Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aarionne napisał(a):
Co za pieknisia! Biedactwo sutkami prawie po ziemi targa...
To już jest nic.... Gdybyście ją widzieli te parę miesięcy temu... to dopiero był dramat :-(

Posted

maciaszek napisał(a):
ja nie wiem co to się dzieje, że taka "posucha" domkowa teraz... :(.

Oby nie okazało się, że Ci co chcą, już mają psy...
Myślę, że to może być efekt zimy, jak sie trochę ociepli ludzie będą chcieli wychodzić z psami, może wtedy będzie lepiej...

Posted

Gonia....czy sunia ma jakieś ogłoszenia ??
Jeśli nie ma to mogę jej zrobić, tylko potrzebuję jakiś krótki tekst i namiary na kogo podawać :roll:

Posted

A czy przy przeprowadzaniu sterylizacji, byłaby możliwość "upiększenia sutków" suni? Wiadomo, że wiele osób patrzy na wygląd piesków, wydaje mi się, że łatwiej byłoby znaleźć wtedy domek. Szkoda usypiać psa dwa razy, można by zrobić to przy okazji sterylizacji...

Posted

martas82 napisał(a):
A czy przy przeprowadzaniu sterylizacji, byłaby możliwość "upiększenia sutków" suni? Wiadomo, że wiele osób patrzy na wygląd piesków, wydaje mi się, że łatwiej byłoby znaleźć wtedy domek. Szkoda usypiać psa dwa razy, można by zrobić to przy okazji sterylizacji...
Powiedz mi, że żartujesz!!! :crazyeye:
To ja mam jej zrobić plastykę sutków??? Sukę, która w życiu nic dobrego z rąk człowieka nie zaznała, która rodziła miot za miotem, była głodzona i poniżana, mam narazić na kolejny ból i cierpienia by zadowolić czyjeś tam poczucie estetyki??? :angryy: Wybacz! Jeśli ktoś chce mieć psa jak z obrazka, niech idzie do hodowli, wybuli te 2,500 tys, karmi najlepszą karmą, biega do weta co 5 min, i niech się napawa widokiem championa.
Białka jest jaka jest, i czeka na kogoś, kto ja pokocha taką właśnie, z dużymi cyckami :mad:

Posted

Nie miałam na myśli nic złego. Chodzi mi o to, że przy sterylizacji i tak tną cały brzuchol, to przy okazji mogliby usunąć nadmiar skóry, chyba że to niemożliwe i wiązałoby się z dodatkowym zabiegiem-w takim przypadku szkoda psa męczyć. Więc mi tu nie:mad:, bo mnie chodzi o dobro psiny:loveu:

Posted

Każdy chce jak najlepiej dla suni...

a jak na razie to najważniejsze by ktos ja zaadoptował i kochała...

bo plastyke brzucha może zrobic juz w niedalekiej przyszłości jej przyszły własciciel.

Ile ona musiała wydać na świat juz maleństw.... biedna.:-(

Posted

Diana S napisał(a):
Każdy chce jak najlepiej dla suni...

a jak na razie to najważniejsze by ktos ja zaadoptował i kochała...

bo plastyke brzucha może zrobic juz w niedalekiej przyszłości jej przyszły własciciel.

Ile ona musiała wydać na świat juz maleństw.... biedna.:-(

Jaką plastykę brzucha????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ludzie - nie szalejcie! Ta sunia potrzebuje miłosci, a nie plastyki brzucha!
Mam nadzieje, że nie zaadoptuje jej nikt, kto bedzie chciał jej cycki upiekszać!
Białeczko kochana - przesyłam Ci dużego całusa prosto w zimny nochal!
I głaszczę po brzuchalu z wielkimi cycami!