darunia-puma Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Wieso kochana jak dobrze Cię słyszeć. Tak to prawda za mną strasznie ciężki czas tym bardziej że nawet mój były narzeczony nie wytrzymał ze mną i moją chorobą i odszedł...aahhh nie chcę pisać o smutkach. Moje stadko się powiększyło oprócz moich ukochanych Antoniuszy mam jeszcze 3 koty i nowy nabytek małego 7tyg. Amstaffa.... nie pamiętam jak się wkleja zdjęcia może mi pomożesz? Nie wiem również czy mogłabym skopiować swój dawny banerek? Quote
sacred PIRANHA Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Daria, nareszcie sie odezwalas! Bardzo się cieszę, wszyscy mamy problemy, mniejsze i wieksze, ale w kupie siła:-) łączy nas tutaj na dogomaniii świr na punkcie zwierzaków, a my świry musimy się trzymać razem. Super, że znowu jestes:-) Trzymam kciuki, zeby teraz bylo juz u ciebie tylko lepiej! Czekam na fotki cudownej psiej pary i kocich białasów oczywiscie rowniez, no i pokaz ten nabytek nowy:-) Quote
darunia-puma Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Witam, was wszystkich cieszę się że jestem z powrotem z wami, ale nie umiem niestety wstawić Wam zdjęć całej szóstki. Proszę Wam o pomoc mam mnóstwo zdjęć Shilli i Setha oraz pozostałej czwórki pociech... Quote
wieso Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 do zdjec potrzebny jest link, ja swoje podlinkowuje w picmirror a potem kopiuje link i klikam na ikonke z drzewkiem, otwiera sie okienko i tam wpisuje link......tak ja robie..... u Was jest chyba inny program do podlinkowania ale nie wiem dokladnie jaki :( .....pozdrawiamy :) Quote
darunia-puma Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 wieso napisał(a):do zdjec potrzebny jest link, ja swoje podlinkowuje w picmirror a potem kopiuje link i klikam na ikonke z drzewkiem, otwiera sie okienko i tam wpisuje link......tak ja robie..... u Was jest chyba inny program do podlinkowania ale nie wiem dokladnie jaki :( .....pozdrawiamy :) kochana dziękuję za odpowiedź. Tak bardzo chciałabym się z Wami podzielić moim stadkiem, a może juz stadem? :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 No to po przestudiowaniu jak się wkleja zdjęcia próbuję zobaczymy czy dam radę ... Hurra jest umiem - ten mały Amstaff to Carino ma 7 tygodni Quote
darunia-puma Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 to teraz dalej - Keysha głucha koteczka znaleziona w deszczu bez mamy, którą chwilę wcześniej zabił samochód a teraz wygląda tak Quote
darunia-puma Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 A teraz Joshi wzięta od kobiety, której uciekła kotka w rui i chciała się pozbyć " problemu" jak ją brałam : i teraz : Quote
darunia-puma Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 A to Misha kot znaleziony koło supermarketu biedny mały i samotny Quote
bira Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Rozbroiło mnie to zdjęcie :-) [quote name='Daria83'] Quote
darunia-puma Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 bira napisał(a):Rozbroiło mnie to zdjęcie :-) dzięki Słońce miło to słyszeć :evil_lol: Quote
vege* Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Twoje psy są przepiękne, wyglądają jak takie prawdziwe wilki :loveu::loveu::loveu: reszta zwierzyńca też niczego sobie :loveu::loveu: Quote
darunia-puma Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Vege dziękuję kochana, ostatnio byliśmy na wystawie psów i wszyscy mówili : " popatrz jakie wilki" hihi my widzimy w nich nasze ukochane Anioły.... Na początku mieliśmy tylko Shillę, potem Setha, następnie Joshi, Keyshę, Mishę i ostatnio od dwóch tygodni Carino... nasze stado rozrasta się w strasznym tempie... Quote
darunia-puma Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 no i nadal nadrabiamy stracony czas.... Quote
vege* Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Piękne, piękne, piękne :loveu::loveu::loveu: Ten mały gagatek ma cudny kolor, uwielbiam psy o błękitnym umaszczeniu :loveu: Quote
darunia-puma Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 A oto nasza Shilla i Joshi jak jeszcze była malutka Quote
evel Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Daria, sto lat Cię nie było! Ja to się nawet psa dorobiłam w tym czasie ;) A skąd wytrzasnęłaś tego smerfa małego? ;) Quote
darunia-puma Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 cześć słonko!!! No ja od czasu jak mnie nie było dorobiłam się aż 4 kolejnych smerfów... w sumie to mam dwa Antoniuszki te co były do tego Amstaffika, oraz 3 koty z czego dwa białe głuche.... Małego dostałam od męża.... ;-) na początku grudnia Quote
darunia-puma Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Kochani szukam jakiegoś fajnego miejsca dla siebie męża oraz trójki naszych psiurów na kilka dni może macie jakieś namiary ? Quote
weszka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Miło że znów jesteś! Życie nas nie rozpieszcza, problemy dopadają każdego, sama wiem o tym sporo. Rzeczywiście stadko ci się powiększyło - śliczne wszystkie bez wyjątku :) Quote
Recommended Posts