Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ratowac, ratowac, ratowac!!! Bez watpliwosci! Dziewczyny jest pewne światełko, sunia z łapką czy bez łapki, życ będzie, ale musimy porozmawiac o tym w cztery oczy, bo to zbyt poważna rozmowa jest. Kombinuję jak koń pod górkę i powiedzmy, że coś wykombinowałam, ale bez waszej pomocy się nie obejdzie:placz:

A gdzie byłyście z łapką wczoraj?

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie moge doczekac sie z moim konserwatywnym mezem na przybycia do nas do domu Michy.Zwiekszy sie nasza rodzina.Powiekszymy nasz( klub seniorow i bedzie nas teraz 3 psiaki+2 koty )+dojrzewajaca corka+myszy pustynne:bigcool:

Posted

Na razie w schronie, bo to tylko zmiana opatrunku była.

Sunia oczywiście, że będzie żyć, no nie ma innej opcji :mad::eviltong: Nawet na trzech łapkach, trzy łapki też się nadają do biegania (nawet dwie, jak pokazuje przykład KrA....)

Trochę mi sie zrobiło sanatorium dla inwalidów, co? :evil_lol:

Posted

ecci napisał(a):
Cudne, kochane słoneczko...dziewczynki całujcie dziuba i kochajcie mocno od cioci Eci. Ciocia Ecia w poniedziałek przyjdzie ze słodyczami i będzie kochac własnoręcznie, ale teraz nie ma jak...musi przez kogoś.
Tak myślę, żeby poruszyc niebo i ziemię, aby łapkę uratowac. Magda bb, pisła coś o przeszczepie, na czym to polega, u suni wchodzi coś takiego w grę?

Pewno tak jak u ludzi , ale nie wiem czy weci się tego podejmuja, a juz napewno nie wszyscy.....

Posted

Ulv zmieniala suni opatrunek na wysuwanej czesci lozka w moim pokoju (ja oczywiscie podtrzymywalam ja patrzac w zupelnie inna strone...nie moge ogladac takich rzeczy..).Po zakonczonych zabiegach przeniosłam małą na jej posłanko, do kuchni.Przyszłam za chwilę - patrzę, a ona leży w moim pokoju, w tym samym miejscu co wcześniej ...z szerokim uśmiechem ...:evil_lol: wychodzę do pokoju Ulv - wracam.. a ta wdrapała się na górę i położyła na samym środku łóżka.. uśmiech jeszcze większy.. coś czuję, że dzisiejszej nocy ja już się w nim nie zmieszcze.. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Odelżało od doopci trochę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czyżby mi się wydawało, czy między wierszami powiedziałaś, że śpisz w kuchni:diabloti: skoro się nie zmieścisz w łóżku:evil_lol: Czyli sunia ma się lepiej? Sądzę po wybrykach?

Czy ktoś dorzuci moje szmatki do bazarku? Specjalnie trzymałam na takie okazje...i nie oddawałam do PCK!

Posted

mogę dorzucic do bazarku dwie oryginalne bluzki, roztyłam się i sie w nie nie mieszczę:oops::oops::oops: Dorzucisz Kam?

nie ma sprawy,przyślij mi zdjęcia i opisy, dołożę do mojego bazarku albo zrobię nowy

Posted

O! Kam, super! Kochana Kam:loveu::loveu::loveu: Zdjęcia będą wieczorem, bo moje lepsze ja musi dostarczyc mi "blótufa".

Wybacz, że Cie tak męczę z tymi zdjęciami, ale nie mam jak się przyjrzec temu wklejaniu. :oops:

Posted

przysyłaj, nie ma sprawy :) - jutro Ci zrobię własny bazarek :)

Łapeńka nie najlepiej, końcówka lodowata pomimo cięgłego masowania i nagrzewania..
kurcze, no....:shake: ta suka ma takie "ludzkie" oczy...
jeśli uznacie, że już można - mogę jej jutro zrobić allegro

Posted

Sunia nie ma imienia! Ja proponuję Melli - co oznacza słodkość, miód. Zaproponowałabym bardziej orginalne, ale Aga, nie lubi skomplikowanych imion i zadowala się "Dianką""Rudą" itd.
Ja bym ją nazwała Kardashia ;)