Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

Posted

zrobiłam coś, niby zdjęcia, ale są tak ciemne, jeszcze Tim czarny, że nic nie widać ;/

przepraszam, ale będziecie musiały poczekać jeszcze do jutra, bo robienie zdjęć po południu nie ma sensu.

Timo dostał natomiast dereczkę, bo mam wrażenie, że trochę marzł. Mam nadzieję, że nie będzie jej zdejmował.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No wiesz Olenka jak jest, narzeczonych sie nie pożycza bo zbyt często się potem przypadkowo gubią:evil_lol: Psami można sie natomiast dzielić bez ograniczeń, psiej miłości wystarczy dla wszystkich :D

Wiosna, umowa dotarła i jutro odsyłam egz dla Ciebie:bigok:

Posted

Te zdjęcia to "mniut" na moje serce:loveu::loveu::evil_lol: a te z jęzorkiem najlepsze :D Z takimi zdjęciami można robic ogłoszenia:D:D:D :bigok: Dziękujemy Wiosenko:loveu: Timo, jakiś ty śliczniasty :D

Posted

Cały czas uważałam że Timo to wysoki jest, a on tylko takie wrażenie sprawia:cool3:.

Ależ mi go szkoda, chciałabym go przemycić do domu, ale nie mogę:placz:.

A zdjęcia cudne, choć ja już chyba ogłoszeń zmienić nie mogę, zrobię następne z nowymi zdjęciami jak tamte się skończą.

Posted

[LEFT]Allegro Timka kończy się za 2 godziny...wystawię nowe.

Mada, a może oprócz nowych zdjęć, przygotować by też troszkę przeredagowany tekst, z większym naciskiem, że Timek jest w hotelu...co myślisz?
Pomożesz/Pomożecie napisać? [/LEFT]

Posted

Jak robiłam ogłoszenia dla Tima to miałam wenę:crazyeye: i trochę go zmieniłam, znaczy trochę ściągnełam z pierwszego postu ale i troche napisalam od siebie:eviltong: i o tym hotelu i calej sytuacji, sprobuje tu wstawic, ale jak mi sie nie uda moge na maila przeslac.

Posted

[FONT=&quot]Trafił on do schroniska, jak większość starszych psiaków - po prostu stał się już niepotrzebny. Pewnie kiedyś był kochany, przytulany i głaskany, jednak, gdy jego pyszczek pokrył się siwizną, znalazł się w schronisku. Do dziś z jego słodkiej mordki nie schodził smutek, a ogonek już długi czas nie zamerdał... Jednak do Tima uśmiechnęło się szczęście i został adoptowany, tuż przed Nowym Rokiem 2009. Co z tego, skoro po miesiącu znowu go oddano z błahego powodu. To był dla niego podwójny cios. Zaufał komuś ponownie, by ponownie złamano mu serce. Wraz z koleżankami postanowiłyśmy przewieźć Tima do hotelu, gdyż w schronisku sobie nie radził. Nie ma w nim cienia agresji, dlatego przegrywał ze wszystkimi psami walkę o głaski wolontariuszy i co lepsze kawałki w misce. Spacerków też nie ma w tym schronisku, więc nawet nie mógł choć przez chwile uwolnić się od schroniskowych krat. [/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]Ten wspaniały, piesek pomimo tylu nieszczęść jakie na niego spadły, wciąż ufa ludziom i dzielnie wierzy, że odnajdzie swój nowy, prawdziwy DOM! To rewelacyjny pies, nie wykazujący agresji do ludzi, który chce kochać, lecz nie ma kogo! Idealnie nadaje się do zamieszkania w ciepłym domu z ogrodem, jak i w niewielkim mieszkaniu.[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]Timo może mieć około 8 lat, jest psem średniego wzrostu – sięga do kolan, jest łagodny zarówno dla ludzi, jak i zwierząt.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]Może już zakochałeś się w tych smutnych, Timusiowych oczach i jesteś pewien, że chcesz podarować swoje dobre serce właśnie temu psiemu nieszczęściu?[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]Timo obecnie przebywa w hoteliku. Jeśli znajdzie dom, zostanie zawieziony w każde miejsce w Polsce.[/FONT]

[FONT=&quot] [/FONT]

[FONT=&quot]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT]

[FONT=&quot]GG: 3447235,[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]email: [/FONT][FONT=&quot][FONT=&quot][email protected][/FONT][/FONT][FONT=&quot], [/FONT][FONT=&quot][email protected][/FONT][FONT=&quot], [email protected], [email protected], tel 506-935-278[/FONT][FONT=&quot][/FONT]

[FONT=&quot]Przyjdź! Zabierz go do prawdziwego domu![/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot][/FONT]

Posted

Dziewczyny, ma dla Was baardzo złe wiadomości:evil_lol::diabloti:
Po tych fotkach, tej mordeczki kochanej, to i ja się w Timku zakochałam:loveu::loveu::loveu:
wybaczycie mi?:oops::cool3:

Posted

Bico nie wolno tak pisać, bo już się przestraszyłam że coś się stało:mdleje:.

Jeśli o mnie chodzi, to specjalnie nie napisałam, że Timo musi brać lek, bo z tego co wiem, to tylko na tym polega ta jego "wada", poza tym, nie objawia się to niczym, nie ma napadów, nie potrzebuje specjalnego traktowania. Boję się, że ktoś zrezygnuje z tego powodu na samo słowo "chory", więc może lepiej informowac o tym już w telefonie. Nie wiem, co myślicie? Czy lepiej od razu kawe na ławe i powiedzieć wszystko?

Posted

mnie też wystraszyłaś, że coś się stało.

Ja myślę, że choroba Timka nie jest uciążliwa, więc nie ma co odstraszać ludzi. Jak czytają, że chory, to nie chcą dzwonić już i nie dowiedzą się, że całe "chory" ogranicza się do jednej tabletki dziennie.

Posted

Oj, bico, ładnie to tak stare ciotki straszyć? :shock:Mówię o sobie, ma się rozumieć.

To nie choroba, to dolegliwość. ;) Do wiadomości autentycznie zainteresowanych. Timeczku, daj Boże wszystkim tylko takie choroby!