maciaszek Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Ale Białka ma śliczny sweterek! Cudnie wygląda :). Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Agata69 napisał(a):a gdzie ona jest? Pod Poznaniem... Quote
Aarionne Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Co za pieknisia! Biedactwo sutkami prawie po ziemi targa... Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Aarionne napisał(a):Co za pieknisia! Biedactwo sutkami prawie po ziemi targa... To już jest nic.... Gdybyście ją widzieli te parę miesięcy temu... to dopiero był dramat :-( Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Białko, w końcu znajdę Ci dom.... Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Znajdziesz domek pięknoto, na pewno znajdziesz!!!! Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Kasia napisał(a):Znajdziesz domek pięknoto, na pewno znajdziesz!!!! Mam nadzieję, że ten przestój minie jak zły sen........... Quote
Aarionne Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Zamarzająca sunia DA z Warszawy dzisiaj znalazła nowy dom - Białce też się uda! Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Aarionne napisał(a):Zamarzająca sunia DA z Warszawy dzisiaj znalazła nowy dom - Białce też się uda! I za to trzymam kciuki!!!! Quote
Aarionne Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Może teraz ktos Cie wypatrzy, Słoneczko... Quote
maciaszek Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 ja nie wiem co to się dzieje, że taka "posucha" domkowa teraz... :(. Quote
Aarionne Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 maciaszek napisał(a):ja nie wiem co to się dzieje, że taka "posucha" domkowa teraz... :(. Oby nie okazało się, że Ci co chcą, już mają psy... Myślę, że to może być efekt zimy, jak sie trochę ociepli ludzie będą chcieli wychodzić z psami, może wtedy będzie lepiej... Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Gonia....czy sunia ma jakieś ogłoszenia ?? Jeśli nie ma to mogę jej zrobić, tylko potrzebuję jakiś krótki tekst i namiary na kogo podawać :roll: Quote
GoniaP Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Kasia zrobiła jej Allegro, i jest też na forum Ast Pitbull. Ale chyba nigdzie więcej... Quote
Kasia Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Tak, allegro wyróżnione ma zrobione. Ponad 2000 wejść i aż 10 obserwatorów i żadnego odzewu :shake: Quote
martas82 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A czy przy przeprowadzaniu sterylizacji, byłaby możliwość "upiększenia sutków" suni? Wiadomo, że wiele osób patrzy na wygląd piesków, wydaje mi się, że łatwiej byłoby znaleźć wtedy domek. Szkoda usypiać psa dwa razy, można by zrobić to przy okazji sterylizacji... Quote
GoniaP Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 martas82 napisał(a):A czy przy przeprowadzaniu sterylizacji, byłaby możliwość "upiększenia sutków" suni? Wiadomo, że wiele osób patrzy na wygląd piesków, wydaje mi się, że łatwiej byłoby znaleźć wtedy domek. Szkoda usypiać psa dwa razy, można by zrobić to przy okazji sterylizacji... Powiedz mi, że żartujesz!!! :crazyeye: To ja mam jej zrobić plastykę sutków??? Sukę, która w życiu nic dobrego z rąk człowieka nie zaznała, która rodziła miot za miotem, była głodzona i poniżana, mam narazić na kolejny ból i cierpienia by zadowolić czyjeś tam poczucie estetyki??? :angryy: Wybacz! Jeśli ktoś chce mieć psa jak z obrazka, niech idzie do hodowli, wybuli te 2,500 tys, karmi najlepszą karmą, biega do weta co 5 min, i niech się napawa widokiem championa. Białka jest jaka jest, i czeka na kogoś, kto ja pokocha taką właśnie, z dużymi cyckami :mad: Quote
martas82 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nie miałam na myśli nic złego. Chodzi mi o to, że przy sterylizacji i tak tną cały brzuchol, to przy okazji mogliby usunąć nadmiar skóry, chyba że to niemożliwe i wiązałoby się z dodatkowym zabiegiem-w takim przypadku szkoda psa męczyć. Więc mi tu nie:mad:, bo mnie chodzi o dobro psiny:loveu: Quote
Diana S Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Każdy chce jak najlepiej dla suni... a jak na razie to najważniejsze by ktos ja zaadoptował i kochała... bo plastyke brzucha może zrobic juz w niedalekiej przyszłości jej przyszły własciciel. Ile ona musiała wydać na świat juz maleństw.... biedna.:-( Quote
Ziutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Gonia jeśli chcesz to zrobię suni ogłoszenia, tylko napisz mi jakis krótki tekst o niej i namiary podaj na kogo podawać. Quote
Aarionne Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Diana S napisał(a):Każdy chce jak najlepiej dla suni... a jak na razie to najważniejsze by ktos ja zaadoptował i kochała... bo plastyke brzucha może zrobic juz w niedalekiej przyszłości jej przyszły własciciel. Ile ona musiała wydać na świat juz maleństw.... biedna.:-( Jaką plastykę brzucha????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ludzie - nie szalejcie! Ta sunia potrzebuje miłosci, a nie plastyki brzucha! Mam nadzieje, że nie zaadoptuje jej nikt, kto bedzie chciał jej cycki upiekszać! Białeczko kochana - przesyłam Ci dużego całusa prosto w zimny nochal! I głaszczę po brzuchalu z wielkimi cycami! Quote
Recommended Posts