Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bira napisał(a):
Zależy czego i gdzie szukasz :-)

szukamy gdzieś na dolnym śląsku jakiś pensjonat gdzie nie będą na nas patrzeć spod byka że przyjechaliśmy z trzema psami w tym z jednym Amstaffem....

Posted

Wszystkim i dwunożnym i cztero życzymy z naszym stadkiem wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2012 roku, miłości cierpliwości, a przede wszystkim spokoju i braku łez i smutku... życzą Daria, Artur, Shilla,Seth, Joshi, Keysha, Misha oraz Carino

Posted

Daria83 napisał(a):
kochane moje gdzie jesteście??? ;-(

ja jestem tutaj...właśnie mnie mój TZ tak wkurrrr...że mam ochote się albo napić, albo walić głową w ściane...niestety ani jedno, ani drugie nie wchodzi w gre bo jestem sama w domu z dzieckiem!
Zaraz mnie trafi szlag....normalnie az mnie z nerwow nosi...

Posted

Kochana spokojnie nie warto, ja mam tak prawie codziennie więc wiem o czym mówisz ... faceci ogólnie są beznadziejni oczywiście są wyjątki ale pewnie w bajkach.... nie przejmuj się szkoda zdrowia.... jestem z Tobą słońce

Posted

Kochana Biro to tak naprawdę 200km od nas jeździmy często do Wolsztyna lub do Karpicka więc to już w tych rejonach, dziękuję Ci bardzo za link. Faktycznie jest tam ślicznie. Skoro mówisz że brali was z całym Waszym inwentarzem to i nas pewnie by przyjęli .... 3 psy? ;-) ja i mój mąż ( durna pała) wkurzył mnie dziś i mam ciche dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Shilla jak to dziewczynka obwąchała małego wylizała i poszła z nim spać, Seth na początku z rezerwą do niego teraz już się gryzą, bawią i jest oki. Koty przeszły na inny wyższy poziom mieszkania teraz już prawie nie chodzą po ziemi tylko po półkach, blatach, barku... najgorzej ma czarny Misha, bo jego sobie wziął na obiekt gryzienia iponiewierania Carino. ;-)

Posted

evel napisał(a):
O rany, super, bardzo chciałabym kiedyś mieć właśnie dwa koty - czarnuszka i białego :) Takie kocie ying i yang ;)

nooo super to wygląda!!!!
aż się zastanawiam, czy sobie białego psa nie sprawić hihihii

Posted

Martwi mnie tylko, że u całkiem białych kotów często występuje głuchota, a u mnie głuchy kot niestety nie ma racji bytu, bo nie będzie słyszał psich ostrzeżeń i może być słabo :oops:

Posted

Evel kochana moje oba białasy przyszły do nas do domu jako małe 6tyg. kuleczki no i oczywiście obie są głuche. Możesz mi uwierzyć że świetnie sobie radzą w psio-kocim świecie.... mają bardzo wyczulone inne zmysły nawet na drgania podłogi reagują jak psy do nich podchodzą