Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

Posted

głaski będę przekazywać stale, cieszę się, że Timo ma tylu fanów ;)

Dostałam dziś receptę na leki, 100 tabletek, więc na dość długo będziemy zabezpieczeni. Jutro kupię, dam znać, ile kosztował.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mimo wcześniejszych przeżyć to Timo jest chyba w czepku urodzony, tylu fanów.:loveu:

Mam ogromną prośbę do wszystkich osób które ogłaszały Tima i podawały adres schroniska o wykreślenie tegoż adresu i telefonu z ogłoszeń.
Niedawno ktoś zadzwonił do schroniska w sprawie adopcji Tima. Niestety pracownicy pracują na zmianę i pan który odebrał telefon nie wiedział, że Timo pojechał do hoteliku, a nie nowego domu. Sprawdził rejestr, zobaczył, że jest wydany i taką też podał informację zainteresowanej osobie. Oczwiście teraz pracownicy są wyczuleni i wrazie czego będą podawć mój nr telefonu, ale lepiej chyba, żeby zainteresowni dzownili bezpośrednio do tymczasowych opiekunów. :loveu:

Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję. Jesteście wielcy!

Posted

grazyna9915; napisał(a):
pan który odebrał telefon nie wiedział, że Timo pojechał do hoteliku, a nie nowego domu. Sprawdził rejestr, zobaczył, że jest wydany i taką też podał informację zainteresowanej osobie.

A ta zainteresowana osoba nie chce Tima teraz?

Posted

[quote name='grazyna9915']
Niedawno ktoś zadzwonił do schroniska w sprawie adopcji Tima. Niestety pracownicy pracują na zmianę i pan który odebrał telefon nie wiedział, że Timo pojechał do hoteliku, a nie nowego domu. Sprawdził rejestr, zobaczył, że jest wydany i taką też podał informację zainteresowanej osobie. [/quote]

psia kostka....trochę szkoda tej niewykorzystanej szansy, no ale trzymam kciuki za dalszych chętnych...

Allegro zaktualizowałam parę dni temu.

Drapki za lewym uszkiem Timusia zamawiam u Wiosny...

Posted

[quote name='bumerang']wysłałam dzis kaske na Tima:loveu:[/quote]

Znów?:loveu::evil_lol::lol: Mam rozumieć, że to na marzec? Kasa już jest na koncie:bigok:

Swoje ogłoszenie Tima też zaktualizowałam.

Miziam cię psisko:loveu:

Posted

Drapki za lewym uszkiem Timusia zamawiam u Wiosny...

Komu prawe uszko? :cool3:

Timek jest kochany. Jest tak miły, grzeczny.. i mruczy :loveu: Jak się go mizia to mruczy, jak kociak prawie ;)
Trzyma się nas, nie odchodzi ani na krok, jest towarzyski i przymilny. Super psiak! :)

Posted

Ewentualnie mogę odstąpić komuś lewe uszko, a zarezerwować kuperek:cool3: (mój bumel najbardziej lubi drapanko właśnie u nasady ogonka)

Kochany Timuś i kochana Wiosna, że tak go dzielnie drapie:-)) (napisałam do Ciebie priva...

Posted

Timuś, a dziś mija rok od kiedy jestem zalogowana na dogo, widzisz tak byśmy się nie poznali:loveu:.

A ja informuje wszystkich, że możecie sobie zamawiać, a i tak Timo jest cały mój i nie oddam:mad:!!!

Posted

[quote name='Olena84']Timuś, a dziś mija rok od kiedy jestem zalogowana na dogo, widzisz tak byśmy się nie poznali:loveu:.

A ja informuje wszystkich, że możecie sobie zamawiać, a i tak Timo jest cały mój i nie oddam:mad:!!![/quote]

Czyli mamy rozumieć,że zabierasz go do siebie do domku? :razz: :cool3: ;)

Posted

[quote name='magda222']Czyli mamy rozumieć,że zabierasz go do siebie do domku? :razz: :cool3: ;)[/quote]

Mądrala:evil_lol:. Chciałabym, ale wtedy wiosna przyjmie nie tylko go z powrotem ale i mnie z moim psem:roll:.

Posted

Timek rozszarpany, jak gwiazda hollywood'u, fanki zawzięte :evil_lol:

Miło jest mi czytać takie miłe posty dla Timka :)

Olena - ja zapraszam :) Miejsca mamy sporo, a i jakaś robota się znajdzie na pewno :diabloti: