Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madcat1981 napisał(a):
Mada zapomniała o Timusiu:mad::mad::mad::placz:

Przypomni sobie! :lol:

Wspaniała robota, rekordowa liczba ogłoszeń. :loveu:

Namiary na schronisko koniecznie kasujcie, by ktoś ze schroniska nie wprowadził w błąd potencjalnego domku .

Posted

Nie zapomniałam, nie, nie...! :mad:
W szkole i poza nią urwanie głowy, więc na dogo wchodziłam przelotnie, ale nie bardzo się udzielałam. :placz:

Listę zaraz uaktualnię, a co do ogłoszenia na gumtree, nie potrafię go skasować, ni też zaktualizować. :shake:
Spróbuję do nich napisać.

Oj, Timuśku, jak to dobrze, że masz Tyle fanek na DGM!! Dzięki dziewczyny! :loveu:

Posted

Olena84 napisał(a):
Tyle już zrobiłaś:crazyeye:??? O kurcze!

jak to do mnie pytanie, to śpieszę wyjaśnić: to jest lista wszystkich ogłoszeń Timka (w tym i Twoje), które robiłyśmy, robimy i będziemy robić (mam nadzieję).

Z tego co zauważyłam, tylko na mojpupil.pl jest zdublowane, ale to przecież nic nie szkodzi. Koniecznie, jak Mada usunie z gumtree.pl stare ogłoszenie z adresem schroniska, to trzeba tam wstawić nowe, bo to dość popularny portal jest...

Olena walcz z tym ojej.pl:eviltong:

Posted

Czyli do zrobienia zostało:

bono-polska.pl,
ojej.pl,
wegetarianie.pl,
gumtree.pl,
petworld.pl,
emetro.pl,
pupile.com,
rozglos.net,
mammisia.pl,
twoje-ogloszenia.pl,
oxl.pl,
schronisko24.pl,
e-ogloszenia.pl,
kupiepsa.pl,
psy.pl,
zwierzaki.org,
ofertka.pl (???),
allezoo.pl

Ja je kiedys spisywałam na kartki i mogą być błędy, a przeszukałam przed chwilą wątek i nie moge znaleźć wpisu bumel o tym jakie sa wszystkie ogłoszenia.

Posted

najlepiej powiedzieć że to dla psa bezdomnego to może wtedy dadzą takie ogłoszenie darmowe, a jeśli nie to możecie się zorientować ile by to kosztowało - wtedy się coś wykombinuje :)

Posted

Słuchajcie - Wasza akcja ogłoszeniowa już skutkuje ;)
Dzisiaj dzwoniła pani w sprawie Timka. To jeszcze nic pewnego, więc narazie spokojnie ;), ale pani pytała o kastrację. Obiecałam dowiedzieć się u weta co o tym myśli - chodzi mi o wiek i zdrowie Timka. Jednak pytam też, a właściwie przede wszystkim Was - czy Timo przed adopcją ma być wykastrowany ?

Posted

A pani nie chce kastrata? Według mnie kastracja to podstawa, skąd mamy wiedzieć czy nie na rozmnażanie idzie. Już miałyśmy z koleżankami takich co jak się dowiadywali, że wykastrowany lub wysterylizowana to koniec rozmowy był:roll:.

Posted

Jeśli by to nie zagrażało zdrowiu Timusia to ja też popieram kastrację,
chociaż nie wiem czy w jego wieku można się jeszcze ...hm... rozmnażać
:oops:

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jeśli by to nie zagrażało zdrowiu Timusia to ja też popieram kastrację,
chociaż nie wiem czy w jego wieku można się jeszcze ...hm... rozmnażać
:oops:

jak będzie miał siły to na pewno będzie chciał;) ja jestem też za kastracją, ze swoim Bismarckiem zwlekałam i teraz musi mieć implant za 150zł na pół roku-testujemy kastrację chemiczną, bo jest nieoperacyjny. A z mojego doświadczenia, jak stres poschroniskowy zejdzie z psa, to rozród tylko mu w łepetynce, a u nas zaczęły się przez to problemy z prostatą, posikiwanie itp. To może póxniej spowodować kłopoty w DS, a tak problem można zniwelować i za mneijsze pieniądze niż ja teraz musze wykładac na łośka;)

Posted

rozmawiałąm z wetem - nie widzi przeciwwskazań, powiedział, że możemy ciachać.
Ja też jestem za kastracją zawsze, gdy to możliwe, bezpiecznie to bezpiecznie ;)

koszt to 120zl + kolnierz - mam umawiac ?