Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Miki']Ee tam, mi np. bardzo brakuje Twoich świetnych, pełnych humoru tekstów i tyle :roll:[/quote]

Czyli jak wydam książkę, to kupisz?:diabloti:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neris']Tia, już to widzę
"Skandalista Neigh Flinta przedstawia"[/quote]

Noooo o dogo by było:-) i komedia i dramat i wątek kryminalny i polityczny.....
Malwersacje spoko. hihihi buahahah nawet ROMANS jest......mimo ze tu 3 facetów na krzyż.....
Normalnie tylko siadać i pisać.
To w sumie nie jest taki zły pomysł. Socjologicznie towarzystwo bardzo ciekawe........można by przy okazji wątek dydaktyczny i zanieść nieco kaganka pod strzechy.......

I komedia - moj ulubiony tekst "całkiem dobrego psa na śmietnik wyrzucili" - nie pamiętam kto to powiedział, ale dla mnie to będzie zawsze zdanie stulecia:-).

Posted

wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotół
Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne!
Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej

[I]1. Rejestrujesz się tu: [/I][URL="http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register"][COLOR=#444444][I]http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register[/I][/COLOR][/URL][I]

2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto
- klikasz na zawarty w nim link.
[/I]
[I]3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie:
Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu.
Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości"
podając swoją nazwę użytkownika i hasło.
Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum [/I][URL="http://www.krakvet.pl/"][COLOR=#444444][I]www.krakvet.pl[/I][/COLOR][/URL][I] Strona Główna".
Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl"
i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008".
[B][SIZE=3]Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół"[/SIZE][/B] i klikasz pod ankietą "Wyślij".
Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum!
[/I]Za wszystkie głosy [B]OGROMNIE DZIĘKUJEMY! [/B]Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę!

Posted

Byliśmy dziś z Tigerem na Sggw. Zrobiono mu usg jamy brzusznej, rtg klatki piersiowej + tylnego odcinka kręgosłupa.

Wyszło że:
bebechy są w sumie w porządku. Nieznaczene jakieś nacieki gdzieś tam w sercu, ale nie rozumiem o co chodzi.....
Niestety ma także spondylozę, ale w stopniu znikomym. Inna sprawa, ze stary to on jeszcze nie jest. Na Usg miał kolana z gumy....Przekonanie go o tym, ze da radę wytrzymać 5 min w pozycji stojącej było trudne.

Na rtg dał sie położyć, a czemu nie........pierwsze zdjęcie proszę bardzo. Przy drugim gdy mu wiązano nogi.......o matko i córko jak on się wniebogłosy wydzierał.........RAAAAAAAAAAAAAAAATUNKUUUUUUUU PAŃCIAAAA CZEMUUUUUUU NA TO POZWALAAAAAAASZ NOOOOO GI MI POWYRYWAJĄĄĄĄĄĄĄĄĄ _ AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Ja ja ze stoickim spokojem - powiedziałam "debil". A potem "zamilcz nieszczęsny". To go zatkało. Dwóch studentów miało, podejrzewam niezły ubaw, bo jeszcze idąc korytarzem - prowadziłam dyskusję " no zobacz kurde nie zablili, jakimś cudem uszedłeś z życiem........bidulek. Jak ci nie wstyd baranie, taki duży.....zostawiłam samego? nie zostawiłam. Dałam się z Tobą prześwietlić ........dałam.......to czego się wydzierałeś? itp itd......

Ludzie się nam przyglądali z różnym wyrazem twarzy........jeden pan ryknął kiedy powiedziałam " tia a do jamnika się nie boisz ciągnąć? a nie wiesz ze jamniki wściekle gryzą?!"

Tak czy siak zrujnowani finansowo z ulgą wyszliśmy.........Teraz to wszystko na kontrolę do dr Ady zawiązę i obaczym

Na razie prawie miesiąc bez ataku ( w czwartek będzie ) takze trzymać mi tu kciuki!

Posted

[quote name='rufusowa']

opis jak zwykle debesciarkski :evil_lol:[/quote]
Podpisuje się pod tym obydwoma rękoma :evil_lol: uwielbiam je czytać :cool3:

[quote name='rufusowa']nie wiem co z tego wyczytac wiec poczekam na lopatologiczne wyjasnienia :evil_lol:[/quote]
No to witam w klubie :eviltong:

Posted

[quote name='rufusowa']kciuki trzymane :loveu:

opis jak zwykle debesciarkski :evil_lol:

nie wiem co z tego wyczytac wiec poczekam na lopatologiczne wyjasnienia :evil_lol:[/quote]

Ja Ci wyjaśnię:

BĘDZIE ŻYŁ.

Do czasu aż znowu nasika gdzie nie trzeba i go tępą siekierką NIEKÓRZY zaciukają.

Posted

[quote name='Neris']Ja Ci wyjaśnię:

BĘDZIE ŻYŁ.

