magda222 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wiem,że może za wiele żądam,ale tak bardzo chciałabym zobaczyć Timusiowe fotki...:oops: Quote
kometa Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 przepraszam za offa.... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/ Quote
Olena84 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 A co to za offy:mad::evil_lol:. A Tima to i ja bym chciała zobaczyć:oops:!!! Quote
wiosna Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jestem już i ja ;) Olena, ja miałam wrażenie, że to ja Tobie nie odpisałam i aż mi głupio, że tyle już czekasz :eviltong: Pieniążki za transport dotarły - dziękuję. Timo potrzebuje obróżki, proponuję półzaciskową, bo ze zwykłej się spryciarz 'wyciągnąć' potrafi. Kosztuje u nas 10zł, chyba, że woliciw zakupić gdzie indziej - ja oczywiście nie nalegam na "naszą" ;) Odrobaczyliśmy wczoraj wszystkie psiaki - dla Tima to koszt 15zł. Tyle narazie z "bonusów" - i więcej się nie zapowiada, Timo jest zaszczepiony, z tego co pamiętam, więc więcej nic nie potrzeba. A ponieważ Olena wpłaciła na transport ciut więcej, bez odejmowania powyższych Timo ma 7zł na +. ;) Postaram się zrobić dzisiaj zdjęcia. Quote
bumel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='wiosna'] Timo potrzebuje obróżki, proponuję półzaciskową, bo ze zwykłej się spryciarz 'wyciągnąć' potrafi. Kosztuje u nas 10zł, chyba, że woliciw zakupić gdzie indziej - ja oczywiście nie nalegam na "naszą" [/quote] Wolimy Twoją obrożę, co nie dziewczyny?:lol: na Waszym allegro takiej nie znalazłam, a chętnie sama bym taką kupiła...gdzieś można ją znaleźć? Madcat1981, trzeba by dodać kwotę 25 zł do ogólnego rachunku. Quote
magda222 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wiosno,nie ma sprzeciwu-zakładaj Waszą obrożę ;) Ciociu Oleno dziękujemy :loveu: Quote
bumel Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='madcat1981']Znaczy się przelać do Wiosny tak?[/quote] no tak, nie wiem tylko, czy koniecznie teraz czy przy następnym przelewie za hotelik. Może by Wiosny zapytać. Quote
Olena84 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Timo to dla Ciebie na dobranoc :calus: :buzi:. Quote
wiosna Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ok, obróżkę mamy w takim razie (to taka: ). 10zł to cena hurtowa, ale - dla Was wszystko :loveu: Z przelewem to spokojnie, może być przy okazji kolejnej wpłaty, to nie jest kwota, jaka u nas dużo zmieni :P przekazuję mizianko OD Timka ;) Quote
madcat1981 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 OK, dopisuję sobie do rozliczeń, a kasę wyślę razem z marcowym "czynszem":evil_lol: Timo. Może zresztą jeszcze coś się w międzyczasie "urodzi" ;) Wiosno, czy wysłałaś już do mnie umowę? Quote
Olena84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Magda chyba zakochała się w Timku:cool3:. Quote
agata51 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Olena chyba pęknie z zazdrości, bo i ja pałam miłością do Timka Quote
Olena84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 No dobra, tym facetem jestem w stanie się podzielić;). I nadal plosę o zdjęcia!!! Quote
wiosna Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Wysłałam umowę w zeszłym tygodniu - nie pamiętam dokładniew który dzień - jakoś środa - czwartek. Jeśli się nie pojawi, daj znać, wyślę jeszcze jedną, bo to listem zwykłym poszło. Idę zaraz robić dla Was zdjęcia, bo mi nie przepuścicie chyba, co ? Quote
tyciaNi Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 co z Timkiem bo jakiś czas mnie nie było, napiszcie w skrócie, plizzzzzzzzzz:diabloti: Quote
magda z. Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='agata51']Olena chyba pęknie z zazdrości, bo i ja pałam miłością do Timka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Olenko podzielimy się chłopakiem:p Quote
madcat1981 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='wiosna']Wysłałam umowę w zeszłym tygodniu - nie pamiętam dokładniew który dzień - jakoś środa - czwartek. Jeśli się nie pojawi, daj znać, wyślę jeszcze jedną, bo to listem zwykłym poszło.[/quote] a, jeśli zwykłym to się jeszcze nie martwię ;) [quote name='wiosna']Idę zaraz robić dla Was zdjęcia, bo mi nie przepuścicie chyba, co ?[/quote] Ale się wkopałaś, cooo? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kometa Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/forum/f99/kolumny-film-lejdis-dla-pirata-bez-oka-do-20-02-a-131189/ Quote
Olena84 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 W skrócie to Timek jest kochany i chodzi za wiosną i chce byc przytulany, tak? I chyba nie siusia w boksie, za co go oskarżono:angryy:. Fotek nie przepuścimy, czekamy już tyle:motz:. Madcat nie dziele sie z Toba Timkiem, bo chcialam nazeczonym i nie pozwoliłaś:stop:. Quote
Recommended Posts