Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nigdy wcześniej nie poznałam nikogo tak bardzo ciepłego i dobrego jak Artur. Jest moim wsparciem i wiem że niewielu innych mężczyzn na jego miejscu po prostu odpuściłoby sobie moje problemy ..... mam wyrzuty sumienia bo buduję swoje szczęście na nieszczęściu MArka i tyle czas pewnie zaleczy moje rany.... Artur widzi jak się czuję i w tych właśnie momentach jest wspaniały.... kocham go ale potrzebuję czasu na zaleczenie swoich ran w sercu , bo Markowi tak niewiele brakowało do szczęścia ..... a Artur każdego dnia zdobywa coraz więcej miłości, ciepła aż pewnego dnia będę w stanie całkowicie zamknąć tamten etap w swoim życiu i powiedzieć: " teraz jestem szczęśliwa ze swoim mężem w naszym mieszkanku z naszą dzidzią i oczywiście moimi ukochanymi futrami"

Posted

darunia-puma napisał(a):
" teraz jestem szczęśliwa ze swoim mężem w naszym mieszkanku z naszą dzidzią i oczywiście moimi ukochanymi futrami"

i tego Ci zyczę z całego serca...tak bedzie zobaczysz:loveu:
ja tak teraz moge powiedziec a jeszcze 2 lata temu nie chciało mi się żyć momentami tak bolało że chciałam umrzeć...
wstawiaj te foty z mieszkania i to juz:mad:

Posted

Shilla pozuje do zdjęć a za nią sztormowa pogoda i piękne widoki...

A tutaj już nasze mieszkanko
najpierw sypialnia - no i oczywiście Anioły na łóżku, a co najlepsze że one z nami śpią w nocy... dobrze że łózko ma 200x220cm

a tutaj jest salon ze ścianą ceglaną podświetloną halogenami no i nasze ukochane kanapy....

Posted

a to nasza kuchnia w której właśnie w tej chwili robi się perliczka w sosie .....
nie musze mówić co wyprawiają psiury pod kuchenką ....

i z innej perspektywy nasz duży pokój

mały pokój ulubione miejsce aniołów

i przedpokój nary żebyście widzieli jak są załatwione ściany przez Anioły jak pada deszcz wytrzepują z futra wodę i właśnie to na przedpokoju.....

i jeszcze jedno zdjęcie sypialni się przyplątało

Posted

[quote name='bonsai_88']Weszka a mogę też skorzystać kiedyś z twojego numeru gg? W tej chwili jestem kobietą w trakcie przejść :shake:... ja momentami mam już dość, a Kamil [były, a którym nadal muszę mieszkać] po kolejnej awanturze siedzi i sprząta kuchnie :evil_lol:

Pewnie że możesz :razz: Służe swoim rozwodniczym doświadczeniem hehe

[quote name='bonsai_88']Szcześciara... tego ogródka i kominka ci niesamowicie zazdroszczę :eviltong:

To tak jak ja. Mieszkanko też mam fajne choć oczywiście mogłoby być nieco większe ale kawałek trawki dla futerek baaardzo by się przydał.

Daruniu ja to ci jeszcze tego morza zazdroszczę :oops:

Posted

Ale ci faaajnie. ja byłam rok temu i wspominam cudownie. Polskie morze ma w sobie coś co wciąga nawet bez względu na pogode. Zapisuję ten twój nadmorski kontakt. Warto skorzystać jak wiadomo że fajnie i z psiakami przyjmują.

Posted

w sierpniu droga weszko jadę znowu na 8 dni dopiero wróciłam 15 czerwca znad morza nie mogę się od niego uwolnić ..... tak bardzo dobrze się tam czujemy że byliśmy na 23 dni w kwietniu i maju , potem na 5 w czerwcu i nasz tydzień poślubny też bedzie w niechorzu wszystkim polecam pensjonat u Tomasza cudo , cudo pokój z łazienką i 30m2 taras wychodzący z pokoju dla Aniołków..... atmosfera cudowna rodzinna....30m od pensjonatu plaża z tarasu widać morze...oj ale się znowu rozmarzyłam

Posted

A można spytać ile biorą za osobę i czy za psy płatne dodatkowo :oops:? I czy mają warunki na małe dziecko [czyli lepszy jest mały pensjonacik, żeby w razie czego tylko parę innych rodzin obudzić, a nie cały hotel :evil_lol:].

Posted

powiem tak - za osobę biorą 70zł za psa lub psy nic, co do dzieci to właściciele mają małego 3 letniego igorka i masę przydatnych rzeczy dla dzieci od krzesełek po zabawki na dworze ..... ludzie przyjezdzają i z dziećmi i z psami jest super zadnych przeszkód żeby pojechać z dzidzią i psiakiem