Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Stoje na pograniczu zycia i smierci
Zamarzam i cierpie, bez wiary, bez nadziei..
Niekochana, stara, niepotrzebna..
Jak czasopismo z niektualnymi informacjami
Jak zabawka, ktora wyszla z mody..
Nikt mnie nie zechce
Nikt nie ocali
Umre tu
Gdzie swiat sie konczy
w Schronisku
Bez Ciebie
Sama..
na zawsze..
Sama..
Porzucony..
zapomniany..
...numer..1100..

też kiepskie pisane na tzw. 'siłę'.. ale zawsze lepsze to niz nic..
moze ktos kochani dogomaniacy ma wene ??

Posted

misiak jest już u mnie...zmęczony po prawie cały dzień spędził w drodze ale jest przekochany, i potrzebuje bliskości i miziania :) no i jest piękniejszy niż na zdjęciach:razz: takie cudeńko najlepiej do spokojnego domku i do miziania

Posted

klira0 napisał(a):
misiak jest już u mnie...zmęczony po prawie cały dzień spędził w drodze ale jest przekochany, i potrzebuje bliskości i miziania :) no i jest piękniejszy niż na zdjęciach:razz: takie cudeńko najlepiej do spokojnego domku i do miziania

Jak dobrze że dotarł bezpiecznie.Teraz na spokojnie domku mu szukać trzeba, oczywiście odpowiedniego.
Teraz dziewczynka w pilnej potrzebie:shake:

Posted

nie dałam wczoraj rady, byc na dogo wieczorem. Może faktycznie jakiś tani hotelik? Jak pisałam mam do rozdysponowania trochę kasy...W końcu to chodzi o życie...A dla mnie nie ma znaczenia czy to życie człowieka czy zwierzaka...A myślę, że w ogłoszeniach najlepiej napisac prawdę, że piesek suczka w schroniesku czeka na uśpienie...itd, będę miała czas za ok godzinę to napiszę co wymyśliłam, dzisiaj porozklejamy ogłoszonka...

Posted

misiak ma duuży apetyt i cały czas chodzi za mną i dopomina się o głaskanie machając tym swoim tyłeczkiem pięknym. Na spacerach wszystko go ciekawi ciągle gdzieś węszy i nawet dołki zaczął kopać...także na niby 15 latka to ma duży wigor :) także ten 15 latek to chyba mocno przesadzony:crazyeye: