Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

dostałam numery telefonów, ale na stacjonarny nie moge się dodzwonić ("połączenie nie może być zrealizowane"), wysłałam smsem nr telefonu komórkowego do naty i moriii

Posted

Ja Wiem Tylko Tyle Co Jest Na Wątku. Chyba Jest Pod Opieką Dziewczyn Z Fundacji. Madzie Trzeba Zapytac Czy Ma Wolne Miejsce I Czy Ewentualnie Nie Zna Osoby Która By Takie Miała.

Posted

jestem z Wawy wiec sie nie orientuje czy w Lodzi nie ma hotelu odplatnego do ktorego moglby Tymek trafic skoro nie ma chetnego aby go przygarnac?fundusze na utrzymanie psiaka na pewno by sie znalazly - ja sie oferuje!!!czy myslicie ze on zostanie wyrzucony z leccznicy na ulice?!?!?!!?nie to chyba niemozliwe....?!!?!

Posted

idalia46 napisał(a):
Tak myslam zeb7y pomoc Tymkowi , ale poczekajmy na dziewczyny z dogo , one mysla tez :razz:
mialam na mysli opikunki Tymusia , , ONE O WSZYTKIM POWIEDZA

Posted

madziamn napisał(a):
Muszę Wyjsc Ze Swoją Sunia Na Dwór. Dziewczynki Nie Pozwólcie Mu Znależcsc Sie Znów Na Ulicy.

Cioteczki drogie, nie ma takiej możliwości,żeby Tymuś znalazł się znów na ulicy, nie po to go ratowałyśmy...
Teraz najważniejszy jest domek dla niego,nawet tymczasowy ale chociaż na miesiąc,przez ten czas możnaby szukać domku stałego. Tymuś jest grzecznym psem, nie będzie z nim problemów typu wycie czy gryzienie butów gdy zostanie sam, on potrzebuje tylko ciepła, swojego kącika i miski z jedzeniem.Zaznał w swoim życiu wszystkiego, co najgorsze z ręki człowieka, czas mu pokazać,że nie wszyscy ludzie są tacy,czas otoczyć go miłością i opieką,to czas dla niego,na jego ostatnie lata...