeba jej natychmiast DT Quote
iwop Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Moge tylko podnieść...A nie ma jakiegoś taniego hoteliku...?:shake: Quote
xxxx52 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 SOS dla pogryzionego pieska!! nie moze wrocic do budy:shake::shake: Quote
emilia2280 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 kto moze przechować sunieczkę chociaż parę dni? mozemy zrzucic się na płatny DT? Quote
iwop Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Pilne!!!!!! Czy juz ją widział wet...?:oops: Quote
ecci Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 nie dałam wczoraj rady, byc na dogo wieczorem. Może faktycznie jakiś tani hotelik? Jak pisałam mam do rozdysponowania trochę kasy...W końcu to chodzi o życie...A dla mnie nie ma znaczenia czy to życie człowieka czy zwierzaka...A myślę, że w ogłoszeniach najlepiej napisac prawdę, że piesek suczka w schroniesku czeka na uśpienie...itd, będę miała czas za ok godzinę to napiszę co wymyśliłam, dzisiaj porozklejamy ogłoszonka... Quote
ulvhedinn Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Na razie wiem tyle, że nie jest dobrze :shake: Quote
klira0 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 misiak ma duuży apetyt i cały czas chodzi za mną i dopomina się o głaskanie machając tym swoim tyłeczkiem pięknym. Na spacerach wszystko go ciekawi ciągle gdzieś węszy i nawet dołki zaczął kopać...także na niby 15 latka to ma duży wigor :) także ten 15 latek to chyba mocno przesadzony:crazyeye: Quote
Recommended Posts