Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Bico nie wolno tak pisać, bo już się przestraszyłam że coś się stało:mdleje:.

Jeśli o mnie chodzi, to specjalnie nie napisałam, że Timo musi brać lek, bo z tego co wiem, to tylko na tym polega ta jego "wada", poza tym, nie objawia się to niczym, nie ma napadów, nie potrzebuje specjalnego traktowania. Boję się, że ktoś zrezygnuje z tego powodu na samo słowo "chory", więc może lepiej informowac o tym już w telefonie. Nie wiem, co myślicie? Czy lepiej od razu kawe na ławe i powiedzieć wszystko?

Boziu kochany, toż ja chciałam z Wami pożartować i fotki Timo pochwalić:cool3: wybaczcie mi, że Wam tylko stresów dostarczyłam:oops::roll: nie było to celowe:roll:

a co do "wady" i tabletek...to TYLKO podanie psu jednej tabletki dziennie - nawet nie ma objawów chorobowych, więc może lepiej, jeśli ktoś będzie autentycznie zainteresowany, podawać takie info w konkretnej rozmowie telefonicznej lub w 4 oczy, bo innych to może na prawdę odstraszyć - ale to tylko moje zdanie:roll: Wy decydujcie.

Posted

Timulek kochany:loveu: Wiosna, mam nadzieję, że dzięki Tobie już niedługo zniknie ten strach z jego oczu, bo jeszcze troszkę go widać, ale po tym co przeszedł nasz kochany misiek,to trudno się dziwić. Co do tej tarczycy to ja również jestem za tym, zeby takie info podawać tylko konkretnie zainteresowanym. Wiosna, i ode mnie proszę wymiziać i wycałować Timusia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Olena84']
To co kasujecie info w allegro o tej tarczycy?

Hej, wykasowałam juz w środę, jak tylko o tym wspomniałaś.

Co prawda ja jestem za tym, żeby od razu kawę na ławę... taka informacja w ogłoszeniu może być pewnym filtrem, który odsieje ludzi nieodpowiedzialnych, którym się wydaje, ze pies to jest zabawka.

Ale ja tu od niedawna jestem i z pewnością macie większe doświadczenie ode mnie.

tak czy siak musimy zrobić wszystko, żeby znaleźć mu super odpowiedzialny dom, bo nie może powtórzyć sie sytuacja jak z poprzednią adopcją Timusia, jego serduszko by tego nie wytrzymało.

Na pierwszej stronie wisi link do starego ogłoszenia, które juz wygasło.

Timek ma nowe:
Zabierz go do prawdziwego domu! (553808882) - Aukcje internetowe Allegro

Posted

Też jestem za tym żeby kawe na ławe, ale jeśli to tylko podawanie proszków, to może nie trzeba w tym wypadku:oops:.

Timusiu z okazji Walentynek, których co prawda nie obchodze, ale niech tam;), życze Ci dużo miłości (zwłaszcza mojej:mad:) i radości w nowym super domku :loveu: :cool2: :thumbs: :Rose: :smilecol: :iloveyou: .

Posted

Dziewczyny powiem Wam tak przy niedzieli - trzeba się wziąć do roboty - OGŁOSZENIA, OGŁOSZENIA i jeszcze raz OGŁOSZENIA.

Prawda jest taka, że w pierwszym poście, zreszta nieuaktualnionym ostatnio (stare allegro podlinkowane nadal) wygląda to bardzo marnie.

Propopnuję jakiś podział pracy: która może, niech zajrzy do spisu stron z ogłoszeniami (jest kilkadziesiąt możliwości) i wybierze choć kilka stron, na które wstawi ogłoszenia. Ideałem byłoby zamieścić Timka na wszystkich możliwych. Chyba razem damy radę???

UWAGA: Żeby się nie dublować, niech może każdy napisze, gdzie planuje wstawić. Żeby nie było, że tylko gadam, zacznę od siebie:

1. [FONT=Arial]www.karusek.com.pl[/FONT]
  2. www.mojpupil.pl
  3. www.czworonogi.eu
  4. [FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT]
  5. [FONT=Arial]www.gieldaogloszen.pl[/FONT]
  6. www.krakvet.pl/forum
  7. www.dwukropek.pl

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale ja zrobiłam ogłoszenia na 4lapy.pl, pineska.pl, pajeczyna.pl, mają termin ważności 3 miesiące. Postaram sie zrobić jeszcze.

