Poker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 niech będzie wtorek,odbiorę Was na Dworcu Głównym.Podamy sobie na pm telefony komórkowe.Żeby tylko pogoda dopisała ..:roll:. A ile macie czekac na pociąg we Wrocławiu do Legnicy?bo jeżeli krótko to nie opłaca sie jechać samochodem,nie będzie szybciej.Czekam na Waszą decyzję. Niestety jutro nie będę miała dostępu do komp.więc zaraz podam moje telefony na pm Naty Quote
idalia46 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Bardzo sie ciesze ze Tymus jedzie do mnie , zaopiekuje sie nim jak trzeba , moim pieskom niczego nie brakuje , i jeszcze jest lecznica w bloku w ktorym mieszkam , kontakt ze mna to 783-766-764 , ,bardzo sie ciesze , i dziekuje za podwiezienie psinki Quote
erka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Poker mamy w Kielcach malutką ratlerkowatą sunieczkę -Nutkę, przekochane, przytulaste stworzonko:loveu:. Tutaj na zdjęciu wygląda na sporą, ale jest naprawdę malutka,waży ok 5 kg. Nutka jest już wysterylizowana. Quote
Bożka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 :lol::lol:Timuś znalazł domek.Wraca mi wiara w ludzi. Dziewczyny jesteście świetne !!!:lol: Quote
Kar0la Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tymuś już jutro bedzie grzał dupke we własnym domku. :multi: Poker ja mam malutką sunię na tymczasie. Jest drobniutka. Tylko jesli dla starszej Pani to nie wiem. Ona jest młodziutka... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100768&highlight=i%C5%82%C5%BCa&page=18 Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a ja właśnie robiłam ogłoszenia takiej suni: jest maleńka i jeszcze młoda ok.1,5 roku. Sunia jest w łodzi na kosodrzewiny a to jej wątek na dogo: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9230552#post9230552 Quote
madziamn Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 a co do tymusia to się strasznie mocno cieszę.:multi::multi::multi: Quote
Psiutka380 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 JuPi! Tymek będzie mieć domeczek;):multi: Normanie tak się jeszcze nie ucieszyłam! Szkoda, że wszytskie pieseczki nie mają takiego szczęścia co Tymek...:-( Quote
auraa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Idalia ma złote serce,że ratuje takie biedactwa :lol: Quote
idalia46 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 kiedy czytalam tekst o Tymusiu , to sie poplakalam , wiedzialam ze juz zginelam , , musze mu pomoc , troche sie tego ruchu balam , bo od dluzszego czasu na dogo probuje pomoc innym bidom , i tak sie sklada ze znajduje psiaczki ktorym juz pomoc nie mozna , i one nie dojezdzaja do mnie , sa chore , odchodza za TM,ostatnio Goldi , w lecznicy odszedl , tez bardzo chora bida , Bineczka , Lolus , moze ta czrna seria sie skonczy , moze nie wywolam nic zlego Quote
auraa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Idalio, wybierasz bardzo chore psy. I to nie zła passa, tylko wina ludzi, którzy wcześniej te psy do takiego stanu doprowadzili. Quote
idalia46 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='auraa']Idalio, wybierasz bardzo chore psy. I to nie zła passa, tylko wina ludzi, którzy wcześniej te psy do takiego stanu doprowadzili.[/quote]chyba tak , tez tak mysle , Quote
mulinka Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 idalia jesteś cudowną, wrażliwą osobą ja też bardzo Ci dziękuję Quote
szajbus Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Psinko trzymamy kciuki za twoje nowe, tym razem szczęśliwe życie. Quote
rita60 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Powodzenia piesku,trafiłes w naprawde dobre rece. Dzieki idalia:Rose: Quote
idalia46 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jutro o 12.45 odbieram Tymusia z dworca w Legnicy , , , bardzo mysle o nim , ciesze sie na jego przyjazd Quote
idalia46 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='idalia46']Jutro o 12.45 odbieram Tymusia z dworca w Legnicy , , , bardzo mysle o nim , ciesze sie na jego przyjazd[/quote]rozmawialam z ciotkami sa niesamowite , Tymus dostal wyprawke , specjalistyczna karme, szampon , leki , sa niesamowite, jestem mile zaskoczona , nawet nie sadzilam ze to wszytko sie tak sprawnie odbedzie , , , terazz tylko Tymus musi sie pozbierac , i dojsc do siebie Quote
iwa77 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Idalio ja doskonale pamietam , ze chcialas pomoc biednemu Goldiemu .Niestety nie udalo sie i odszedl anioleczek za TM. Nie wiem czy sobie mnie przypominasz ja wtedy oferowalam ci swoja pomoc gdyby Goldi byl u ciebie (jestem z Wroclawia)? Moja oferta jest ciagle aktualna moze bede mogla pomoc przy Tymciu.Jak bys czegos potrzebowala to pisz , prosze ! Do Legnicy nie jest daleko chetnie podjade .Pozdrawiam cie serdecznie i prosze powiedz Tymusiowi , ze jest taka ciotka Iwa , ktora trzyma za niego kciuki zeby wyzdrowial! Quote
idalia46 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='iwa77']Idalio ja doskonale pamietam , ze chcialas pomoc biednemu Goldiemu .Niestety nie udalo sie i odszedl anioleczek za TM. Nie wiem czy sobie mnie przypominasz ja wtedy oferowalam ci swoja pomoc gdyby Goldi byl u ciebie (jestem z Wroclawia)? Moja oferta jest ciagle aktualna moze bede mogla pomoc przy Tymciu.Jak bys czegos potrzebowala to pisz , prosze ! Do Legnicy nie jest daleko chetnie podjade .Pozdrawiam cie serdecznie i prosze powiedz Tymusiowi , ze jest taka ciotka Iwa , ktora trzyma za niego kciuki zeby wyzdrowial![/quote]Witaj , bardzo sie wzruszylam , oczywiscie ze CIebie pamietam , Goldi byl chory , i nikt na poczatku nie zdawal sobie sprawy jak chory , modle sie tylko zeby Tymus jak najdluzej byl ze mna , bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam , Quote
MTJL Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Witajcie, ja tak sobie podczytuję wątek Tymka, bo to rzeczywiścia straszna bida - dziękuję Idalio za Twoje Wielkie Serce!!! Piszę także, bo Poker szukał małej suni. Wiem, że Dorothy niedawno przygarnęła z ulicy maleńką kochaną sunieczkę (to już chyba szósty pies u niej), pilnie poszukuje dla niej domku. Tu jest link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101635 Quote
Poker Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Tymusia nie będę wieźć samochodem ,bo doszłyśmy do wniosku,że połączenie pociągiem jest bardzo dobre,a pogoda bardzo niepewna.Może uda mi się wpaść na dworzec i poznać Tymusia i jego zbawicielki. Dziewczyny,bardzo dziękuję za propozycje suniek.Większość z nich już mam w ofercie dla tej pani.Teraz czekam na jej decyzję. Tymciu,szczęśliwej podróży :loveu: Quote
nata od jadzi Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 jedziemy z Hanią i Tymoteuszem o 6 rano :) dzisiaj już z morią załatwiłyśmy wszystkie formalności w lecznicy, wykupiłyśmy szampony i tabletki na tą skórę i sierść i dermatologiczną karmę Hillsa. będzie dobrze ;) już nie mogę się doczekać spotkania Tymusia z idalią! Poker, a my będziemy w kontakcie, tak? Quote
Recommended Posts