stuknięta psiara Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hej, mogę ją wrzucić na forum Amstaff-Pitbull, bo mieliśmy tam już DA więc chyba nie zaszkodzi spróbować :razz: Quote
GoniaP Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='stuknięta psiara']Hej, mogę ją wrzucić na forum Amstaff-Pitbull, bo mieliśmy tam już DA więc chyba nie zaszkodzi spróbować :razz:[/quote] Pewnie, że wrzuć :) Quote
mmiodek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To może również zadziałajcie w sprawie tej suni co została z pary dogów: http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=9500 To taka smutna sprawa... Quote
maciaszek Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='mmiodek']To może również zadziałajcie w sprawie tej suni co została z pary dogów: http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=9500 To taka smutna sprawa... Ona ma tu swój wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101447 Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 Dziś dostałam 2 zapytania o Białkę... Quote
dona20 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja rownież trzymam kciuki.Wystawilam Bialke na allegratce Quote
Ziutka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='GoniaP']Dziś dostałam 2 zapytania o Białkę...[/quote] To czekamy na jakieś wieści - tylko pozytywne oczywiście :lol: Quote
GoniaP Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 ojej... napisały 2 osoby... zobaczymy... Quote
dona20 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wystawiłam Białke na allegratce i własnie zadzwonił do mnie zainteresowany Pan.Goniu skierowałam go do Ciebie, więc na pewno będzie dzwonił. Quote
Kasia Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Na allegro Bialka ma juz 7 obserwatorow! Mysle, ze szybko znajdzie domek ;) Quote
GoniaP Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Dwa telefony, ale ogólnie beznadzieja... Quote
Ziutka Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 GoniaP napisał(a):Dwa telefony, ale ogólnie beznadzieja... :wallbash::wallbash::wallbash::wallbash::wallbash: Quote
andzia69 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='mmiodek']To może również zadziałajcie w sprawie tej suni co została z pary dogów: http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=9500 To taka smutna sprawa... tamte psiaki mają na molosach wątek, na dogo też... Na molosach w sumie oprócz super Dogo-maniaków i leonbergerowców praktycznie nikt adopcjami się nie zajmuje...wątlki sobie są i są i zero zainteresowania..."Nasz" sharpek też ma tam wątek i też nic konkretnego się nie dzieje... Mam nadzieję, ze chociaż tej się poszczęsci i nie zamarznie jak ten biedny pies i astka...:-( Quote
Aarionne Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 Jaka ta sunia jest śliczna! Może ktoś i ją pokocha... A o co pytają ludzie z Allegro? To jakieś poważne pytania czy "karki" chcą psa do walk? A może do rozrodu ktoś jej potrzebuje? Ona koniecznie musi zostać wysterylizowana. Quote
dona20 Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 GoniaP napisał(a):Dwa telefony, ale ogólnie beznadzieja... Szkoda:(W takim razie trzeba szukać dalej Quote
Aarionne Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Jaki ma śliczny kubraczek :) Jak sie sprawy mają? Żadnego pozytywnego odzewu w jej sprawie? Quote
GoniaP Posted January 15, 2008 Author Posted January 15, 2008 Aarionne napisał(a):Jaki ma śliczny kubraczek :) Jak sie sprawy mają? Żadnego pozytywnego odzewu w jej sprawie? Nic, zero odzewu :-( Quote
Kasia Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Na allegro Białka ma 10 obserwatorów ale jak widać to zwykli gapie i robią nam tylko nadzieję :shake: 3 osoby napisały do mnie z zapytaniem gdzie sunia przebywa. Odpisałam w jakim województwie i prosiłam o kontakt z Tobą Gonia ale widzę, że nici z tego... Quote
Diana S Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Czy nikt nie chce pokochac takiej białaski ślicznej? :-( Quote
Aarionne Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Diana S napisał(a):Czy nikt nie chce pokochac takiej białaski ślicznej? :-( Obawiam się Diano, że pokochać chciałby niejeden, ale wielu z nich po prostu nie może sobie pozwolic na taka miłość... W tym ja... Chlip, chlip... Quote
Recommended Posts