Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o witaj QQK będą będą zdjęcia tylko od wczoraj strasznie ryczę......... siedzę w domu sama ze zwierzętami i nie mogę uwierzyć że piesek któremu starałam się pomagać, wpłacałam pieniążki wczoraj rano odszedł za TM ...... kochana Dżina ......
a ja nie umiem sobie znaleźć miejsca w domu przepraszam

Posted

darunia-puma napisał(a):
o witaj QQK będą będą zdjęcia tylko od wczoraj strasznie ryczę......... siedzę w domu sama ze zwierzętami i nie mogę uwierzyć że piesek któremu starałam się pomagać, wpłacałam pieniążki wczoraj rano odszedł za TM ...... kochana Dżina ......
a ja nie umiem sobie znaleźć miejsca w domu przepraszam

• :glaszcze:

• Posted

Nie moja wina ale i tak mi głupio, że Cię popędzam z fotami a Ty masz takie zmartwienie. Żadne pocieszenia nic nie dają. Wiem jak boli taka strata :(

Posted

Trzeba klepnąć na to niebieskie "A" na takim przycisku z prawej strony:

potem na ikonę Insert image i już :)

Acha, jeszcze jedno, nowe dogo lepiej chodzi pod Firefoxem niż pod IE

Posted

oj troszkę czasu minęło i jakoś lepiej ..... dziękuję wam za wsparcie.....
    dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej i powiem wam .................... super ludzie!!!!!!!!! mają małego psa, kota, rybki i chcą naszego pieska 10-letniego niewidomego staruszka Icka z Rzeszowa!!!!! Hurrraaaaa !!!! Kolejna bida będzie miała dom

Posted

darunia-puma napisał(a):
    oj troszkę czasu minęło i jakoś lepiej ..... dziękuję wam za wsparcie.....
    dziś byłam na wizycie przedadopcyjnej i powiem wam .................... super ludzie!!!!!!!!! mają małego psa, kota, rybki i chcą naszego pieska 10-letniego niewidomego staruszka Icka z Rzeszowa!!!!! Hurrraaaaa !!!! Kolejna bida będzie miała dom

:multi: :loveu::multi: Super wiadomość :multi::loveu::multi: