*zaba* Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja zagladam i szlag mnie trafia.Nic z Danii nie moge pomoc,cholera no!!!!! Quote
mulinka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 dostałam numery telefonów, ale na stacjonarny nie moge się dodzwonić ("połączenie nie może być zrealizowane"), wysłałam smsem nr telefonu komórkowego do naty i moriii Quote
madziamn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ja Wiem Tylko Tyle Co Jest Na Wątku. Chyba Jest Pod Opieką Dziewczyn Z Fundacji. Madzie Trzeba Zapytac Czy Ma Wolne Miejsce I Czy Ewentualnie Nie Zna Osoby Która By Takie Miała. Quote
madziamn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 No To Tak Jak Ja Pisałam Jeszcze Na Gg. Ale Jest Niedostępna. MADZIA MA U SIEBIE CIAPUSIA Z DOGO PODOBNO. TYLE WIEM. Quote
kelko Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A nie da się negocjować z lecznicą, żeby przedłużyć termin do jutra? Niedziela to fatalny dzień... Może za opłatą? Quote
madziamn Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Muszę Wyjsc Ze Swoją Sunia Na Dwór. Dziewczynki Nie Pozwólcie Mu Znależcsc Sie Znów Na Ulicy. Quote
Panca Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 jestem z Wawy wiec sie nie orientuje czy w Lodzi nie ma hotelu odplatnego do ktorego moglby Tymek trafic skoro nie ma chetnego aby go przygarnac?fundusze na utrzymanie psiaka na pewno by sie znalazly - ja sie oferuje!!!czy myslicie ze on zostanie wyrzucony z leccznicy na ulice?!?!?!!?nie to chyba niemozliwe....?!!?! Quote
idalia46 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 dzwonilam bezposrednio do opiekunki Tymusia , by mu pomoc , zatrzymac u siebie , wiem ze ciotki sa teraz u Tymusia , , po powrocie odezwa sie na dogo , , Quote
szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tymuś, moze jednak uśmiechnie sie do ciebie szczęście? Kto może choc na kilka dni przygarnąć tego piesia? Quote
fona Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 idalia46, chyba wiem, co chcesz powiedziec :) Quote
Kar0la Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Idalia bierzesz Tymka? :lol: Czyli Groszek i spółka będą mieć nowego kolegę? Quote
monita Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Piszcie, bo nie pewność jest najgorsza :shake: Quote
idalia46 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tak myslam zeb7y pomoc Tymkowi , ale poczekajmy na dziewczyny z dogo , one mysla tez :razz: Quote
idalia46 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 idalia46 napisał(a):Tak myslam zeb7y pomoc Tymkowi , ale poczekajmy na dziewczyny z dogo , one mysla tez :razz: mialam na mysli opikunki Tymusia , , ONE O WSZYTKIM POWIEDZA Quote
idalia46 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 misimy uzbroic sie w cierpliwosc , zobaczymy jeszcze co powiedza weci o zdrowiu tymusia Quote
jola od jadzi Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 madziamn napisał(a):Muszę Wyjsc Ze Swoją Sunia Na Dwór. Dziewczynki Nie Pozwólcie Mu Znależcsc Sie Znów Na Ulicy. Cioteczki drogie, nie ma takiej możliwości,żeby Tymuś znalazł się znów na ulicy, nie po to go ratowałyśmy... Teraz najważniejszy jest domek dla niego,nawet tymczasowy ale chociaż na miesiąc,przez ten czas możnaby szukać domku stałego. Tymuś jest grzecznym psem, nie będzie z nim problemów typu wycie czy gryzienie butów gdy zostanie sam, on potrzebuje tylko ciepła, swojego kącika i miski z jedzeniem.Zaznał w swoim życiu wszystkiego, co najgorsze z ręki człowieka, czas mu pokazać,że nie wszyscy ludzie są tacy,czas otoczyć go miłością i opieką,to czas dla niego,na jego ostatnie lata... Quote
idalia46 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 ciotki pojechaly do Tymusia , rozmawialam z nimi ,odezwa sie i wszystko powiedza Quote
idalia46 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [ wiele osob mysli o Tymusiu , to bardzo biedny piesek , poczekajmy cierpiliwie na wiadomosci Quote
Recommended Posts