Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Zaba prosił zebym przekazała ze dogo mu nie działa i narazie pewnie nie bedzie...
[CENTER][B][SIZE=3][COLOR=Blue]
:thumbs:[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=3][COLOR=Blue] Prosze wszystkich o trzymanie kciuków za Zabola bo ma mature!!!!:thumbs:[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]

Też mam maturę, chociaż z drugiej strony stołu :evil_lol: Właśnie wróciłam umordowana polskim Ale za Żabola potrzymam :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Z tego co zrozumiałam, w Orzechowcach jest kłopot
z adopcjami, bo nie ma dojazu ale jest dziwna kierowniczka, tak?
Może trochę idealizuję, ale czy jest szansa, by w ramach pomocy międzyschroniskowej, "Kundelek" z Rzeszowa przyjął szczeniaki choćby na okres dwu trzymiesięczny, tj. wystarczający do wyadoptowania maluchów? Gdzyby któryś nie miał szczęścia musiałby wrócić z powrotem?
Tam może ktoś zagląda...

Posted

na 99% jadę do schronu w piątek ze znajomą po szczeniaka :multi:
tylko takie pytanko mam... wziąść na tego malucha kasę czy coś do jedzenia ? bo nie wiem, jak tam się adoptuje szczeniaki..

Posted

Mam głupie obawy ,że Kundelek pewnie by pomógł i wziął,ale Kierowniczka nie da.Nie pytajcie dlaczego,bo moge głupio odpowiedzieć!!!Myślenia tego babska nie rozumie nas 6.Mozemy sie tylko przyznać,że na poczatku,udało się jej nas nabrać/myślałyśmy ,że energiczna,wrażliwa ,pyskata,da rade/a ją obchodzi ona sama, tylko jej tam sie dzieje krzywda!!!A dojazd? O tej porze roku dojechali Holendrzy z darami,nie narzekali...

Posted

Dobrze jest rozklejać zdjęcia, ale nie wiem czy jak ktoś się zgłosi czy będzie mógł adoptować. Znajomi pojechali do Orzechowiec i chcieli adoptować szczeniaka, otrzymali informację, że nie mogą, bo wszystko juz zamówione. Szkoda bo to bardzo dobrzy ludzie i psina by miał jak w raju.
Klejąc zdjęcia należałoby współpracować z kierowniczką a to się poprostu nie da.

Posted

Osobiście byłam świadkiem kiedy przyjechało małżeństwo z małym dzieckiem po szczeniaka. Pokazała pierwsze z brzegu, a jak już wybrali to powiedziała że wydać nie może bo będą za tydzień szczepione, a innych szczeniaków do adopcji nie ma, a te co są to już zarezerwowane. Pan obiecał zabrać jutro szczeniaka do weta i zrobić wszystko co potrzeba ale niestety p.Ala nie dała sie przekonać i tak wyszli z niczym. A szczeniaki w schronisku jak były miesiąc temu, tak sa nadal. Z tym , że część z nich już nie żyje .....:-(

Posted

A może założylibyście nowy wątek pn. Dlaczego w Orzechowcach nie chcą wydawać psów do adopcji? Ciekawe,jakie doświadczenia mają inni z dogo...
Bo dlaczego u Romy były blokowane, to już doszłam...

Posted

[U]Witam[/U]

Amon ma sie bardzo dobrze ,jezdzi z Ikiem do pracy ,za tydzien ja lub Peter bedziemy w Holandii to przywiozę zdjęcia a teraz jest aktualnie podtluczany ,minimum 5 kg ma niedowagi.
Fifka rozrabia na calego, i ustawia Astora .Byla odrobaczona a za tydzien bedzie miala komplet szczepien .Apetyt ma za dwoch i podbiera Astorowi jedzenie .Astor na poczatku troche przed nią uciekal jak to facet,ale w tej chwili razem śpią ,kapitalnie to wygląda Bernenczyk z miniaturką.
Zdjecia wysle do Beaty .

Posted

[quote name='aga73'][U]Witam[/U]

Amon ma sie bardzo dobrze ,jezdzi z Ikiem do pracy ,za tydzien ja lub Peter bedziemy w Holandii to przywiozę zdjęcia a teraz jest aktualnie podtluczany ,minimum 5 kg ma niedowagi.
Fifka rozrabia na calego, i ustawia Astora .Byla odrobaczona a za tydzien bedzie miala komplet szczepien .Apetyt ma za dwoch i podbiera Astorowi jedzenie .Astor na poczatku troche przed nią uciekal jak to facet,ale w tej chwili razem śpią ,kapitalnie to wygląda Bernenczyk z miniaturką.
Zdjecia wysle do Beaty .[/quote]

Jak miło Agnieszko że zawitałas na nasz wątek....:loveu:
A to orzechowska Fifka u Agnieszki :lol:, sprawia wrażenie jakby duuuużo urosła...:multi:

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/9375/04052008it8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img413.imageshack.us/img413/192/04052008002jn5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img175.imageshack.us/img175/8484/04052008005fc3.jpg[/IMG]

Śliczna ta nasza Fifunia jest...:loveu: