Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niech będzie wtorek,odbiorę Was na Dworcu Głównym.Podamy sobie na pm telefony komórkowe.Żeby tylko pogoda dopisała ..:roll:.
A ile macie czekac na pociąg we Wrocławiu do Legnicy?bo jeżeli krótko to nie opłaca sie jechać samochodem,nie będzie szybciej.Czekam na Waszą decyzję.
Niestety jutro nie będę miała dostępu do komp.więc zaraz podam moje telefony na pm Naty

• Replies 952
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo sie ciesze ze Tymus jedzie do mnie , zaopiekuje sie nim jak trzeba , moim pieskom niczego nie brakuje , i jeszcze jest lecznica w bloku w ktorym mieszkam , kontakt ze mna to 783-766-764 , ,bardzo sie ciesze , i dziekuje za podwiezienie psinki

Posted

Poker mamy w Kielcach malutką ratlerkowatą sunieczkę -Nutkę, przekochane, przytulaste stworzonko:loveu:.
Tutaj na zdjęciu wygląda na sporą, ale jest naprawdę malutka,waży ok 5 kg.

Nutka jest już wysterylizowana.

Posted

kiedy czytalam tekst o Tymusiu , to sie poplakalam , wiedzialam ze juz zginelam , , musze mu pomoc , troche sie tego ruchu balam , bo od dluzszego czasu na dogo probuje pomoc innym bidom , i tak sie sklada ze znajduje psiaczki ktorym juz pomoc nie mozna , i one nie dojezdzaja do mnie , sa chore , odchodza za TM,ostatnio Goldi , w lecznicy odszedl , tez bardzo chora bida , Bineczka , Lolus , moze ta czrna seria sie skonczy , moze nie wywolam nic zlego

Posted

[quote name='auraa']Idalio, wybierasz bardzo chore psy. I to nie zła passa, tylko wina ludzi, którzy wcześniej te psy do takiego stanu doprowadzili.[/quote]chyba tak , tez tak mysle ,

Posted

[quote name='idalia46']Jutro o 12.45 odbieram Tymusia z dworca w Legnicy , , , bardzo mysle o nim , ciesze sie na jego przyjazd[/quote]rozmawialam z ciotkami sa niesamowite , Tymus dostal wyprawke , specjalistyczna karme, szampon , leki , sa niesamowite, jestem mile zaskoczona , nawet nie sadzilam ze to wszytko sie tak sprawnie odbedzie , , , terazz tylko Tymus musi sie pozbierac , i dojsc do siebie

Posted

Idalio ja doskonale pamietam , ze chcialas pomoc biednemu Goldiemu .Niestety nie udalo sie i odszedl anioleczek za TM. Nie wiem czy sobie mnie przypominasz
ja wtedy oferowalam ci swoja pomoc gdyby Goldi byl u ciebie (jestem z Wroclawia)? Moja oferta jest ciagle aktualna moze bede mogla pomoc przy Tymciu.Jak bys czegos potrzebowala to pisz , prosze ! Do Legnicy nie jest daleko
chetnie podjade .Pozdrawiam cie serdecznie i prosze powiedz Tymusiowi , ze jest taka ciotka Iwa , ktora trzyma za niego kciuki zeby wyzdrowial!

Posted

[quote name='iwa77']Idalio ja doskonale pamietam , ze chcialas pomoc biednemu Goldiemu .Niestety nie udalo sie i odszedl anioleczek za TM. Nie wiem czy sobie mnie przypominasz
ja wtedy oferowalam ci swoja pomoc gdyby Goldi byl u ciebie (jestem z Wroclawia)? Moja oferta jest ciagle aktualna moze bede mogla pomoc przy Tymciu.Jak bys czegos potrzebowala to pisz , prosze ! Do Legnicy nie jest daleko
chetnie podjade .Pozdrawiam cie serdecznie i prosze powiedz Tymusiowi , ze jest taka ciotka Iwa , ktora trzyma za niego kciuki zeby wyzdrowial![/quote]Witaj , bardzo sie wzruszylam , oczywiscie ze CIebie pamietam , Goldi byl chory , i nikt na poczatku nie zdawal sobie sprawy jak chory , modle sie tylko zeby Tymus jak najdluzej byl ze mna , bardzo dziekuje za pomoc i pozdrawiam ,

Posted

Tymusia nie będę wieźć samochodem ,bo doszłyśmy do wniosku,że połączenie pociągiem jest bardzo dobre,a pogoda bardzo niepewna.Może uda mi się wpaść na dworzec i poznać Tymusia i jego zbawicielki.
Dziewczyny,bardzo dziękuję za propozycje suniek.Większość z nich już mam w ofercie dla tej pani.Teraz czekam na jej decyzję.
Tymciu,szczęśliwej podróży :loveu:

Posted

jedziemy z Hanią i Tymoteuszem o 6 rano :) dzisiaj już z morią załatwiłyśmy wszystkie formalności w lecznicy, wykupiłyśmy szampony i tabletki na tą skórę i sierść i dermatologiczną karmę Hillsa. będzie dobrze ;) już nie mogę się doczekać spotkania Tymusia z idalią!

Poker, a my będziemy w kontakcie, tak?