Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wlasnie usiluje uzyskac info, ale tam nie ma zadnej mowy o Wroclawiu.Jak dzisiaj sie nie uda tego wszystkiego ustalic to bedzie musialo zostac tak jak teraz, bo jutro na zywiol, a ja moge wszystko zalatwiac praktycznie dopiero od 15, a ogolnie moglby ktokolwiek przez funkcjonowanie biura od 10

Posted

Problem jest tej natury ze nie wiadomo o ktorej Ci ludzie wyjezdzaja - prawdopodobnie rano.Schronisko jest czynne od 10 , więc wtedy najwcześniej można Misia odebrać + czas stracony na przewiezienie do lecznicy i wykonanie badania serca.Pytanie też brzmi, czy będą chcieli się specjalnie fatygować w kwestii przewozu psa, z którym defacto nie mają nic wspólnego(specjalnie przez Wro).To nie są zapaleni dogomaniacy.Mrowa też zapewne dzisiaj chcialaby wiedziec, czy jechac, czy nie jechac, czy jak to wyglada ogolnie.Co bedzie, jak sprawa nie wypali? zadzwonilam do Ulv i uznalysmy, ze chwytamy sie pewnej, ugruntowanej wersji.Niech psiaka przewiezie Mrówa.Wszystko jest ladnie dograne,a on nie ma czasu.

Posted

Aga, proszę pomyśl nad treścią ogłoszeń. Jutro jak wrócę do domu będzie przed północą, a myślę, że jednak w czwartek trzeba je koniecznie porozwieszac, a ja nie potrafię tak ładnie pisac o psim nieszczęściu:oops:

Posted

Chłopak własnie pojechał z Mrówą :lol: I od razu powiem, ze na mój gust on został błędnie wyceniony wiekowo- tzn. jest młodszy niż 15 lat na bank. Może jest w nienajlepszej kondycji, ale zęby i oczy zdecydowanie wskazują na psa młodszego... ;)