darunia-puma Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 witaj Weszko ja też się cieszę że jestem z Wami, odwiedzaj nas proszę będę dokładała kolejno następne zdjęcia Quote
darunia-puma Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 bira napisał(a):Zależy czego i gdzie szukasz :-) szukamy gdzieś na dolnym śląsku jakiś pensjonat gdzie nie będą na nas patrzeć spod byka że przyjechaliśmy z trzema psami w tym z jednym Amstaffem.... Quote
darunia-puma Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Mój mały Carino, jest wspaniały... ustawia wszystkie futrzaki po kątach... haha już niedługo będziemy mogli wychodzić na spacery Quote
darunia-puma Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Biedny Antoniusz już nic nie rozumie, był sam z Shillą, potem doszła Joshi, Keysha, Misha a teraz jeszcze jakiś mały dziad, który go podgryza... Quote
bira Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Na dolnym śląsku nic nie mam. Ale mam namiary na fajną leśniczówkę w lubuskim bodajże. Ok 80 km od Świecka. Quote
darunia-puma Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 o to super to ja poproszę te namiary... ;-) a mimo wszystko szukam nadal jakiś noclegów na dolnym śląsku Quote
darunia-puma Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Pańcia je pizzę, a sześć serc czeka na swoją kolejkę... Quote
darunia-puma Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Wszystkim i dwunożnym i cztero życzymy z naszym stadkiem wszystkiego najlepszego w nadchodzącym 2012 roku, miłości cierpliwości, a przede wszystkim spokoju i braku łez i smutku... życzą Daria, Artur, Shilla,Seth, Joshi, Keysha, Misha oraz Carino Quote
darunia-puma Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 kochane moje gdzie jesteście??? ;-( Quote
sacred PIRANHA Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Daria83 napisał(a):kochane moje gdzie jesteście??? ;-( ja jestem tutaj...właśnie mnie mój TZ tak wkurrrr...że mam ochote się albo napić, albo walić głową w ściane...niestety ani jedno, ani drugie nie wchodzi w gre bo jestem sama w domu z dzieckiem! Zaraz mnie trafi szlag....normalnie az mnie z nerwow nosi... Quote
darunia-puma Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Kochana spokojnie nie warto, ja mam tak prawie codziennie więc wiem o czym mówisz ... faceci ogólnie są beznadziejni oczywiście są wyjątki ale pewnie w bajkach.... nie przejmuj się szkoda zdrowia.... jestem z Tobą słońce Quote
bira Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Daria, przepraszam, zapomniałam wstawić: http://www.lesniczowka-krolewiec.pl/ Musisz wejść w zakładkę nowy dom. To rewelacyjne miejsce wypadowe. Działka ma 5000 metrów, dom jest duży. Nas tam przyjmowali z bardzo dużą liczbą psów. Spędziłam tam najlepsze sylwestry i majówki. Cudne miejsce. Quote
darunia-puma Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Kochana Biro to tak naprawdę 200km od nas jeździmy często do Wolsztyna lub do Karpicka więc to już w tych rejonach, dziękuję Ci bardzo za link. Faktycznie jest tam ślicznie. Skoro mówisz że brali was z całym Waszym inwentarzem to i nas pewnie by przyjęli .... 3 psy? ;-) ja i mój mąż ( durna pała) wkurzył mnie dziś i mam ciche dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
bira Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jak my jeździliśmy to potrafiło być siedem i więcej psów pod jednym dachem, więc myślę, że Wasze trzy to pikuś ;-) Quote
sacred PIRANHA Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Daria83 napisał(a): ja i mój mąż ( durna pała) wkurzył mnie dziś i mam ciche dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! skąd ja to znam!!!!! Quote
darunia-puma Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 cieszę się dziewczynki że mam Was, bo pewnie sama bym zwariowała!!! Quote
evel Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dario, a jak futrzydła zareagowały na najmniejszego psiaka? :) Quote
darunia-puma Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Shilla jak to dziewczynka obwąchała małego wylizała i poszła z nim spać, Seth na początku z rezerwą do niego teraz już się gryzą, bawią i jest oki. Koty przeszły na inny wyższy poziom mieszkania teraz już prawie nie chodzą po ziemi tylko po półkach, blatach, barku... najgorzej ma czarny Misha, bo jego sobie wziął na obiekt gryzienia iponiewierania Carino. ;-) Quote
darunia-puma Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Na potwierdzenie przesyłam zdjęcia : Shilla z Carino Carino śpi jak zabity po zabawie Quote
darunia-puma Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 A tu Keysha i Misha jeszcze niedawno toczyli wielki bój o wszystko zwłaszcza o jedzenie, a teraz .... trzymają sztamę i bronią się przed Carino ... Quote
evel Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 O rany, super, bardzo chciałabym kiedyś mieć właśnie dwa koty - czarnuszka i białego :) Takie kocie ying i yang ;) Quote
darunia-puma Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 mogę Ci jednego oddać np tego z niebieskimi oczkami hihihi a czarnego to już sobie jakoś załatwisz... Quote
sacred PIRANHA Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 evel napisał(a):O rany, super, bardzo chciałabym kiedyś mieć właśnie dwa koty - czarnuszka i białego :) Takie kocie ying i yang ;) nooo super to wygląda!!!! aż się zastanawiam, czy sobie białego psa nie sprawić hihihii Quote
evel Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Martwi mnie tylko, że u całkiem białych kotów często występuje głuchota, a u mnie głuchy kot niestety nie ma racji bytu, bo nie będzie słyszał psich ostrzeżeń i może być słabo :oops: Quote
darunia-puma Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Evel kochana moje oba białasy przyszły do nas do domu jako małe 6tyg. kuleczki no i oczywiście obie są głuche. Możesz mi uwierzyć że świetnie sobie radzą w psio-kocim świecie.... mają bardzo wyczulone inne zmysły nawet na drgania podłogi reagują jak psy do nich podchodzą Quote
Recommended Posts