Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rufi dostaje już scanomune, kupiłam 60 tabletek, co przy dawce dla niego starczy na miesiąc. Podobnie z maxivitem... Czy zamówić na dalszy miesiąc/miesiące?

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Rufi dostaje już scanomune, kupiłam 60 tabletek, co przy dawce dla niego starczy na miesiąc. Podobnie z maxivitem... Czy zamówić na dalszy miesiąc/miesiące?

Nie, Murko, to wystarczy. jeśli będzie potrzeba, to powtórzymy za pół roku. Dziękuję!
Natomiast jeśli chodzi o maxivit, to niech bierze cały czas, jeśli to nie sprawi kłopotu.

Posted

ludzie sie boja ze starszy pies szybko odejdzie a oni sie przywiaza i bedzie rozpacz....kurcze..Rufi...ktos w koncu cie zauwazy i wiek nie bedzie dla niego problemem

Posted

Może i tak... ale większość psów odchodzi przed nami, ich życie jest krótsze, może i dobrze - bo ak często nie ma się kto zająć psiakiem, gdy to pan pierwszy pójdzie za TM.
Rufi, na pewno znajdzie się Twój człowiek!!!

Posted

Rufiś jako nasz weteran dostał połowę spadku po hotelowaniu Pepcia, który pojechał do domu :)
Czyli 310,50 zł :)

Witaminki chyba Rufiemu pomogły, bo mimo nawrotu mrozów i śniegu nie słyszałam aby choć raz zakaszlał :)

Posted

Ulka, kiedy na Pepciu był spory dług (Zofia.Sasza miała kłopoty) to wszyscy sympatycy Pepcia ruszyli z pomocą, wpłacali pojedyncze kwoty i robili bazarki. Już wtedy Zofia.Sasza zapowiedziała, że ona dług ureguluje, a to co zostanie jak Pepe znajdzie dom będzie na inne hotelikowe psiaki. No i tak się stało :)

Posted

Zofia.Sasza bardzo dziękujemy w imieniu Rufiego za wsparcie. :)
Ja cały czas czekam na pieniążki od Talcott z bazarku złotego, ale Talcott coś się nie odzywa, na e-mail nie odpowiedziała, więc chyba na razie przeleję, to co dostałam od mamamuminka.

Posted

Wiem, że Talcott ma bana, ale mam do niej zwykły e-mail i sobie pisałyśmy, ale ostatnio się zrobiła cisza :). Wiem też że była dość poważnie chora, stąd może ta cisza :).