Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieso kochana jak dobrze Cię słyszeć. Tak to prawda za mną strasznie ciężki czas tym bardziej że nawet mój były narzeczony nie wytrzymał ze mną i moją chorobą i odszedł...aahhh nie chcę pisać o smutkach.
Moje stadko się powiększyło oprócz moich ukochanych Antoniuszy mam jeszcze 3 koty i nowy nabytek małego 7tyg. Amstaffa....
nie pamiętam jak się wkleja zdjęcia może mi pomożesz? Nie wiem również czy mogłabym skopiować swój dawny banerek?

Posted

Daria, nareszcie sie odezwalas! Bardzo się cieszę, wszyscy mamy problemy, mniejsze i wieksze, ale w kupie siła:-) łączy nas tutaj na dogomaniii świr na punkcie zwierzaków, a my świry musimy się trzymać razem. Super, że znowu jestes:-) Trzymam kciuki, zeby teraz bylo juz u ciebie tylko lepiej!
Czekam na fotki cudownej psiej pary i kocich białasów oczywiscie rowniez, no i pokaz ten nabytek nowy:-)

Posted

Witam, was wszystkich cieszę się że jestem z powrotem z wami, ale nie umiem niestety wstawić Wam zdjęć całej szóstki. Proszę Wam o pomoc mam mnóstwo zdjęć Shilli i Setha oraz pozostałej czwórki pociech...

Posted

do zdjec potrzebny jest link, ja swoje podlinkowuje w picmirror a potem kopiuje link i klikam na ikonke z drzewkiem, otwiera sie okienko i tam wpisuje link......tak ja robie..... u Was jest chyba inny program do podlinkowania ale nie wiem dokladnie jaki :( .....pozdrawiamy :)

Posted

wieso napisał(a):
do zdjec potrzebny jest link, ja swoje podlinkowuje w picmirror a potem kopiuje link i klikam na ikonke z drzewkiem, otwiera sie okienko i tam wpisuje link......tak ja robie..... u Was jest chyba inny program do podlinkowania ale nie wiem dokladnie jaki :( .....pozdrawiamy :)

kochana dziękuję za odpowiedź. Tak bardzo chciałabym się z Wami podzielić moim stadkiem, a może juz stadem? :evil_lol:

Posted

Vege dziękuję kochana, ostatnio byliśmy na wystawie psów i wszyscy mówili : " popatrz jakie wilki" hihi my widzimy w nich nasze ukochane Anioły....
Na początku mieliśmy tylko Shillę, potem Setha, następnie Joshi, Keyshę, Mishę i ostatnio od dwóch tygodni Carino... nasze stado rozrasta się w strasznym tempie...

Posted

cześć słonko!!! No ja od czasu jak mnie nie było dorobiłam się aż 4 kolejnych smerfów... w sumie to mam dwa Antoniuszki te co były do tego Amstaffika, oraz 3 koty z czego dwa białe głuche....
Małego dostałam od męża.... ;-) na początku grudnia

Posted

Miło że znów jesteś! Życie nas nie rozpieszcza, problemy dopadają każdego, sama wiem o tym sporo.
Rzeczywiście stadko ci się powiększyło - śliczne wszystkie bez wyjątku :)