Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przed chwilą odszedł za tęczowy most Fado pies bohater........... siedzę sama w domu i krzyczę z bezsilności i bólu........ stał dwa dni w lodowatym mule bez pomocy, wyczerpany, ludzie przechodzili obok...........
dostał dom.........ale nie nacieszył się nim długo ..........upadł najpierw na tylnie, potem na przednie nogi i...........dostał wylew...........(*) kochany........... już nie boli
http://www.dogomania.pl/threads/173273-Herkules-Fado-po-dwA-ch-dniach-spAE-dzonych-w-wodzie-i-2-tygodniach-w-dt-ma-super-dom

Posted

Zapłacz, kiedy odejdzie,jeśli Cię serce zaboli,
że to o wiele za wcześnie choć może i z Bożej woli.
Zapłacz, bo dla płaczących Niebo bywa łaskawsze,
lecz niech uwierzą wierzący,że on nie odszedł na zawsze .
Zapłacz, kiedy odejdzie, uroń łzę jedną i drugą,
i – przestań nim słońce wzejdzie, bo on nie odszedł na długo.
Potem rozglądnij się wkoło, ale nie w górę; patrz nisko
i - może wystarczy zawołać,on może być już tu blisko . . .
A jeśli ktoś mi zarzuci,że świat widzę w krzywym lusterku,
to ja powtórzę : ona w r ó c i. Choć może w innym futerku .

Posted

no mam złe wieści kredytu nie dostanę...... dosłałam pismo z urzędu pracy że skończyły im się finanse, jestem załamana podobno kolejne środki na ten cen będą dopiero między lutym a marcem..... a największy problem to taki że babka która miała mi wynająć lokal wypięła się na mnie i tyle powiedziała że nie będzie czekała aż do lutego....... więc siedzę załamana w domu, w lutym ponownie złożę dokumenty ale nie mam teraz lokalu ... zawsze coś jest nie tak

Posted

oj, jak mi przykro....i ta wiadomosc tak przed swietami....lece zapalic swieczke....jestem pewna ze lokal sie znajdzie....bo ten byl nieodpowiedni.....

Posted

Bardzo mi przykro. Najczęściej tak jest, że im człowiek lepszy tym los go mocniej kopie. Wiem, że to brzmi idiotycznie ale nie załamuj się, w końcu musi się zacząć wieść dobrze. I co się z wilczycą dzieje?

Posted

Ojej :( A co z Shilluchą?
Darunia, trzymaj się... Pod koniec roku w naszym kraju są takie jazdy, ja np. czekam na kasę z urzędu wyobraź sobie od października... Byłam dzisiaj spytać czy w ogóle mi raczą ją wypłacić a babka do mnie, że do końca miesiąca powinna wpłynąć... Heh, ciekawe za co prezenty kupię... :roll:

Posted

:-( Darunia co slychac ? Cisza u Ciebie a my sie martwimy :-(
unhas tez jest nie tak, moja sunia ma jeszcze nozke chora a mnie boli ucho, mam zapalenie pewno bo mamy -14 stopni co jest
tutaj rczej nienormalne....:crazyeye:
pozdrawiamy my

Posted

Przepraszam wszystkich za brak jakichkolwiek oznak życia z mojej strony
niestety życie osobiste mi się posypało ( a może tylko mi się tak wydaje? ), do tego Shillunia bidulka z tymi swoimi łapkami.....do tego ten lokal i pieniążki z urzędu..... wszystko na raz a dla jednej osoby to za dużo......
Jeszcze raz przepraszam i życzę wszystkim swoim kochanym ciotkom i wujkom samych pogodnych chwil w nowym roku, pociechy z dzieciaków również tych czworonożnych........
A Ty wujaszku QQK na drugi raz wal śmiało z tymi telefonami przydałaby mi się życzliwa dusza choć chwilkę przez telefon..... dziękuję wam za troskę jesteście wspaniali ..........
musiałam wyjechać żeby odpocząć jestem w szklarskiej porębie na psich zaprzęgach, dziś o 17 start!!!
Będą na pewno zdjęcia ale to dopiero w poniedziałek bo nie mam kabelka do aparatu