madcat1981 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Mada zapomniała o Timusiu:mad::mad::mad::placz: Quote
grazyna9915 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 madcat1981 napisał(a):Mada zapomniała o Timusiu:mad::mad::mad::placz: Przypomni sobie! :lol: Wspaniała robota, rekordowa liczba ogłoszeń. :loveu: Namiary na schronisko koniecznie kasujcie, by ktoś ze schroniska nie wprowadził w błąd potencjalnego domku . Quote
Mada:) Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Nie zapomniałam, nie, nie...! :mad: W szkole i poza nią urwanie głowy, więc na dogo wchodziłam przelotnie, ale nie bardzo się udzielałam. :placz: Listę zaraz uaktualnię, a co do ogłoszenia na gumtree, nie potrafię go skasować, ni też zaktualizować. :shake: Spróbuję do nich napisać. Oj, Timuśku, jak to dobrze, że masz Tyle fanek na DGM!! Dzięki dziewczyny! :loveu: Quote
Olena84 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Tyle już zrobiłaś:crazyeye:??? O kurcze! Quote
Olena84 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 4lapy.pl robiłam też ja i we wszystkich czterech ktore robilam do tej pory dalam po 4 maile i telefon do wiosny. Quote
bumel Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Olena84 napisał(a):Tyle już zrobiłaś:crazyeye:??? O kurcze! jak to do mnie pytanie, to śpieszę wyjaśnić: to jest lista wszystkich ogłoszeń Timka (w tym i Twoje), które robiłyśmy, robimy i będziemy robić (mam nadzieję). Z tego co zauważyłam, tylko na mojpupil.pl jest zdublowane, ale to przecież nic nie szkodzi. Koniecznie, jak Mada usunie z gumtree.pl stare ogłoszenie z adresem schroniska, to trzeba tam wstawić nowe, bo to dość popularny portal jest... Olena walcz z tym ojej.pl:eviltong: Quote
Olena84 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Czyli do zrobienia zostało: bono-polska.pl, ojej.pl, wegetarianie.pl, gumtree.pl, petworld.pl, emetro.pl, pupile.com, rozglos.net, mammisia.pl, twoje-ogloszenia.pl, oxl.pl, schronisko24.pl, e-ogloszenia.pl, kupiepsa.pl, psy.pl, zwierzaki.org, ofertka.pl (???), allezoo.pl Ja je kiedys spisywałam na kartki i mogą być błędy, a przeszukałam przed chwilą wątek i nie moge znaleźć wpisu bumel o tym jakie sa wszystkie ogłoszenia. Quote
Olena84 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Na razie zrobiłam kokosy.pl. Wybacz Timuś, ale jak już zacznę robię hurtem i innym:shake:. Quote
agata51 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Cioteczki ciężko pracują, to ja cię na spacerek zabiorę, Timulku. Quote
bumel Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Hej Olena, podlinkuję wątek z listą ogłoszeń jeszcze raz, specjalnie dla Ciebie:lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Dobranoc! Quote
madcat1981 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Timulkowcy;) Jak tylko znajdę dziś chwilę wolną zrobię podsumowanie finansów Timka, bo miesiąc ma się ku końcowi i znów potrzebujemy zbiórki na hotelik... Quote
Onaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Słuchajcie a czy Timuś ma jakieś ogłoszenia w gazecie ?! Quote
madcat1981 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Miał mieć, ale czy coś z tego wyszło...chyba przeoczyłam informacje. Quote
bumel Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Miał mieć w gazecie dla psiarzy, Mada ciagnęłą sprawę, ale ostatecznie nie napisała, czy udalo się jej wysłać. Albo mi to umknęło. Quote
Onaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 nie widziałam ogłoszenia Timusia ani w Przyjaciel Pies ani w Mój Pies, a czy ktos mógłby dac jego ogłoszenie w jakiejś lokalnej gazecie ? Quote
Olena84 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja to mogę prosić znajomą, ale byłoby w krakowskiej gazecie tylko. Quote
madcat1981 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ja dam w Naszym Olsztyniaku i spróbuję w Gazecie Olsztyńskiej oraz Gazecie Wyborczej Olsztyn, choc nie wiem jakiego rzędu to koszty:roll: Quote
Onaa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 najlepiej powiedzieć że to dla psa bezdomnego to może wtedy dadzą takie ogłoszenie darmowe, a jeśli nie to możecie się zorientować ile by to kosztowało - wtedy się coś wykombinuje :) Quote
wiosna Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Słuchajcie - Wasza akcja ogłoszeniowa już skutkuje ;) Dzisiaj dzwoniła pani w sprawie Timka. To jeszcze nic pewnego, więc narazie spokojnie ;), ale pani pytała o kastrację. Obiecałam dowiedzieć się u weta co o tym myśli - chodzi mi o wiek i zdrowie Timka. Jednak pytam też, a właściwie przede wszystkim Was - czy Timo przed adopcją ma być wykastrowany ? Quote
Olena84 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A pani nie chce kastrata? Według mnie kastracja to podstawa, skąd mamy wiedzieć czy nie na rozmnażanie idzie. Już miałyśmy z koleżankami takich co jak się dowiadywali, że wykastrowany lub wysterylizowana to koniec rozmowy był:roll:. Quote
agata51 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ja zrozumiałam, że kastracja to warunek. Jestem za! Quote
Onaa Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Jeśli by to nie zagrażało zdrowiu Timusia to ja też popieram kastrację, chociaż nie wiem czy w jego wieku można się jeszcze ...hm... rozmnażać :oops: Quote
magda z. Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Dogo07 napisał(a):Jeśli by to nie zagrażało zdrowiu Timusia to ja też popieram kastrację, chociaż nie wiem czy w jego wieku można się jeszcze ...hm... rozmnażać :oops: jak będzie miał siły to na pewno będzie chciał;) ja jestem też za kastracją, ze swoim Bismarckiem zwlekałam i teraz musi mieć implant za 150zł na pół roku-testujemy kastrację chemiczną, bo jest nieoperacyjny. A z mojego doświadczenia, jak stres poschroniskowy zejdzie z psa, to rozród tylko mu w łepetynce, a u nas zaczęły się przez to problemy z prostatą, posikiwanie itp. To może póxniej spowodować kłopoty w DS, a tak problem można zniwelować i za mneijsze pieniądze niż ja teraz musze wykładac na łośka;) Quote
wiosna Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 rozmawiałąm z wetem - nie widzi przeciwwskazań, powiedział, że możemy ciachać. Ja też jestem za kastracją zawsze, gdy to możliwe, bezpiecznie to bezpiecznie ;) koszt to 120zl + kolnierz - mam umawiac ? Quote
Recommended Posts