Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ups już się odzywam wujaszku przepraszam za nieobecność ale Antoniuszki zjadły mi kabel od ładowarki do laptopa i muszę grzecznie siedzieć w domu i czekać na mężusia ( bo cccccciiiiiiiii on nic nie wie) i świrować pawiana że nie miałam wcześniej czasu na dogo bo sprzątałam ;-)

Posted

chciałam wstawić zdjęcia i ...........nic wiem że wujaszek mi mówił jak że trzeba kliknąć na A po prawej stronie potem image ...... ale jak już mam zmniejszone zdjęcie i je w to okienko wklejam to mi się link przenosi a nie otwiera zdjęcie...........:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Mam jakąś jesienną depresję i na poprawę humoru wklejam zdjęcia znad morza............ Może przejdzie ........byłam tam miesiąc cały kwiecień żeby uciec od problemów i odpocząć od wałbrzycha

Posted

[quote name='darunia-puma']
/ciach/
jak będziesz przejazdem ze swoją drugą połówką koło W-cha zapraszam na kawkę i poznanie mojego stada[/QUOTE]

Dzięki :)

Śliczne fotki, ja chcę wiosny :) :)
A zdjęcia ucina bo: najwspanialsi administratorzy dogo zmienili szerokość użytkową strony ;)

Posted

A ja powiem Ci, że też tego nie rozumiem ;)
Jak idę nadać lotto to sobie obiecuje, że zaraz się zwalniamy z roboty, pakujemy i wyprowadzamy z wrocka nad morze. Jak na razie to tylko pobożne życzenia niestety :(