bumel Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 bumel napisał(a)::sweetCyb:na razie jeszcze z pewną dozą nieśmiałości... a teraz tak: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: aż się mi łezka w oku z rana zakręciła. Dorotko, dziękujemy i prosimy o więcej wiadomości! Quote
magda z. Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 :multi::multi::multi:ale wieści. Grzecznie sie sprawuj Timulku i przynoś wiele radości nowej Pańci:loveu: Quote
madcat1981 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Olenka no co tak bez entuzjazmu? :):lol: Everybody, jak ochłonę to się porozliczamy z kasy. Quote
bumerang Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Buziaczki dla nowej pańci Timka i mizianka dla Timka:loveu::loveu::loveu: Quote
wiosna Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Zrobiłam rozliczenie - zostało 5,20zł. Proszę o instrukcje, co mam z tą kwotą zrobić;) Jedną umowę dzisiaj prześlemy do schroniska, zgodnie z tym, co było umawiane. Jak Timek po nocy ? Grzecznie spał, spokojny ? Nam tu teraz pusto bez niego.. Quote
madcat1981 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mam nadzieję, ze niedługo będa jakieś zdjęcia?:cool3: Wiosna, to te trzy dni lutego pokryły dług, tak? Jeśli o mnie chodzi, to te 5,20 może zostać u Ciebie. Czasem przelew z banku do banku tyle może kosztować:roll:. Chyba, że masz coś fajnego w sklepie za 5 zł:cool3::cool3::cool3: co można by Timowi przesłać na pamiątkę? Ja pokryję koszty przesyłki. Tak jak pisałam wcześniej, na moim koncie jest nadal 275 zł Tima. To spora kasa:nerwy: Są osoby, które wpłaciły już na przyszłe miesiące - im mogę pieniądze zwrócić. To Sabina02 150zł i Bumerang 30 zł. Ale co z pozostała kasą? czekam na propozycje. .... i obyśmy tylko takie problemy w życiu mieli;) Quote
agata51 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Podtrzymuję propozycję: AKCJA KONGO! http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyjatkowy-czekoladowy-labrador-kongo-jak-dlugo-jeszcze-tychy-104113/index29.html#post11388233 Ale się nie upieram. Precz z prywatą! Quote
madcat1981 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Też skłaniam się do przekazania pieniędzy dla innego biedaka. Quote
bumel Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 madcat1981 napisał(a):Też skłaniam się do przekazania pieniędzy dla innego biedaka. Popieram 100-procentowo! Quote
magda222 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 agata51 napisał(a):Podtrzymuję propozycję: AKCJA KONGO! http://www.dogomania.pl/forum/f28/wyjatkowy-czekoladowy-labrador-kongo-jak-dlugo-jeszcze-tychy-104113/index29.html#post11388233 Ale się nie upieram. Precz z prywatą! Nie wiem jak inne dziewczyny,ale jestem za :) Quote
madcat1981 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Chyba nawet nic nie stoi na przeszkodzie, by każdy podał swojego "kandydata", podzielimy po równo najwyżej. Quote
bico Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='madcat1981']Też skłaniam się do przekazania pieniędzy dla innego biedaka. wiem, że w sumie mam mało do gadania, bo niewiele zrobiłam, ale popieram ten pomysł:lol: Kongo, to chyba dobry kandydat? bidulek z niego to fakt:-( Quote
magda222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Na razie 3 osoby są na tak :) Czekamy aż wypowiedzą się inne dogomaniaczki :) Kongo,może szykuje się dla Ciebie życiowa szansa? :razz: Quote
madcat1981 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ja się nie określiłam do tej pory. Kongo oczywiście może być, tylko ma jedno pytanie - jeżeli on jest w schronisku (przekopuję się dopiero przez watek, więc wybaczcie) - to czy mamy go wyciągnąć czy zafundować mu... nie wiem...lepsza karmę, opiekę, badania? Quote