Wiem, ze wystawiałaś, ale możliwości jest tyle (prawie sto), więc na pewno nie zaszkodzi porobić tych ogłoszeń więcej. Poza tym teraz są nowe zdjęcia, więc warto je wykorzystać...

Każda z Was, która ostatnio wystawiała Timka, mogłaby dla porządku zebrać w jednym poście taką informację, gdzie i od jakiej daty zamieściła ogłoszenia.

Zresztą gdyby ktoś inny wystawił Timka na tym samym portalu, to przecież nie zaszkodzi, wiadomo, że ogłoszenia spadają na dalsze miejsca w miare upływu czasu - 3 miesiące to bardzo długo...

Posted

Mizianka przekazane, oczywiście ;)

Timek chyba przywykł powoli do zmiany, nie jest już zdezorientowany i taki "nieswój". On jest taki stateczny, taki opanowany, dostojny wręcz ;)
Przechadza się to tu, to tam, jakby mógł, to by pewnie ręce z tyłu splótł i pogwizdywał ;)

Warto chłopaka intensywnie ogłaszać, powinien trafić wreszcie do swojego domku, gdzie jego człowiek będzie spędzał z nim czas.

Nie chce mi się wierzyć, że Timo sika w domu. My go co prawda jak narazie do domu nie braliśmy, ale odkąd jest u nas, nie zdarzyło się ani jedno siku w kojcu, jest czyściutki i bliżej mu, aby sam u siebie pozamiatał, niż cokolwiek nabrudził.
Chociaż, mogę się mylić oczywiście :roll:

Trochę off, ale..
Zajrzyjcie proszę tutaj:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/olkuskie-husky-pomoz-wyrwac-z-piekla-131725/#post11804306
Może ktoś będzie mógł wspomóc je choć troszeczkę :roll:

Posted

[quote name='bumel']
OGŁOSZENIA, OGŁOSZENIA i jeszcze raz OGŁOSZENIA.

Prawda jest taka, że w pierwszym poście, zreszta nieuaktualnionym ostatnio (stare allegro podlinkowane nadal) wygląda to bardzo marnie.

Propopnuję jakiś podział pracy: która może, niech zajrzy do spisu stron z ogłoszeniami (jest kilkadziesiąt możliwości) i wybierze choć kilka stron, na które wstawi ogłoszenia. Ideałem byłoby zamieścić Timka na wszystkich możliwych. Chyba razem damy radę???

UWAGA: Żeby się nie dublować, niech może każdy napisze, gdzie planuje wstawić. Żeby nie było, że tylko gadam, zacznę od siebie:

1. [FONT=Arial]www.karusek.com.pl[/FONT]
  2. www.mojpupil.pl
  3. www.czworonogi.eu
  4. [FONT=Arial]www.eoferty.com.pl[/FONT]
  5. [FONT=Arial]www.gieldaogloszen.pl[/FONT]
  6. www.krakvet.pl/forum
  7. www.dwukropek.pl

Ogłoszenia na ww. stronach zamieszczone z dzisiejszą datą: 16.02.09 r.

Posted

wyróżniona alegratka.pl:

CIERPIAŁ potwornie! Szukamy domu dla wspaniałego psa!

adopcjapsa.pl

TIMO trafił do schroniska, jak większość / bliżej nieokreślona ;) / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

wyróżnione kupsprzedaj.pl
Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj

aaaby.pl
- już nie działa:oops:

przygarnijzwierzaka.pl

...resztę kopiuję do kolejnych postów niżej, bo dogo mi się buntuje;)

Posted

Madcat1981 - super:multi:, jesteś wielka!

Ja też na pewno dorobię jeszcze ogłoszeń, tylko, że będę mogła dopiero po środzie.

Byłoby miło, gdyby włączyło się więcej osób, którym leży na sercu Timuś i dołożyło swoją cegiełkę do listy ogłoszeń...

Posted

bumel napisał(a):
Madcat1981 - super:multi:, jesteś wielka!

Ćććśśśś, ja mam tylko jedną część ciała za wielką:evil_lol::oops: Spodobało mi się te ogłaszanie:cool3: Zachęcam:cool3::cool3::cool3:

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ćććśśśś, ja mam tylko jedną część ciała za wielką:evil_lol::oops: Spodobało mi się te ogłaszanie:cool3: Zachęcam:cool3::cool3::cool3:

ja miałam na myśli Twój organ wewnętrzny i tego sie trzymajmy:lol:!!!