sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 kochanie planujesz slub...jedziesz po suknie...a ty masz doły...niedobrze...a co na to Artur? nie jest mu przykro ze planujac slub zachowujesz sie jakbys szla na ścięcie? wstaw fotki koniecznie! Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 nigdy wcześniej nie poznałam nikogo tak bardzo ciepłego i dobrego jak Artur. Jest moim wsparciem i wiem że niewielu innych mężczyzn na jego miejscu po prostu odpuściłoby sobie moje problemy ..... mam wyrzuty sumienia bo buduję swoje szczęście na nieszczęściu MArka i tyle czas pewnie zaleczy moje rany.... Artur widzi jak się czuję i w tych właśnie momentach jest wspaniały.... kocham go ale potrzebuję czasu na zaleczenie swoich ran w sercu , bo Markowi tak niewiele brakowało do szczęścia ..... a Artur każdego dnia zdobywa coraz więcej miłości, ciepła aż pewnego dnia będę w stanie całkowicie zamknąć tamten etap w swoim życiu i powiedzieć: " teraz jestem szczęśliwa ze swoim mężem w naszym mieszkanku z naszą dzidzią i oczywiście moimi ukochanymi futrami" Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 darunia-puma napisał(a): " teraz jestem szczęśliwa ze swoim mężem w naszym mieszkanku z naszą dzidzią i oczywiście moimi ukochanymi futrami" i tego Ci zyczę z całego serca...tak bedzie zobaczysz:loveu: ja tak teraz moge powiedziec a jeszcze 2 lata temu nie chciało mi się żyć momentami tak bolało że chciałam umrzeć... wstawiaj te foty z mieszkania i to juz:mad: Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Shilla pozuje do zdjęć a za nią sztormowa pogoda i piękne widoki... A tutaj już nasze mieszkanko najpierw sypialnia - no i oczywiście Anioły na łóżku, a co najlepsze że one z nami śpią w nocy... dobrze że łózko ma 200x220cm a tutaj jest salon ze ścianą ceglaną podświetloną halogenami no i nasze ukochane kanapy.... Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 a to nasza kuchnia w której właśnie w tej chwili robi się perliczka w sosie ..... nie musze mówić co wyprawiają psiury pod kuchenką .... i z innej perspektywy nasz duży pokój mały pokój ulubione miejsce aniołów i przedpokój nary żebyście widzieli jak są załatwione ściany przez Anioły jak pada deszcz wytrzepują z futra wodę i właśnie to na przedpokoju..... i jeszcze jedno zdjęcie sypialni się przyplątało Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Masz przepiękne mieszkanie :loveu:.. wielkościowo wygląda na takie w sam raz dla twoich aniołów :eviltong: Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 mieszkanko ma 63m2 3 pokoje, kominek i ogród w sam raz dla aniołów Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 shilla siedzi całymi dniami koło palącego się kominka , seth śpi na łóżku no burżuazja się zrobiła z moich znajd!!!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 mieszkanie jak marzenie:loveu: ja chce do Ciebie:diabloti: bede Twym aniołem pliiiis:loveu: A ty jak zawsze wyglądasz pięknie:cool3: kobito jak Ty to robisz...ehhh:roll: zrob foty ogrodu jeszcze koniecznie:oops: Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 okey w takim razie wstawiam zdjęcia ogrodu i oto nasz ogród może nie jest zbyt duży bo tylko 200m2 ale dla nas zawsze coś Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 sacred piranha moge Cie adoptowac słonko nie ma sprawy znajdzie sie dla Ciebie u nas miejsce ale mam warunek zabierasz ze sobą do nas futro Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Szcześciara... tego ogródka i kominka ci niesamowicie zazdroszczę :eviltong: Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 ze względu na Anioły kupiłam to mieszkanie właśnie ze względu na ten ogród..... Quote
weszka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='bonsai_88']Weszka a mogę też skorzystać kiedyś z twojego numeru gg? W tej chwili jestem kobietą w trakcie przejść :shake:... ja momentami mam już dość, a Kamil [były, a którym nadal muszę mieszkać] po kolejnej awanturze siedzi i sprząta kuchnie :evil_lol: Pewnie że możesz :razz: Służe swoim rozwodniczym doświadczeniem hehe [quote name='bonsai_88']Szcześciara... tego ogródka i kominka ci niesamowicie zazdroszczę :eviltong: To tak jak ja. Mieszkanko też mam fajne choć oczywiście mogłoby być nieco większe ale kawałek trawki dla futerek baaardzo by się przydał. Daruniu ja to ci jeszcze tego morza zazdroszczę :oops: Quote
weszka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ale ci faaajnie. ja byłam rok temu i wspominam cudownie. Polskie morze ma w sobie coś co wciąga nawet bez względu na pogode. Zapisuję ten twój nadmorski kontakt. Warto skorzystać jak wiadomo że fajnie i z psiakami przyjmują. Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 w sierpniu droga weszko jadę znowu na 8 dni dopiero wróciłam 15 czerwca znad morza nie mogę się od niego uwolnić ..... tak bardzo dobrze się tam czujemy że byliśmy na 23 dni w kwietniu i maju , potem na 5 w czerwcu i nasz tydzień poślubny też bedzie w niechorzu wszystkim polecam pensjonat u Tomasza cudo , cudo pokój z łazienką i 30m2 taras wychodzący z pokoju dla Aniołków..... atmosfera cudowna rodzinna....30m od pensjonatu plaża z tarasu widać morze...oj ale się znowu rozmarzyłam Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 A można spytać ile biorą za osobę i czy za psy płatne dodatkowo :oops:? I czy mają warunki na małe dziecko [czyli lepszy jest mały pensjonacik, żeby w razie czego tylko parę innych rodzin obudzić, a nie cały hotel :evil_lol:]. Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 powiem tak - za osobę biorą 70zł za psa lub psy nic, co do dzieci to właściciele mają małego 3 letniego igorka i masę przydatnych rzeczy dla dzieci od krzesełek po zabawki na dworze ..... ludzie przyjezdzają i z dziećmi i z psami jest super zadnych przeszkód żeby pojechać z dzidzią i psiakiem Quote
bonsai_88 Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Dziękuję za informację :multi:. Jak będzie mnie stać na wyjazd to się pewnie odezwę :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 darunia ale ja mam trzy psy i 5miesieczne dziecko...bez tej ekipy nigdzie sie nie ruszam...bierzesz?:diabloti: Quote
darunia-puma Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 pewnie że biorę a miałaś jakiekolwiek wątpliwości ??????? Quote
sacred PIRANHA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 no miałam:diabloti: bo to razem będzie 5 psów, 2 blondyny i mała dziewczyneczka:loveu: troche nas tam będzie:eviltong: Quote
darunia-puma Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 nie ma sprawy ja rozmawiałam z "dzieCmi": i są za!!!! Quote
Recommended Posts