Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

domek potrzebny na cito!!! dziewczyny jestem z łodzi sama nie mogę go wziąsc z przyczyn całkowicie ode mnie niezależnych ale pomyślałam że może by sie zdało jakieś drobne ogłoszenia porobic i na osiedlu porozwieszac że potrzebna pomoc i domek dla psa. ja mogę potem ewentualnie trochę pomóc w opiece nad psiakiem. a w jakiej on teraz jest lecznicy? jeśli nie chcecie tu pisac poproszę o wiadomośc na pw.

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tymuś jest w lecznicy "Bernard" na Dąbrowskiego, tam było nam najbliżej , no i to była jedna z nielicznych lecznic czynna w Nowy Rok.
Martwię się co z nim będzie, jeśli nie znajdziemy mu domku do niedzieli,w niedzielę musimy go zabrać z lecznicy i co dalej?

Posted

kelko napisał(a):
Słuchajcie kobitki, mam coś na bazarek - płytę Stinga, tylko raz odsłuchaną (Mikołaj się pomylił...). Ale z moim łączem nie dam rady prowadzić bazarku, mogę się do kogoś dorzucić.

prześlij cioteczko co tam mam napisać w tym bazarku, to go poprowadzę

Posted

ale trzeba by właśnie napisac że szukamy dobrej duszy. no nie wiem gdzie już szukac. sama chętnie bym go wzięła ale narazie rezyduje u rodziców z małym dzieckiem i sunią w jednym pokoju i nic nie wskuram bo i nas wymeldują. a serce mi sie kraje jak o nim czytam. o zdjęciach już nie wspomnę. coś jeszcze pomyślę. może się na cos przydam. a lecznice znam tzn wiem gdzie jest.

Posted

Niestety prawda jest okrutna. Nikt nie weźmie starszego i chorego psa. Tylko osoba która ma juz jakies psy moze sie nad nim zlitowac i nie bedzie jej przeszkadzała kolejna bida. Czyli cała nadzieja w dogomaniakach. Wiec trzeba pisac i pisac i jeszcze raz pisac.

Posted

Dziewczynki Wstawiłam Link Do Tego Wątku Tymusia Na Inny łódzki Wątek. Tam Wchodzą Cioteczki Z Okolicy Może Któras Zajrzy, Pomoże... Już Nie Wiem Co Mam Robic A Nie Mogę Przestac O Nim Myślec.

Posted

Dopiero teraz znalazłam ten wątek.
Jak można latami patrzeć na cierpienie psa???? Człowiek to najgorsze bydle jakie chodzi po świecie.
Nic , tylko wypadałoby sobie palnąć w łeb!

Tymoteuszku, opatrznośc nad tobą czuwała. Teraz moze byc tylko lepiej i oby tak było

Wkleiłam go na
http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=9754
http://piesija.info/viewtopic.php?t=847

rozsyłam linki na pw do osób z innych miast