madcat1981 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 k, [quote name='bumel']ja miałam na myśli Twój organ wewnętrzny i tego sie trzymajmy:lol:!!! Tak, oficjalnie potwierdzam, serce mam wielkie, dla każdego wystarczy;) Quote
madcat1981 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 :[quote name='bumerang']Timus dodany;Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Dzięĸujemy:) Quote
Olena84 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 madcat1981 napisał(a):Ćććśśśś, ja mam tylko jedną część ciała za wielką:evil_lol::oops: Spodobało mi się te ogłaszanie:cool3: Zachęcam:cool3::cool3::cool3: Uwaga wulgarne! - gdybyś była facetem, mogłabym sie domysleć o co Ci chodzi:razz:, a tak to zabrzmiało:crazyeye:.. Aha serce- to ok;). Zaraz tez postaram sie cos dorobic, tylko musze wyszukac liste ogloszen, bo na ogloszeniach to sie bardzo nie znam jeszcze:oops:. Quote
bumel Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Hej Olena, podlinkuję Ci ten wątek z listą ogłoszeń, część można wstawiać od razu, bo strony nie wymagają rejestracji (tak jak np. pineska.pl), a część wymaga wcześniejszej rejestracji. To nic trudnego, szybko załapiesz;). http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Bumerang, super, że też się włączyłaś:multi: Quote
madcat1981 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Ponieważ wariuja mi linki, na razie podaję, gdzie Timo ma ode mnie ogłoszenia. W razie potrzeby linki podrzucę np. e-mailem. Cos mnie te dogo dzisiaj wk..wia:diabloti: wyróżniona alegratka.pl: adopcjapsa.pl wyróżnione kupsprzedaj.pl przygarnijzwierzaka.pl spacerek.net przygarnij.pl nasipupile.pl nowość;) Timo ma podświetlenie i promowaną galerię http://www.tusprzedaj.pl/temp-31/szukamy-domu-dla-wspanialego-psa-timo-.html zoonet.pl cafeanimal.pl Quote
magda222 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Kawał dobrej roboty :-o Dziękujemy :loveu: Quote
Olena84 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dopiero siadłam do tych ogłoszeń, zrobiłam animalia.pl, choć się nie wyświetla:shake:. Z ojej.pl jakoś długo sie bujam starałam sie dwa razy i ciągle jakieś "warning" mi wyskakuje, ale zrobię! I inne też - nie wiem czy wszystkie pozostałe, ale pare na pewno. Quote
agata51 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dostojnego Tima zima się nie ima, bo cały radosny zimę ma u wiosny! Quote
wiosna Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Agata :loveu: Dzisiaj przeniosłąm Timka do psiarni, bo tam, przynajmniej chwilowo zrobiło się miejsce. I co..? i zdjęłam dach z budy, zostawiłam w korytarzu, poszłąm po słomę, przychodzę, patrzę, a Timo na budzie - budzie bez dachu :-o To murowana buda, więc stał na cegłach, ale kurcze.. Timo - alpinista ;) Quote
madcat1981 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: Quote
Olena84 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Ach, Timo ma tyle umiejętnosci. znalazłam swoje ogłoszenie na animali,a jakby co kontakt jest na "Timo":roll:, tak sie zapisało, ale maile i telefon jest więc jak ktoś bedzie zainteresowany to da sobie radę:eviltong:. Quote
madcat1981 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Myślisz, że Timo odbierze/odpisze ? :niedowia: hihihi Quote
madcat1981 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Olena84']ktos zrobił taki sam błąd w innym ogłoszeniu, wiec nie tylko ze mnie sie pośmieją:evil_lol:. Nie mów, ja????? Ale przecież ja jestem idealna i nigdy się nie mylę :D Quote
Olena84 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Sama nie wiem, ale wydaje mi się, że ktos zrobił taki sam błąd w innym ogłoszeniu, wiec nie tylko ze mnie sie pośmieją:evil_lol:. Quote
Onaa Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dałam ogłoszenia małego na: e-zwierzak mojpupil petsy (wyróżnione) Quote
