Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

O Jejku Takiej Bidy To Jeszcze Nie Spotkałam. Ludzie To Potwory. Psianku Zdrowiej Nam. Masz Dobrą Opiekę Dobrze że Was Spotkał Cioteczki. Jak Tam Zabieg? Jest Już Po? Wiadomo Może Ile W Lecznicy Zostanie?

Posted

Nata dzwoniła do lecznicy ok 15, Tymuś był w trakcie zabiegu czyszczenia tej przetoki, miał zostać także wykastrowany podczas narkozy. Więcej napisze Natka, jak wróci do domu.

Posted

katya napisał(a):
Nata dzwoniła do lecznicy ok 15, Tymuś był w trakcie zabiegu czyszczenia tej przetoki, miał zostać także wykastrowany podczas narkozy. Więcej napisze Natka, jak wróci do domu.

To trzymam kciuki z całych sił za powodzenie!

Posted

mestudio napisała na miau:

Koszmarny świat, wstrętni ludzie. Ja też mam psa, który był zagłodzony
aż do zaniku mięśni, o reszcie nie wspomnę bo weterynarz był w szoku
jak to zobaczył. Wysyłam dla zwierzaka jakiś grosik na wsparcie.
Niech starowinka poczuje na starość, że są ludzie, a nie tylko potwory.

Posted

mestudio napisała na miau:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=70492&postdays=0&postorder=asc&start=15

Zapisałam się na dogomanię i bardzo chcę wystawić trochę przedmiotów
dla psiaka, ale nie wiem za bardzo jak.
Tu na kocich stronach poradziłam sobie, a tam jakoś tak trudniej.
Czy wystawienie aukcji na bazarku oznacza wejście w nowy temat?
I mam problem ze zdjęciem bo na podglądzie widzę link zamiast zdjęcia
i boję się to wystawić w takiej formie.........chyba już jestem trochę gapowata

Posted

CIOTECZKI!! dzwonił do mnie lekarz Tymusia, ale niestety wyładował mi się telefon i nagrał się na pocztę. Tymuś po czyszczeniu przetoki i po kastracji i wszystko jest ok. ale mówił, że chciałby pogadać o tym co dalej i żebym rano zadzwoniła do niego, czyli wnioskuję, że najdalej w sobotę będzie trzeba go odebrać. a wtedy co? hotel, jako 10 pies? a 3 inne w kolejce... to taki staruszek, on potrzebuje indywidualnej opieki, już nie pożyje długo...

BŁAGAM CHOCIAŻ O TYMCZAS DLA TYMKA! gdziekolwiek, byle by był...

Posted

[quote name='nata od jadzi']CIOTECZKI!! dzwonił do mnie lekarz Tymusia, ale niestety wyładował mi się telefon i nagrał się na pocztę. Tymuś po czyszczeniu przetoki i po kastracji i wszystko jest ok. ale mówił, że chciałby pogadać o tym co dalej i żebym rano zadzwoniła do niego, czyli wnioskuję, że najdalej w sobotę będzie trzeba go odebrać. a wtedy co? hotel, jako 10 pies? a 3 inne w kolejce... to taki staruszek, on potrzebuje indywidualnej opieki, już nie pożyje długo...

BŁAGAM CHOCIAŻ O TYMCZAS DLA TYMKA! gdziekolwiek, byle by był...
Uff, że wszystko poszło dobrze. Tak jemu potrzebny Dt albo stały bo nie ma On staruszek za wiele czasu:(