Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja, jak to koniec :shake::mad:
Dawaj tę resztę zdjęć, bo nie wierzę, że skończyłaś tylko na 200 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wspaniałe zdjęcia, cudne Białaski :loveu::loveu::loveu:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Mija czwarty miesiąc, a wieści o Agi psach żadnych ...

Szczególnie mnie interesuje, kto pod nieobecność Agnieszki, zajmuje się jej psami, a w szczególności Białką, która wymaga szczególnej opieki ze względu na swój stan zdrowia?
Myślę, że czas na niespodziewaną wizytę poadopcyjną w domu Agnieszki i myślę, że niejedna z nas osobiście by się tam wybrała ...

Posted

Ja jechałam obok domu Agi 16 i 18 października ,na posesji psów nie było [popołudniu]
TZ jechał 4 października na posesji psów nie było[ rano i w południe ]

więc albo ich nie ma , albo były w domu , albo zamkniete w kojcu

Posted

[quote name='Ziutka']O co tu chodzi ???????
[url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej[/url][/QUOTE]

o to że Aga okradła PSY i zostawiła bez kasy

Posted

[quote name='Ziutka']O co tu chodzi ???????
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej[/URL][/QUOTE]
chodzi o to, że agnieszka nas wszystkich oszukała i okradła! a przede wszystkim psy które są pod naszą opieką!:angryy:

co do białki, to nie wierzę, żeby jakaś obca osoba, która ma karmić jej psy pod nieobecność agi, zakraplała 2 razy dziennie białce chore, bolące oczka.:shake:

Posted

[quote name='maciaszek']O matko, co tu się wyrabia?! Jakoś mi się to w głowie nie mieści... Cholera...
A gdzie jest Aga? Gdzie wyjechała?
Co z Białą i Chico?[/QUOTE]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej?p=13673951#post13673951[/url]
zapraszam

Posted

Właśnie to czytam i własnym oczom nie wierzę. Był moment, że dałabym sobie za Agę rękę uciąć...
Tyle razy pomagała psom... I ta cała historia z Białą, taka wspaniała i o Adze dobrze świadcząca...
Ech :(.

Posted

[quote name='maciaszek']Właśnie to czytam i własnym oczom nie wierzę. Był moment, że dałabym sobie za Agę rękę uciąć...
Tyle razy pomagała psom... I ta cała historia z Białą, taka wspaniała i o Adze dobrze świadcząca...
Ech :(.[/QUOTE]

większość jej ufała, wierzyła a ona to wykorzystała
nie wiem co stało się tej dziewczynie, co wydarzyło się w jej życiu ale mogła wyjść z tego z twarzą ... a co zrobiła ???
oszukała wszystkich .... i ludzi i przede wszystkim psy

Posted

[quote name='Aarionne']To jakiś, k..., absurd! Jak to możliwe? Udawała tak długo po to, żeby teraz taką "akcję" zrobić? Nie, w głowie mi się to nie mieści...[/QUOTE]

nam się też wydawało że to niemożliwe ..... ale nadszedł czas prawdy

Posted

Alicja napisał(a):
nam się też wydawało że to niemożliwe ..... ale nadszedł czas prawdy

mnie też ciężko w to uwierzyć....chyba cały dzień będę w szoku... czy można być takim wyrafinowanym? może to choroba psychiczna? a może uzależnienie od hazardu?