Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='stuknięta psiara']Hej, mogę ją wrzucić na forum Amstaff-Pitbull, bo mieliśmy tam już DA więc chyba nie zaszkodzi spróbować :razz:[/quote] Pewnie, że wrzuć :)

Posted

[quote name='mmiodek']To może również zadziałajcie w sprawie tej suni co została z pary dogów: http://forum.molosy.pl/showthread.php?t=9500 To taka smutna sprawa...

tamte psiaki mają na molosach wątek, na dogo też...
Na molosach w sumie oprócz super Dogo-maniaków i leonbergerowców praktycznie nikt adopcjami się nie zajmuje...wątlki sobie są i są i zero zainteresowania..."Nasz" sharpek też ma tam wątek i też nic konkretnego się nie dzieje...

Mam nadzieję, ze chociaż tej się poszczęsci i nie zamarznie jak ten biedny pies i astka...:-(

Posted

Jaka ta sunia jest śliczna! Może ktoś i ją pokocha...
A o co pytają ludzie z Allegro? To jakieś poważne pytania czy "karki" chcą psa do walk? A może do rozrodu ktoś jej potrzebuje? Ona koniecznie musi zostać wysterylizowana.

Posted

Na allegro Białka ma 10 obserwatorów ale jak widać to zwykli gapie i robią nam tylko nadzieję :shake:
3 osoby napisały do mnie z zapytaniem gdzie sunia przebywa. Odpisałam w jakim województwie i prosiłam o kontakt z Tobą Gonia ale widzę, że nici z tego...

Posted

Diana S napisał(a):
Czy nikt nie chce pokochac takiej białaski ślicznej? :-(

Obawiam się Diano, że pokochać chciałby niejeden, ale wielu z nich po prostu nie może sobie pozwolic na taka miłość... W tym ja... Chlip, chlip...