madcat1981 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 To Fago też ma komórkę i maila?:-o:evil_lol: Się porobiło...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Olena84 Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 madcat1981 napisał(a):To Fago też ma komórkę i maila?:-o:evil_lol: Się porobiło...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciotka, Ty jesteś absolutnie nie nowoczesna:shake:. PS nie Fago, ale Faga znalazłam, aha jakby co Timo jest w dziale sprzedam, też nie wiem czemu:shake:. Quote
bumel Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Dogo007 - super, że też ogłaszach, wszystkim nam udało się razem "zrobić" niezły wynik, oby z dobrym skutkiem...no i działajmy dalej, Dziewczynki:multi: Jutro dodam jeszcze parę na pewno! Przyda się też małe podsumowanie - przejrzę cały wątek i wypiszę wszystkie dotychczasowe ogłoszenia w jednym poście. Mada coś zamilkła, a warto by uaktualnic pierwszy post w tej kwestii. Olena nie wiem, jaki dokładnie masz problem z ojej.pl i czy w ogóle jeszcze go masz ale znalazłam na innym wątku taką wymianę zdań, może pomoże: [FONT=Verdana]Sory że tutaj zawracam głowę ale właśnie robię ogłoszenie dla psiaka na ojej.pl i mam problem. Wszystko już uzupełniłam, chcę dodać do ogłoszenia zdjęcie. Wciskam przycisk "dodaj zdjęcie..." po czym strona się odświeża i znika tekst z kilku wypełnionych przeze mnie rubryk, a jak wciskam "publikuj ogłoszenie bez zdjęcia" to strona się odzświeża i nic się nie dzieje... czy ktoś może mi powiedzieć co mam zrobić? [/FONT] [FONT=Verdana][/FONT] [FONT=Verdana]Odp. a czy korzystasz z opcji 'wejdz na stare dodawanie' ? tam nie powinno być problemu.[/FONT] Quote
bico Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 i ja też tu jestem, choć pora, że powinna już dawno spać:cool3: ale spać trudno, jak się dawno nie obeszło ulubionych wątków:razz: nawet jak się nie wpisuję, to wątek Timo śledzę i czytam;) cieszę się, że trafił w dobre ręce Wiosny:loveu: pozdrawiam wszystkich i głaskanko ogromne dla Timka:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 podniosę chłopaka, bo cioteczki jeszcze śpią;) Quote
Olena84 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Na razie zrezygnowałam z ojej, bo albo czcionka im sie nie podobala albo dane, przy ktorych naprawde nie wiedzialam czego chca a jak chcialam cos zrobic to napis "warning". Idzie mi to wolno, ale dlatego, ze troche mi z nosa cieknie i powoli mysle od paru dni:eviltong:. Quote
bumel Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 adopcjapsa.pl adopcje.org alegratka.pl (wyróżnione) allegro.pl (wyróżnione) animalia.pl cafeanimal.pl [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]czterylapy.pl[/FONT] [/FONT][FONT=Times New Roman](Gogonek, to Twoje, z kontaktem do schroniska, czy mogłabyś uaktualnić?)[/FONT] czworonogi.eu dwukropek.pl [FONT=Times New Roman]([FONT=Verdana]stare aaaby.pl) [/FONT][/FONT] eoferty.com.pl e-zwierzak.pl gieldaogloszen.pl (wyróżnione) karusek.com.pl [FONT=Times New Roman]katowice.gumtree.pl (Mada, wisi stare z kontaktem do schroniska!!!)[/FONT] [FONT=Times New Roman]krakow.gumtree.pl (j.w.)[/FONT] kokosy.pl - aktualizacja (dodano Olena84, 20.02.09) krakvet.pl/forum kupsprzedaj.pl (wyróżnione) mojpupil.pl x 2 nasipupile.pl nasza-klasa.pl pajeczyna.pl petsy.pl (wyróżnione) pineska.pl przygarnij.pl przygarnijzwierzaka.pl spacerek.net tusprzedaj.pl (wyróżnione) zoonet.pl 4lapy.pl [FONT=Times New Roman]Tak to wygląda, póki co. W miarę, jak tych ogłoszeń będzie przybywać, mogę aktualizować listę. Wypatrzyłam, że w kilku ogłoszeniach jest podany kontakt do tyskiego schroniska. To trzeba zmienić. [/FONT] Quote
magda222 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Z tego co widzę to Mada bywa na dogo.Nie wiem dlaczego się nie odzywa.Zostawię jej wiadomość na gg. Quote
Recommended Posts