Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ćććśśśś, ja mam tylko jedną część ciała za wielką:evil_lol::oops: Spodobało mi się te ogłaszanie:cool3: Zachęcam:cool3::cool3::cool3:

Uwaga wulgarne! - gdybyś była facetem, mogłabym sie domysleć o co Ci chodzi:razz:, a tak to zabrzmiało:crazyeye:..
Aha serce- to ok;).

Zaraz tez postaram sie cos dorobic, tylko musze wyszukac liste ogloszen, bo na ogloszeniach to sie bardzo nie znam jeszcze:oops:.

Posted

Ponieważ wariuja mi linki, na razie podaję, gdzie Timo ma ode mnie ogłoszenia. W razie potrzeby linki podrzucę np. e-mailem. Cos mnie te dogo dzisiaj wk..wia:diabloti:

wyróżniona alegratka.pl:
adopcjapsa.pl
wyróżnione kupsprzedaj.pl
przygarnijzwierzaka.pl
spacerek.net

przygarnij.pl
nasipupile.pl

nowość;) Timo ma podświetlenie i promowaną galerię
http://www.tusprzedaj.pl/temp-31/szukamy-domu-dla-wspanialego-psa-timo-.html

zoonet.pl

cafeanimal.pl

Posted

Dopiero siadłam do tych ogłoszeń, zrobiłam animalia.pl, choć się nie wyświetla:shake:.
Z ojej.pl jakoś długo sie bujam starałam sie dwa razy i ciągle jakieś "warning" mi wyskakuje, ale zrobię! I inne też - nie wiem czy wszystkie pozostałe, ale pare na pewno.

Posted

Agata :loveu:

Dzisiaj przeniosłąm Timka do psiarni, bo tam, przynajmniej chwilowo zrobiło się miejsce. I co..? i zdjęłam dach z budy, zostawiłam w korytarzu, poszłąm po słomę, przychodzę, patrzę, a Timo na budzie - budzie bez dachu :-o
To murowana buda, więc stał na cegłach, ale kurcze.. Timo - alpinista ;)

Posted

Ach, Timo ma tyle umiejętnosci. znalazłam swoje ogłoszenie na animali,a jakby co kontakt jest na "Timo":roll:, tak sie zapisało, ale maile i telefon jest więc jak ktoś bedzie zainteresowany to da sobie radę:eviltong:.

Posted

madcat1981 napisał(a):
To Fago też ma komórkę i maila?:-o:evil_lol: Się porobiło...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ciotka, Ty jesteś absolutnie nie nowoczesna:shake:.

PS nie Fago, ale Faga znalazłam, aha jakby co Timo jest w dziale sprzedam, też nie wiem czemu:shake:.

Posted

Dogo007 - super, że też ogłaszach, wszystkim nam udało się razem "zrobić" niezły wynik, oby z dobrym skutkiem...no i działajmy dalej, Dziewczynki:multi: Jutro dodam jeszcze parę na pewno!

Przyda się też małe podsumowanie - przejrzę cały wątek i wypiszę wszystkie dotychczasowe ogłoszenia w jednym poście.

Mada coś zamilkła, a warto by uaktualnic pierwszy post w tej kwestii.

Olena nie wiem, jaki dokładnie masz problem z ojej.pl i czy w ogóle jeszcze go masz ale znalazłam na innym wątku taką wymianę zdań, może pomoże:

[FONT=Verdana]Sory że tutaj zawracam głowę ale właśnie robię ogłoszenie dla psiaka na ojej.pl i mam problem. Wszystko już uzupełniłam, chcę dodać do ogłoszenia zdjęcie. Wciskam przycisk "dodaj zdjęcie..." po czym strona się odświeża i znika tekst z kilku wypełnionych przeze mnie rubryk, a jak wciskam "publikuj ogłoszenie bez zdjęcia" to strona się odzświeża i nic się nie dzieje... czy ktoś może mi powiedzieć co mam zrobić? [/FONT]
[FONT=Verdana][/FONT]
[FONT=Verdana]Odp. a czy korzystasz z opcji 'wejdz na stare dodawanie' ? tam nie powinno być problemu.[/FONT]

Posted

i ja też tu jestem, choć pora, że powinna już dawno spać:cool3:
ale spać trudno, jak się dawno nie obeszło ulubionych wątków:razz:
nawet jak się nie wpisuję, to wątek Timo śledzę i czytam;)

cieszę się, że trafił w dobre ręce Wiosny:loveu:

pozdrawiam wszystkich i głaskanko ogromne dla Timka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Na razie zrezygnowałam z ojej, bo albo czcionka im sie nie podobala albo dane, przy ktorych naprawde nie wiedzialam czego chca a jak chcialam cos zrobic to napis "warning".
Idzie mi to wolno, ale dlatego, ze troche mi z nosa cieknie i powoli mysle od paru dni:eviltong:.

Posted

adopcjapsa.pl
adopcje.org
alegratka.pl (wyróżnione)
allegro.pl (wyróżnione)
animalia.pl
cafeanimal.pl
[FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][SIZE=2]czterylapy.pl[/FONT] [/FONT][FONT=Times New Roman](Gogonek, to Twoje, z kontaktem do schroniska, czy mogłabyś uaktualnić?)[/FONT]
czworonogi.eu
dwukropek.pl [FONT=Times New Roman]([FONT=Verdana]stare aaaby.pl) [/FONT][/FONT]
eoferty.com.pl
e-zwierzak.pl
gieldaogloszen.pl (wyróżnione)
karusek.com.pl
[FONT=Times New Roman]katowice.gumtree.pl (Mada, wisi stare z kontaktem do schroniska!!!)[/FONT]
[FONT=Times New Roman]krakow.gumtree.pl (j.w.)[/FONT]
kokosy.pl - aktualizacja (dodano Olena84, 20.02.09)
krakvet.pl/forum
kupsprzedaj.pl (wyróżnione)
mojpupil.pl x 2
nasipupile.pl
nasza-klasa.pl
pajeczyna.pl
petsy.pl (wyróżnione)
pineska.pl
przygarnij.pl
przygarnijzwierzaka.pl
spacerek.net
tusprzedaj.pl (wyróżnione)
zoonet.pl
4lapy.pl

[FONT=Times New Roman]Tak to wygląda, póki co. W miarę, jak tych ogłoszeń będzie przybywać, mogę aktualizować listę. Wypatrzyłam, że w kilku ogłoszeniach jest podany kontakt do tyskiego schroniska. To trzeba zmienić. [/FONT]