Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Tylko coś nie widać tego szczęściarza... :roll:

Znajdzie się! ten szczęściarz jeszcze nie wie, jakie szczęście niedługo go ogarnie :) Gdyby wiedział to w te pędy by po Białeczkę jechał! :lol:

Posted

Drogi przyszły opiekunie! Jeśli czytasz ten wątek i nie możesz się zdecydować to pytaj! Rozwiejemy Twoje wątpliwości! Tylko się odezwij! Daj szansę nam, sobie i przede wszystkim suni!

Posted

Aarionne napisał(a):
Drogi przyszły opiekunie! Jeśli czytasz ten wątek i nie możesz się zdecydować to pytaj! Rozwiejemy Twoje wątpliwości! Tylko się odezwij! Daj szansę nam, sobie i przede wszystkim suni!
Jeśli zbliżony do rasy pies nie może znaleźć domu..., to co będzie z kundelkami?? Załamuję się już :(

Posted

Aarione, a co ja mam napisać?? Sunia siedzi w schronie, całe jej życie zamknięte w boksie. Po obu stronach kojce, a w nich towarzysze niedoli.
Ma pełną michę i wodę, a w budzie siano - dużo siana.

Koresponduję z jedną panią, ale na razie nie wróżę tu adopcyjnego sukcesu...

Posted

GoniaP napisał(a):
Aarione, a co ja mam napisać?? Sunia siedzi w schronie, całe jej życie zamknięte w boksie. Po obu stronach kojce, a w nich towarzysze niedoli.
Ma pełną michę i wodę, a w budzie siano - dużo siana.

Koresponduję z jedną panią, ale na razie nie wróżę tu adopcyjnego sukcesu...

Gonia, ja po prostu myslę, że pisanie o czymkolwiek jest lepsze niż pisanie słowa "podnoszę" (choc oczywiscie "podnoszę" jest lepsze niż nic). Jesli potencjalny własciciel przeczyta ten watek to niech sie czegos dowie o suczce, niech wie, że nie jest sam, że nam tez zależy (mimo że tylko wirtualnie) i że go nie zostawimy samego jesli będzie miał jakis problem.

Dożyczka wciąż czeka na dom!

Posted

GoniaP napisał(a):
Dziś zadzwoniła do mnie fajna Pani. Zobaczymy co z tego wyniknie...

A co to za pani? O co pytała? Jest poważnie zainteresowana sunią? Na czym sprawa stanęła?
Goniu, powiedz coś, bo umrę z ciekawości! Oj, tak bym chciała żeby wreszcie ktoś pokochał tę białaskę...

Posted

Aarionne napisał(a):
A co to za pani? O co pytała? Jest poważnie zainteresowana sunią? Na czym sprawa stanęła?
Goniu, powiedz coś, bo umrę z ciekawości! Oj, tak bym chciała żeby wreszcie ktoś pokochał tę białaskę...
Napisała do mnie w Jej sprawie Ruda 76. Podałam swoją komórkę, no i za chwilę był telefon. Pani przeszła pół godzinne przesłuchanie, a dziś ma mi odesłać ankietę przedadopcyjną. Chcę dopełnić procedur spokojnie i bez pośpiechu, żeby nie było wpadki.