Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rinuś napisał(a):
Ojjj tam :eviltong::eviltong::eviltong: zastanawiam się czy jechać czy nie jechać :roll:

Twój wybór, Twoje pieniądze, Twój czas:lol:

• Replies 742
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Frytela napisał(a):

ok.... 13.20 :-o dedne do tego czasu, a ci co z nimi jade maja swira na punkcie dokladnosci na miejscu pewnie bedziemy po 7... :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ojjj to niemiło :eviltong: Myślałam, ze wpadniesz do mnie pod ring, ale ja o 13:40:roll:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Twój wybór, Twoje pieniądze, Twój czas:lol:

Jadę :diabloti: kumpela mnie przekonała :eviltong: 6.30 jutro pociąg :mdleje: ale tylko w sobotę będę...

Posted

Canaveral-staff napisał(a):
ponawiam prośbę moi drodzy bo czasu coraz mniej i mam już małego nerwa:roll::roll:

Ale jest jeszcze wcześniejszy pociąg :) ... ok. 8 z czymś w Poznaniu. Zapraszamy do przedziału (sobota ;) ).

Posted

Rinuś napisał(a):
Jadę :diabloti: kumpela mnie przekonała :eviltong: 6.30 jutro pociąg :mdleje: ale tylko w sobotę będę...

szkoda, że tylko sobota... :eviltong:

Posted

Rinuś napisał(a):

O tej to ja jeszcze będę spać:evil_lol:

Posted

A kto wraca pociągiem w sobotę do Warszawy? Jak z biletami, można kupić od ręki na dworcu, nie ma z tym problemu?
10 lat temu pociągami jeździłam więc pytam...:oops:

Posted

owca napisał(a):
magdaww "jedziemy" czyli zabierasz się z psem???

bo ja mam związane z tym pytanko odnośnie wystawy - czy mogę wejść na nią z psem, którego nie będę wystawiać??? (bo za młody :evil_lol: ) chcieliśmy pokibicować znajomym i zabrać ze sobą psa...

rozumiem, że książeczka + smycz wymagane
coś jeszcze?

czy ktoś kiedyś był w poznaniu z niewystawianym psem i spotkał się z jakimiś nieprzyjemnościami?

I jakie postanowienia, bo wiesz mam ten sam problem..

Posted

A nie wybiera się ktoś może z Warszawy w niedzielę na wystawę????
Bo poszukuje transportu dla malego szczeniaka na trasie W-wa -- Pń, na którego juz czeka nowy własciciel.
Piesek malutki i spokojny, może jechac w transporterku dla kota.
Z góry dziękuję za informację.
K.
(tel 509 465 655 )

Posted

pytanie do tych, ktorych komputery są sprytniejsze od mojego :D

Czy moglabym prosić, zeby ktos mi sprawdzil czy bedą jakieś hiszpanskie psy wodne i w jaki dzien?

z gory dziekuje :)

Posted

Nugatika napisał(a):
pytanie do tych, ktorych komputery są sprytniejsze od mojego :D

Czy moglabym prosić, zeby ktos mi sprawdzil czy bedą jakieś hiszpanskie psy wodne i w jaki dzien?

z gory dziekuje :)

hiszpański pies dowodny ;)
będzie AŻ jeden, w pawilonie 3A, ring bodajże 26, godzina 12.45 w sobotę ;)

Posted

[B]Cześć....Kochani przepraszam teraz ja za zaśmiecanie wątku........:-( W ostatniej chwili padł mi transport........:placz: Czy może ktoś wybiera się z Białegostoku na jutro i mógłby mnie zabrać w jedną stronę..........? Jestem bez psa.......proszę ewentualnie o PW[/B]...[B]Z góry dziękuję......[/B]