magda222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Myślałam raczej o tym,żeby go wyciągnąć ze schronu... Quote
Olena84 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Co u Tima :hmmmm: :bye: :shocked!: :niewiem:? Quote
madcat1981 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 magda222 napisał(a):Myślałam raczej o tym,żeby go wyciągnąć ze schronu... Potrzezbujemy więc dalszych deklaracji a nie dwustu złotych:evil_lol: EDYTUJĘ: Sabina02 wskazała mi, na kogo przekazać pieniążki. Bumerang pozostawiła nam wolną rękę w wyborze psiaka, na którego przeznaczymy jej 30 zł. Dzięki dziewczyny za szybkie decyzje (i dobre decyzje;)). Quote
madcat1981 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Olena84 napisał(a):Co u Tima :hmmmm: :bye: :shocked!: :niewiem:? No chyba trzeba zadzwonic, co?:razz::razz::razz: Quote
bumel Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja się nie określiłam do tej pory. Kongo oczywiście może być, tylko ma jedno pytanie - jeżeli on jest w schronisku (przekopuję się dopiero przez watek, więc wybaczcie) - to czy mamy go wyciągnąć czy zafundować mu... nie wiem...lepsza karmę, opiekę, badania? Historia Kongusia w skrócie: mlody piesek zamiast biegać na zielonej trawce całą swoją młodość spędził w schroniskowym boksie, dziś to już dojrzały piesek oceniany na ok. 3-4 lata, z czego ponad trzy spędził w tyskim schronisku. Wątek na dogo ma ponad rok, bardzo nikłe zainteresowanie, trzy kiepskie zdjęcia, które nie mogą jego ogłoszeń w żaden sposób wyróżnić spośród setek innych. Jak dla mnie dołująca historia na maksa... Z pierwszych opisów wynika, że piesek sympatyczny, przyjazny. Obecnie wiadomości na temat jego stanu psychicznego brak itd. Naprawdę nie wiem, czy pozostawiając go w schronisku, uda nam się mu pomóc. Quote
agata51 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Dziękuję, dziewczyny, za już i proszę o jeszcze! :loveu: Może to jest prywata, ale co mi tam! Nie ja pierwsza, nie ja ostatnia! ;) Quote
dorotab53 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Od Timo – WITAM WSZYSTKICH KTÓRZY MI POMAGALI.:multi::multi::loveu: Bardzo się ciesze ze tu trafilem-jest mi tu Dobrze. Cale mieszkanie mam do dyspozycji oprocz mojego legowiska, z którego korzystam rzadko. Moge się położyć gdzie chce i nikt mnie nie przegania.:eviltong: Jedzokno mam ok.:sabber: Zwiedzilem już cale osiedle i potrafie trafic do wlasnego Domku. Pania nie opuszczm ani na krok, gdzie Ona tam i JA.;) Cieplutko i przytulnie jest mi Tu.:multi: Spacerki sa dlugie i bardzo dobrze sie czuje podczas nich. Wczoraj w nocy chciałem Wam napisac co i jak, ale Pani się nie udalo wyslac tekstu. Może teraz się uda. Jeszcze raz DZIEKUJE WSZYSTKIM z CALEGO MOJEGO PSIEGO SERDUSZKA - caluski i mizianki DLA WSZYSTKICH – POZDRAWIAM RÓWNIEŻ MOICH KOLEGOW – życząc im aby tez mieli taki DOMEK JAK JA – TIMO. Zdjecia i reszte wiadomości o mnie –wysle pozniej. :Dog_run::bye::loveu::multi::multi::Dog_run: Quote
magda z. Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 cudonie się czyta takie relacje:loveu::loveu::loveu: Quote
magda222 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Na cześć nowej Pańci Timka: HIP HIP HURRRRRRRRRRRRRRRRRA!!!!!!!!!!!! Quote
epe Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Timo! Ale Ci się trafiło! Tak trzymać:loveu::loveu::multi: Pilnuj swojej pani,jak najlepiej umiesz,bo to Twój skarb odnaleziony:lol: Ukłony dla Pani i dla ciebie mizianka- marzenia czasem się spełniają Timo:loveu: Quote
Recommended Posts