Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

uuuf znalazłam potwierdzenie!!! :D :D :D :D
Spadło pod szafkę i nie było go widać :D
Dziękuje wszystkim za dobre rady ;) pomysłowi jesteście trzeba przyznać :D

co do pociągów my jedziemy,
wyjezdzamy o 19 z Rzeszowa-Kraków-Katowice-Wrocław, w Poznaniu tak strasznie rano coś, ok 6, czy jakoś tak.

Posted

Nugatika napisał(a):
co do pociągów my jedziemy,
wyjezdzamy o 19 z Rzeszowa-Kraków-Katowice-Wrocław, w Poznaniu tak strasznie rano coś, ok 6, czy jakoś tak.

OMG... Ja Wam współczuje ;) A ja narzekałam dzisiaj że będę musiała o 6:00 wstać :roll:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ja na całe szczęście mam 30min autobusem tylko;) Dlatego będę przytomnym fotografem;)

ja mam całe 15 min dłużej:evil_lol::evil_lol:

Posted

hehehe :D
zawsze mogło być gorzej :D

unudzę sie na śmierć, chyba że tata znów zacznie opowiadać historię ze szkoły średniej tak jak w tamtym roku :D
dobrze jest mieć fajnego tatę :D
albo jak Nugat nam uciekł z przedziału i wpadł do następnego z uhahaną buzką i miną "GŁASZCZCIE!" :D

Posted

Nugatika napisał(a):
hehehe :D
zawsze mogło być gorzej :D

unudzę sie na śmierć, chyba że tata znów zacznie opowiadać historię ze szkoły średniej tak jak w tamtym roku :D
dobrze jest mieć fajnego tatę :D
albo jak Nugat nam uciekł z przedziału i wpadł do następnego z uhahaną buzką i miną "GŁASZCZCIE!" :D

to wesoło :P

Ja będę w Poznaniu już o 9:00 na PKSie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja zapraszam wszystkich pod ring CORGI :cool3::cool3::cool3::cool3:
HALA numer 3, RING 2 :loveu:
Szczególnie welsh corgi pembroke, suki szczeniaki :evil_lol::evil_lol:

Szukajcie różowego dużego materiałowego transportera, gdzieś przy ringu (kawalek klateczki widoczny a awatarze )

Posted

Frytela napisał(a):
Ja zapraszam wszystkich pod ring CORGI :cool3::cool3::cool3::cool3:
HALA numer 3, RING 2 :loveu:
Szczególnie welsh corgi pembroke, suki szczeniaki :evil_lol::evil_lol:

Szukajcie różowego dużego materiałowego transportera, gdzieś przy ringu (kawalek klateczki widoczny a awatarze )

O której wchodzicie? :evil_lol: Ja Ciebie zapraszam na HALĘ 3A, RING 25 ;)

Posted

Guciek napisał(a):
O której wchodzicie? :evil_lol: Ja Ciebie zapraszam na HALĘ 3A, RING 25 ;)

Bóg jeden wie o ktorej wchodzimy xD :evil_lol::evil_lol:
Czekaj sprawdzam....

ok.... 13.20 :-o dedne do tego czasu, a ci co z nimi jade maja swira na punkcie dokladnosci na miejscu pewnie bedziemy po 7... :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aha i mamy numer startowy 419 :evil_lol::evil_lol: co by nie było xD

Posted

Potrzebuję zabrać sie z kimś na wystawę w sobotę w jedną stronę tylko jedna osoba bez psa ze Szczecina lub Świnoujścia lub Gryfic

mam pociąg ale obawiam się że nie zdążę bo będę na dworcu 10.40 i o tej porze wchodzi moja rasa

Posted

bartek1208 napisał(a):
ale osobowym czy pospiesznym? i prze jakie miasta bedzie przejezdzal :>

Rinuś napisał(a):
eeee ja chyba też pojadę w sobotę rano...

Paniekabubu raczej przez Toruń nie bedzie jechał nie? :eviltong:

Takim jadę:eviltong:

P 38103Pospieszny

Mysłowice 08.11.08 08:15 Katowice 08:29 08:34 Zabrze 08:55 08:55 Gliwice 09:04 09:07 Kędzierzyn Koźle 09:37 09:38 Opole Główne 10:16 10:24 Brzeg 10:49 10:50 Oława 11:02 11:03 Wrocław Główny 11:26 11:43 Oborniki Śląskie 12:07 12:08 Żmigród 12:25 12:26 Rawicz 12:41 12:42 Leszno 13:05 13:07 Kościan 13:24 13:25 Poznań Główny 13:58

Posted

Rinuś napisał(a):
Może mi ktoś powiedzieć gdzie wysiąć na pkp w Poznaniu żeby było jal najbliżej tych hali?

Na głownym. Odrazu jak wyjdziesz z terenu dworca na drugiej stronie ulicy masz targi, czyli tylko przejsc przec jezdnie.

Posted

Mam pytanie do Warszawiaków, którzy jadą w sobotę do Poznania na wystawę. Czy mogłabym się z kimś zabrać? Nie wypalił mi transport. Ale niestety mam dwa psy (suki).:-( Z góry dziękuję za odpowiedź. Dokładam się oczywiście do benzyny.:lol:

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
Potrzebuję zabrać sie z kimś na wystawę w sobotę w jedną stronę tylko jedna osoba bez psa ze Szczecina lub Świnoujścia lub Gryfic

mam pociąg ale obawiam się że nie zdążę bo będę na dworcu 10.40 i o tej porze wchodzi moja rasa

ponawiam prośbę moi drodzy bo czasu coraz mniej i mam już małego nerwa:roll::roll:

Posted

KaRa_ napisał(a):
ale i tak szczelam focha:evil_lol::evil_lol:za niezrozumienie na zlotowym:diabloti:

Ojjj tam :eviltong::eviltong::eviltong: zastanawiam się czy jechać czy nie jechać :roll: