wiosna Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 głaski będę przekazywać stale, cieszę się, że Timo ma tylu fanów ;) Dostałam dziś receptę na leki, 100 tabletek, więc na dość długo będziemy zabezpieczeni. Jutro kupię, dam znać, ile kosztował. Quote
madcat1981 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Timolki moje kochane, mamy trzy na koncie kolejne wpłaty: Dogo07 - PLN 30 Gogonek - PLN 15:loveu: Sabina02 - PLN 180:loveu: Wszystko gra:cool1: Dziękuję:loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mimo wcześniejszych przeżyć to Timo jest chyba w czepku urodzony, tylu fanów.:loveu: Mam ogromną prośbę do wszystkich osób które ogłaszały Tima i podawały adres schroniska o wykreślenie tegoż adresu i telefonu z ogłoszeń. Niedawno ktoś zadzwonił do schroniska w sprawie adopcji Tima. Niestety pracownicy pracują na zmianę i pan który odebrał telefon nie wiedział, że Timo pojechał do hoteliku, a nie nowego domu. Sprawdził rejestr, zobaczył, że jest wydany i taką też podał informację zainteresowanej osobie. Oczwiście teraz pracownicy są wyczuleni i wrazie czego będą podawć mój nr telefonu, ale lepiej chyba, żeby zainteresowni dzownili bezpośrednio do tymczasowych opiekunów. :loveu: Jeszcze raz wszystkim serdecznie dziękuję. Jesteście wielcy! Quote
magda222 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Wierzyłam,że się uda :loveu: Do pełni szczęścia brakuje nam tylko dobrego,kochającego domu dla Tima :) Quote
Gogonek Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Oj tak, domeczek najlepszy na świecie poszukiwany:p a jak Timolek? zaaklimatyzował się już u Wiosny?:loveu: Quote
Olena84 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 grazyna9915; napisał(a): pan który odebrał telefon nie wiedział, że Timo pojechał do hoteliku, a nie nowego domu. Sprawdził rejestr, zobaczył, że jest wydany i taką też podał informację zainteresowanej osobie. A ta zainteresowana osoba nie chce Tima teraz? Quote
agata51 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Timuteuszonko, nic tylko buziaki na dobranoc! :evil_lol: Quote
bumel Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='grazyna9915'] Niedawno ktoś zadzwonił do schroniska w sprawie adopcji Tima. Niestety pracownicy pracują na zmianę i pan który odebrał telefon nie wiedział, że Timo pojechał do hoteliku, a nie nowego domu. Sprawdził rejestr, zobaczył, że jest wydany i taką też podał informację zainteresowanej osobie. [/quote] psia kostka....trochę szkoda tej niewykorzystanej szansy, no ale trzymam kciuki za dalszych chętnych... Allegro zaktualizowałam parę dni temu. Drapki za lewym uszkiem Timusia zamawiam u Wiosny... Quote
Mada:) Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Olena84']A ta zainteresowana osoba nie chce Tima teraz?[/quote] Z zainteresowaną osobą nie ma kontaktu. :-( Quote
madcat1981 Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='bumerang']wysłałam dzis kaske na Tima:loveu:[/quote] Znów?:loveu::evil_lol::lol: Mam rozumieć, że to na marzec? Kasa już jest na koncie:bigok: Swoje ogłoszenie Tima też zaktualizowałam. Miziam cię psisko:loveu: Quote
Olena84 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 A ja poproszę o jakąś super fotkę Tima! Quote
wiosna Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Drapki za lewym uszkiem Timusia zamawiam u Wiosny... Komu prawe uszko? :cool3: Timek jest kochany. Jest tak miły, grzeczny.. i mruczy :loveu: Jak się go mizia to mruczy, jak kociak prawie ;) Trzyma się nas, nie odchodzi ani na krok, jest towarzyski i przymilny. Super psiak! :) Quote
madcat1981 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 ja zamawiam prawe !!! ja! ja !:multi::sweetCyb::jumpie: tak mi miło Wiosno, że o nim tak ciepło piszesz...:kiss_2: Quote
bumel Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ewentualnie mogę odstąpić komuś lewe uszko, a zarezerwować kuperek:cool3: (mój bumel najbardziej lubi drapanko właśnie u nasady ogonka) Kochany Timuś i kochana Wiosna, że tak go dzielnie drapie:-)) (napisałam do Ciebie priva... Quote
magda222 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Wiosno :loveu: Bardzo,bardzo Ci dziękuję za to jak opiekujesz się Timem i za to jaki jest u Ciebie szczęśliwy :Rose: Quote
agata51 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Ja zamawiam to szczególne miejsce między przednimi łapami! Mój misior Mixer też mruczy! Potrafi całą noc! Może wszystkie misiory tak mają? Quote
Olena84 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Timuś, a dziś mija rok od kiedy jestem zalogowana na dogo, widzisz tak byśmy się nie poznali:loveu:. A ja informuje wszystkich, że możecie sobie zamawiać, a i tak Timo jest cały mój i nie oddam:mad:!!! Quote
magda222 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Olena84']Timuś, a dziś mija rok od kiedy jestem zalogowana na dogo, widzisz tak byśmy się nie poznali:loveu:. A ja informuje wszystkich, że możecie sobie zamawiać, a i tak Timo jest cały mój i nie oddam:mad:!!![/quote] Czyli mamy rozumieć,że zabierasz go do siebie do domku? :razz: :cool3: ;) Quote
Olena84 Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='magda222']Czyli mamy rozumieć,że zabierasz go do siebie do domku? :razz: :cool3: ;)[/quote] Mądrala:evil_lol:. Chciałabym, ale wtedy wiosna przyjmie nie tylko go z powrotem ale i mnie z moim psem:roll:. Quote
agata51 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Olena pewnie już śpi, więc wymiziam to szczególne miejsce, Timku. Tylko nic jej nie mów. Quote
wiosna Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Timek rozszarpany, jak gwiazda hollywood'u, fanki zawzięte :evil_lol: Miło jest mi czytać takie miłe posty dla Timka :) Olena - ja zapraszam :) Miejsca mamy sporo, a i jakaś robota się znajdzie na pewno :diabloti: Quote
Olena84 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wiosna ja wiem, że Ci nie odpisałam na pw, ale chwilowo brak mi weny:evil_lol:. A dotarły może moje pieniążki za transport:oops:? Quote
Recommended Posts