Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

samoglow napisał(a):
moze te kontrole to pretekst, zeby przychodzic i sie dziwowac, ze 3 psy i koty, ze w bloku....:crazyeye:

A ktore to pieterko?

Oni do WSZYSTKICH tak chodzą.
pięterko II.

Posted

wlasnie, za nisko:shake:. Na IV bez windy, jak u mnie, nie laziliby tak czesto.
A wiesz, wyslij ich do Camary, to chociaz sobie walenie w wannie poogladaja....:crazyeye::-o:cool3:

Posted

PaulinaT napisał(a):
... lub do kingi tam są takie wielkie kudłate o pci wątpliwej i nie wiadomo czy to pies czy kot czy szablozębne prehistoryczne... :roll:

Ja do tych fachowców nic nei mam.

Żeby od razu ich do Kingusi wysyłać.

No bo po tych JEJ zdjeciach, to ja nie wiem, czy oni to by znieśli...psychicznie.

Posted

samoglow napisał(a):
jak juz sie rozjada po kraju, to bedziesz miala sporo czasu na tworcza wspolprace z nami przy rozwijaniu watku :lol:

A czy oddczułyście jakis niezrozumiały powiew dezaprobaty od strony Camarrrrry, że poamgamy JEJ wątek NASZEGO psa uaktualniać.

No i ustaliśłysmy z Kingą, że jednak jesteśy SAMOLUBNE i że Wam też po ćwiarteczce się należy.

Posted

mar.gajko napisał(a):
Ja do tych fachowców nic nei mam.

Żeby od razu ich do Kingusi wysyłać.

No bo po tych JEJ zdjeciach, to ja nie wiem, czy oni to by znieśli...psychicznie.

no wiec, zeby nie kalać waszego i fachowców poczucia estetyki :shake: - informuję, ze właśnie wróciłam :multi:
od fryzjera :multi:
i można mnie do kolorowego pisma dać, na okładkę :eviltong:

Posted

kinga napisał(a):
no wiec, zeby nie kalać waszego i fachowców poczucia estetyki :shake: - informuję, ze właśnie wróciłam :multi:
od fryzjera :multi:
i można mnie do kolorowego pisma dać, na okładkę :eviltong:

Chcemy wizualizację tego oświadczenia.

ps. Ale nie "Mojego Psa" (okładkę).?

Posted

mar.gajko napisał(a):
A czy oddczułyście jakis niezrozumiały powiew dezaprobaty od strony Camarrrrry, że poamgamy JEJ wątek NASZEGO psa uaktualniać.
.

odczułyśmy :shake:
wczoraj nie dzwoniła :placz:
co prawda przedwczoraj ja dzwoniłam trzy długie razy :oops: - ale za każdym razem początek rozmowy krew mi w żyłach mroził :-( - słyszałam takie coś:

-...halo [westchnienie] o,Kinga... [westchnienie] ...co się stało? [westchnienie]...nie, nie, mam czas [westchnienie]

Posted

mar.gajko napisał(a):
No i ustaliśłysmy z Kingą, że jednak jesteśy SAMOLUBNE i że Wam też po ćwiarteczce się należy.

ćwiarteczkę bardzo chętnie. Z sokiem z sycylijskiej pomarańczy proszę.

co do reszty - aż, gdzie tam. Żadnej dezaprobaty. Tylko coś ostatnio bywam zrzędliwa. Chyba czas na gajowego :cool1:

Posted

mar.gajko napisał(a):
Och! Jak towarzystwo na ćwiarteczkę się ożywiło!

Nawet Camarrra, się ludzkim głosem odezwała.

chwileczkę - ja tu chciałam czarno na białym przemówić w tym rozbawionym i rozpitym towarzystwie.

drogie koleżanki - to, ze nie pracujecie w godzinach pracy :shake: - to nie znaczy, ze macie mieć w głowach tylko wódeczki i drineczki. wstyd :oops:.

PSA, ćwiarteczkę PSA - Droga Współwłaścicielka wam zaoferowała.
czyli partycypowanie w :
- transporcie
- hotelu
- szczepieniu
- odpchleniu, odrobaczeniu
- o szukaniu domu już nie wspomnę :razz:,

Camara też. :mad:
proszę ustalić sobie swoją cwiarteczkę, bo na razie to tylko wyrzuty, że NASZ i NASZ pies... :shake:

...my z Drogą Współwłascicielką dżwigniemy już PR wypłosza - ale resztą KTOŚ musi sie zająć :roll:

Posted

samoglow napisał(a):
bardzo prosze o rozrysowanie Brutusa na cwiartki, zebym sobie mogla wybrac...:razz:

nie ma wybierania :angryy:.

pies w potrzebie :mad:- pomagamy, nie patrzac, czy ładny, czy brzydki
...a nie przebieramy, która częśc lepsza i bardziej rasowa :shake: