agnieszka32 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Alicja, jak to koniec :shake::mad: Dawaj tę resztę zdjęć, bo nie wierzę, że skończyłaś tylko na 200 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wspaniałe zdjęcia, cudne Białaski :loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 no to kiedy robimy powtorke z grilla :cool3: slyszalam ze druga polowa wrzesnia ma byc deszczowa takze trza cos kombinowac :p Quote
ab-agnieszka Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 zapraszam w niedziele. Jutro jade zawiesc Ambo i przywiesc Calusa. :eviltong: Quote
Tengusia Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 no i na szykowaniu sie chyba zakonczy, ja poki co w planach mam wypad w Beskidy ... wieczor mam wolny jakby cos :razz: a wy moj tel macie wiec wiecie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='maciaszek']Ja siedzę w pracy... :glaszcze: Ciotka Aga dostałaś SMSa ?? Quote
agaga21 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='Alicja']:glaszcze: Ciotka Aga dostałaś SMSa ?? ciotki agi komp zdechł! :placz: jest odcięta od świata wirtualnego Quote
agnieszka32 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 agaga21 napisał(a):ciotki agi komp zdechł! :placz: jest odcięta od świata wirtualnego O kurczę, biedactwo, wiem jak się czuje :shake: Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 [quote name='agaga21']ciotki agi komp zdechł! :placz: jest odcięta od świata wirtualnego o bidulka :placz:.... cza będzie pocieszyć przez fona Quote
agnieszka32 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Mija czwarty miesiąc, a wieści o Agi psach żadnych ... Szczególnie mnie interesuje, kto pod nieobecność Agnieszki, zajmuje się jej psami, a w szczególności Białką, która wymaga szczególnej opieki ze względu na swój stan zdrowia? Myślę, że czas na niespodziewaną wizytę poadopcyjną w domu Agnieszki i myślę, że niejedna z nas osobiście by się tam wybrała ... Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja jechałam obok domu Agi 16 i 18 października ,na posesji psów nie było [popołudniu] TZ jechał 4 października na posesji psów nie było[ rano i w południe ] więc albo ich nie ma , albo były w domu , albo zamkniete w kojcu Quote
Ziutka Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 O co tu chodzi ??????? [url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej[/url] Quote
Alicja Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Ziutka']O co tu chodzi ??????? [url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej[/url][/QUOTE] o to że Aga okradła PSY i zostawiła bez kasy Quote
agaga21 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='Ziutka']O co tu chodzi ??????? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej[/URL][/QUOTE] chodzi o to, że agnieszka nas wszystkich oszukała i okradła! a przede wszystkim psy które są pod naszą opieką!:angryy: co do białki, to nie wierzę, żeby jakaś obca osoba, która ma karmić jej psy pod nieobecność agi, zakraplała 2 razy dziennie białce chore, bolące oczka.:shake: Quote
fioneczka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [COLOR=Red]Trzeba koniecznie sprawdzić co z Białą ... kto zakrapia jej chore oczy ... może już oślepła [/COLOR] Quote
maciaszek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 O matko, co tu się wyrabia?! Jakoś mi się to w głowie nie mieści... Cholera... A gdzie jest Aga? Gdzie wyjechała? Co z Białą i Chico? Quote
fioneczka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='maciaszek']O matko, co tu się wyrabia?! Jakoś mi się to w głowie nie mieści... Cholera... A gdzie jest Aga? Gdzie wyjechała? Co z Białą i Chico?[/QUOTE] [url]http://www.dogomania.pl/threads/140610-Watek-rozliczeniowy-Bandy-Bogatynskiej?p=13673951#post13673951[/url] zapraszam Quote
maciaszek Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Właśnie to czytam i własnym oczom nie wierzę. Był moment, że dałabym sobie za Agę rękę uciąć... Tyle razy pomagała psom... I ta cała historia z Białą, taka wspaniała i o Adze dobrze świadcząca... Ech :(. Quote
fioneczka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='maciaszek']Właśnie to czytam i własnym oczom nie wierzę. Był moment, że dałabym sobie za Agę rękę uciąć... Tyle razy pomagała psom... I ta cała historia z Białą, taka wspaniała i o Adze dobrze świadcząca... Ech :(.[/QUOTE] większość jej ufała, wierzyła a ona to wykorzystała nie wiem co stało się tej dziewczynie, co wydarzyło się w jej życiu ale mogła wyjść z tego z twarzą ... a co zrobiła ??? oszukała wszystkich .... i ludzi i przede wszystkim psy Quote
Aarionne Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To jakiś, k..., absurd! Jak to możliwe? Udawała tak długo po to, żeby teraz taką "akcję" zrobić? Nie, w głowie mi się to nie mieści... Quote
Alicja Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='Aarionne']To jakiś, k..., absurd! Jak to możliwe? Udawała tak długo po to, żeby teraz taką "akcję" zrobić? Nie, w głowie mi się to nie mieści...[/QUOTE] nam się też wydawało że to niemożliwe ..... ale nadszedł czas prawdy Quote
rufusowa Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Alicja napisał(a):nam się też wydawało że to niemożliwe ..... ale nadszedł czas prawdy mnie też ciężko w to uwierzyć....chyba cały dzień będę w szoku... czy można być takim wyrafinowanym? może to choroba psychiczna? a może uzależnienie od hazardu? Quote
Recommended Posts