Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

Posted

bumel napisał(a):
:sweetCyb:na razie jeszcze z pewną dozą nieśmiałości...

a teraz tak: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

aż się mi łezka w oku z rana zakręciła.

Dorotko, dziękujemy i prosimy o więcej wiadomości!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zrobiłam rozliczenie - zostało 5,20zł. Proszę o instrukcje, co mam z tą kwotą zrobić;)

Jedną umowę dzisiaj prześlemy do schroniska, zgodnie z tym, co było umawiane.

Jak Timek po nocy ? Grzecznie spał, spokojny ?
Nam tu teraz pusto bez niego..

Posted

Mam nadzieję, ze niedługo będa jakieś zdjęcia?:cool3:

Wiosna, to te trzy dni lutego pokryły dług, tak?

Jeśli o mnie chodzi, to te 5,20 może zostać u Ciebie. Czasem przelew z banku do banku tyle może kosztować:roll:. Chyba, że masz coś fajnego w sklepie za 5 zł:cool3::cool3::cool3: co można by Timowi przesłać na pamiątkę? Ja pokryję koszty przesyłki.

Tak jak pisałam wcześniej, na moim koncie jest nadal 275 zł Tima. To spora kasa:nerwy: Są osoby, które wpłaciły już na przyszłe miesiące - im mogę pieniądze zwrócić. To Sabina02 150zł i Bumerang 30 zł. Ale co z pozostała kasą? czekam na propozycje.

.... i obyśmy tylko takie problemy w życiu mieli;)

Posted

[quote name='madcat1981']Też skłaniam się do przekazania pieniędzy dla innego biedaka.

wiem, że w sumie mam mało do gadania, bo niewiele zrobiłam, ale popieram ten pomysł:lol:
Kongo, to chyba dobry kandydat? bidulek z niego to fakt:-(

Posted

Ja się nie określiłam do tej pory. Kongo oczywiście może być, tylko ma jedno pytanie - jeżeli on jest w schronisku (przekopuję się dopiero przez watek, więc wybaczcie) - to czy mamy go wyciągnąć czy zafundować mu... nie wiem...lepsza karmę, opiekę, badania?

Posted

magda222 napisał(a):
Myślałam raczej o tym,żeby go wyciągnąć ze schronu...

Potrzezbujemy więc dalszych deklaracji a nie dwustu złotych:evil_lol:

EDYTUJĘ:

Sabina02 wskazała mi, na kogo przekazać pieniążki. Bumerang pozostawiła nam wolną rękę w wyborze psiaka, na którego przeznaczymy jej 30 zł. Dzięki dziewczyny za szybkie decyzje (i dobre decyzje;)).

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja się nie określiłam do tej pory. Kongo oczywiście może być, tylko ma jedno pytanie - jeżeli on jest w schronisku (przekopuję się dopiero przez watek, więc wybaczcie) - to czy mamy go wyciągnąć czy zafundować mu... nie wiem...lepsza karmę, opiekę, badania?

Historia Kongusia w skrócie: mlody piesek zamiast biegać na zielonej trawce całą swoją młodość spędził w schroniskowym boksie, dziś to już dojrzały piesek oceniany na ok. 3-4 lata, z czego ponad trzy spędził w tyskim schronisku.
Wątek na dogo ma ponad rok, bardzo nikłe zainteresowanie, trzy kiepskie zdjęcia, które nie mogą jego ogłoszeń w żaden sposób wyróżnić spośród setek innych.

Jak dla mnie dołująca historia na maksa...

Z pierwszych opisów wynika, że piesek sympatyczny, przyjazny. Obecnie wiadomości na temat jego stanu psychicznego brak itd.

Naprawdę nie wiem, czy pozostawiając go w schronisku, uda nam się mu pomóc.

Posted

Od Timo – WITAM WSZYSTKICH KTÓRZY MI POMAGALI.:multi::multi::loveu: Bardzo się ciesze ze tu trafilem-jest mi tu Dobrze. Cale mieszkanie mam do dyspozycji oprocz mojego legowiska, z którego korzystam rzadko. Moge się położyć gdzie chce i nikt mnie nie przegania.:eviltong: Jedzokno mam ok.:sabber: Zwiedzilem już cale osiedle i potrafie trafic do wlasnego Domku. Pania nie opuszczm ani na krok, gdzie Ona tam i JA.;) Cieplutko i przytulnie jest mi Tu.:multi: Spacerki sa dlugie i bardzo dobrze sie czuje podczas nich. Wczoraj w nocy chciałem Wam napisac co i jak, ale Pani się nie udalo wyslac tekstu. Może teraz się uda. Jeszcze raz DZIEKUJE WSZYSTKIM z CALEGO MOJEGO PSIEGO SERDUSZKA - caluski i mizianki DLA WSZYSTKICH – POZDRAWIAM RÓWNIEŻ MOICH KOLEGOW – życząc im aby tez mieli taki DOMEK JAK JA – TIMO.
Zdjecia i reszte wiadomości o mnie –wysle pozniej.
:Dog_run::bye::loveu::multi::multi::Dog_run:

Posted

Timo! Ale Ci się trafiło! Tak trzymać:loveu::loveu::multi:
Pilnuj swojej pani,jak najlepiej umiesz,bo to Twój skarb odnaleziony:lol:
Ukłony dla Pani i dla ciebie mizianka- marzenia czasem się spełniają Timo:loveu: