Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ziutka napisał(a):
Gonia jeśli chcesz to zrobię suni ogłoszenia, tylko napisz mi jakis krótki tekst o niej i namiary podaj na kogo podawać.
Dzięki Ziutka... Może skopiuj tekst z allegro? Nie jest długi. Namiary tez takie jak w allegro...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

martas82 napisał(a):
Nie miałam na myśli nic złego. Chodzi mi o to, że przy sterylizacji i tak tną cały brzuchol, to przy okazji mogliby usunąć nadmiar skóry, chyba że to niemożliwe i wiązałoby się z dodatkowym zabiegiem-w takim przypadku szkoda psa męczyć.

Diana S napisał(a):

bo plastyke brzucha może zrobic juz w niedalekiej przyszłości jej przyszły własciciel.

Zapanujcie nad sobą, błagam!!! albo poczytajcie i uświadomcie się! i nie piszcie bzdur.
http://www.wet.pl/strona.php?p=6

Posted

GoniaP napisał(a):
Zapanujcie nad sobą, błagam!!! albo poczytajcie i uświadomcie się! i nie piszcie bzdur.

Zaszło tutaj jakieś nieporozumienie...

Ja nie mówię że sunia ma miec poprawiane cokolwiek...
Nie ma to dla mnie znaczenia...
Jak jej brzuch wyglada...:shake:.

Opanujcie trochę nerwy...

Posted

Diana S napisał(a):

bo plastyke brzucha może zrobic juz w niedalekiej przyszłości jej przyszły własciciel.

Diana S napisał(a):
Zaszło tutaj jakieś nieporozumienie...

Ja nie mówię że sunia ma miec poprawiane cokolwiek...
Nie ma to dla mnie znaczenia...
Jak jej brzuch wyglada...:shake:.

Opanujcie trochę nerwy...
Diana, patrz post powyżej... I nie dziw się nerwom... Nie jesteśmy tu w klubie championów, ale na dogomanii, gdzie są setki skrzywdzonych, nie do końca perfekcyjnych psów. I takim właśnie psom szukamy DOBRYCH domów, domów, które pokochają te biedne istoty takimi jakie są.

Posted

GoniaP napisał(a):
Ziutka, dziękuję za ogłoszenia :calus:

Nie ma za co Goniu :oops:
Oby tylko poskutkowały i odezwał się jakiś KONKRETNY domek - za co bardzo bardzo mocno trzymam kciuki :thumbs:

Posted

GoniaP napisał(a):
Diana, patrz post powyżej... I nie dziw się nerwom... Nie jesteśmy tu w klubie championów, ale na dogomanii, gdzie są setki skrzywdzonych, nie do końca perfekcyjnych psów. I takim właśnie psom szukamy DOBRYCH domów, domów, które pokochają te biedne istoty takimi jakie są.

Masz rację i zgadzam się z tobą...

wiem, że we wcześniejszym poscie napisałam o tej plastyce...
Nie mając nic złego na mysli...

Czy przyszły własciciel będzie chciał cos takiego zrobic... nie ma to dla mnie znaczenia...
Watek na temat brzuszka był może nie na miejscu i z mojej i z wcześniejszej forumowiczki na miejscu...
wybaczcie :cool1:

Powtórzę jeszcze raz nie ma to dla mnie znaczenia czy sunia ma taki a nie inny brzuszek...

Najwazniejsze, żeby trafiła w odpowiednie rece gzie skrzywdzić jej juz nikt nie da....

Posted

Miałam parę telefonów w sprawie Białki...
Ludzie pytają:
- czy jest ostra??
- czy już kiedyś walczyła??
- czy jeszcze może rodzić?? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
Poza tym, jeden pan proponował łańcuch i "fajną" budę...
No i była też jedna konkretna propozycja od super ludzi, no ale szkopuł w tym, że sunia mieszkałaby z kotem... A ona kotów nie lubi :shake:
No i znów nic...

Posted

W sumie to źle napisałam. Przecież jest w poznańskim schronie, to jest wysterylizowana.
Dokładnie chodzi mi o to, że may maly wpływ na los pśów które są w schronie.