Do czasu aż znowu nasika gdzie nie trzeba i go tępą siekierką NIEKÓRZY zaciukają.[/quote]

:evil_lol: co Ci obsikał? :eviltong:

Posted

Spondyloza - to jest ( Neris mi tłumaczyła, przez tel jak wracaliśmy) zwyrodnienie kręgosłupa, które się nasila z wiekiem. Genetyczne. On jest jeszcze dość młody, więc nie powinien mieć. Na szczęście szybciorem wyłapane, a poza tym naprawdę niewielkie. Ale dr Ada zauważyła.....ma dziewczyna szósty zmysł. Wprawdzie od razu mi powiedziała "ja nie jestem ortopedą i się nie znam!"

Co do reszty bebechów - ponoć w niezłym stanie. Najbardziej się martwiłam o nerki, wątrobę.......no w sumie on z Krzyczek. Ja go widziałam zaraz po wyjściu.......widok nie do zapomnienia.!

A co do sikania. Otóż mój piesio jest kurde blaszka WYPROWADZANY do ogródka o 24.00 ( no z tym zero zero, to przeginam;-) ). Wychodzimy razem, co by nie było, że nie dopilnowany był. Dalej z nim nie idę, bo guza nie szukam......

O 4 rano jestem budzona zawodzieniem 'siiiiiiiiiku, siiiiiiiiiiiiku'. Półprzytomna wypuszczam bohatera nocy. Po czym niekiedy udaje mi się jeszcze zasnąć około 5 ( o ile rzecz jasna Toluni nie przyjdzie do głowy, ze ONA siku nie chce, ale by sobie poszczekała na ten przykład ........tia).

Po czym około 7 jest kolejne wyjście........Wywoże dzieci i około 10 wpadam do dom........i co? I nasikane u mojego syna w pokoju........czasem nie tylko nasikane. Po psiemu!!!!!!!! róg oblany. Winowajca moze być tylko jeden.

Ostatnio dostałam szału........zawlokłam bandytę na górę.........nadarłam się i przyrżnęłam klapa w dupala aż mnie ręka zabolała. Po czym powiedziałam:
tak znęcam się!!!!!!!! powiem na dogo!!!!!!!!! i cię paskudzie cholerny zabiorą.........!!!!!!!!!!

Po czym skruszona opowiedziałam Neris...........a ta mi na to: że nie rozumie, że to po lekach, ze to i tamto.......No i kurde wyszło szydło z worka Neigh - nieczuły bandzior.......

Posted

[quote name='rufusowa']ciotki...ma ktoras pozyczyc w razie czego klatke dla Szajki...gdyby ten tymczas, o ktorym mysle wypalił? :cool3:[/quote]

Jeeeny oddech wstrzymałam........Mamy taaaaaaką wielką transportową lotniczą. Cała plastik z przodu kratka.

Poza tym w razie co będziemy zaprzegowców błagać.......oni dobre ludzie coś pozyczą.

Posted

Nie dość, że malwersantka i złodziejka, to jeszcze sadystka!!!:diabloti:
I świnia - byś na sggw a u mnie nie to z racji odległości - S K A N D A L ! :diabloti:

W razie jakby co klatkę można też pożyczyć od bokserowej Asi pewnie.

Posted

[quote name='gusia0106']Nie dość, że malwersantka i złodziejka, to jeszcze sadystka!!!:diabloti:
I świnia - byś na sggw a u mnie nie to z racji odległości - S K A N D A L ! :diabloti:

[/quote]

Cała ja, cała ja:-)

Posted

Ciotki duży z maślanymi oczami psiak w potrzebie. na dodatek kudłaty i w naszych okolicach. Prosze o hopanie chociaż proszę [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/piekny-kaukaz-z-poderznietym-gardlem-mazowieckie-125619/#post11306520[/URL]

Posted

[quote name='gusia0106']W razie jakby co klatkę można też pożyczyć od bokserowej Asi pewnie.[/quote]

:roflt:

od niej mam jedną...od czerwca u mnie jest :evil_lol: ciagle potrzebna ale w razie czego wykorzystamy ją...a moze nie bedzie potrzeby..zobaczymy

Posted

[quote name='Neigh']Cała ja, cała ja:-)[/quote]

a to sie teraz zaczęło czy jakos wczesniej?

moj tez ostatnio krocej trzyma i tez mu sie zdarza zsiusiać :roll: po kastracji chyba tak sie zrobiło...a moze po prostu wiecej pije :hmmmm:
Karmy suchej nie daje, bo po niej wsysa trzy miski wody od razu :roll:

p.s. a teges....nie wiecie co u Kreona? wczoraj mi sie przypomniało ze taki misiek był :]

Posted

[quote name='rufusowa']

p.s. a teges....nie wiecie co u Kreona? wczoraj mi sie przypomniało ze taki misiek był :][/quote]

No pewnie, ze wiecie:-) Byłam u niego z 3 tygodnie temu. Noooooo ehhhhhh ależ wyładniał:-)

A to dzięki Kreonowi dom znalazł Teodor.

Wczoraj natomiast dostałam 2 zdjecia Kołtunka vel Findusa muszę je wysłać Malawaszce niech wstawia i się cieszy:-)