Dea Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Wiecie wszystko zależy od tego jak się mała zachowa na spacerze. Niestety wypadł mi wyjazd z klientem w czwartek, więc muszę być w pracy wcześniej, spacer muszę przesunąć na piątek. Jak będziemy wiedzieli jak sunia się zachowuje, to wtedy trzeba będzie kombinować dalej. Bo jeśli ani rusz nie pójdzie na smyczy, albo spanikuje na ulicy, to będzie wiadomo, że całe życie spędziła w budzie, czyli będzie problem z dostosowaniem do mieszkania, i tymczasu. Quote
BajkaB Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Otrzymałam informacje od osoby,która chce pomóc w transporcie.Napisała mi,że dokładnie tak: ,,Edyto, czytam na dogomanii, że DT ma być w okolicy Wrocławia. Nie musi, zawiozę ją dokądkolwiek na terenie Polski. Dobranoc.,, Zatem DT moze być w kazdym miejscu,jeśłi tylko ktoś bedzie mógł zaoferować.Myśłę,ze jesli sunia jest ogólnie spokojna,to smycz jest do opanowania,jeśłi poświeci się trochę czasu i popracuje,to można nauczyć wszystkiego. Trzymam kciuki i szukam DT. Quote
BajkaB Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Jest osoba,która moze dać DT.Nie wiem tylko jak mogę nawiazać kontakt z kimś kto zajmuje się suczką. Podajcie mi jakieś namiary,zeby wszystko dograć.Jeśłi jest taka szansa,trzeba jak najszybciej korzystać.Ja pomogę w czym się da. Czyli mamy DT,mamy transport,czekam na kontakt. Podaję GG 1712880 i maila:[email protected] Quote
INU Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='BajkaB']Otrzymałam informacje od osoby,która chce pomóc w transporcie.Napisała mi,że dokładnie tak: ,,Edyto, czytam na dogomanii, że DT ma być w okolicy Wrocławia. Nie musi, zawiozę ją dokądkolwiek na terenie Polski. Dobranoc.,, Zatem DT moze być w kazdym miejscu,jeśłi tylko ktoś bedzie mógł zaoferować.Myśłę,ze jesli sunia jest ogólnie spokojna,to smycz jest do opanowania,jeśłi poświeci się trochę czasu i popracuje,to można nauczyć wszystkiego. Trzymam kciuki i szukam DT.[/quote] Nie wiedziałam:p:p:p I cieszę się. Quote
Vutz Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 bardzo się cieszę, że jest szansa na DT dla Wilki !!! :) :) :) trzymam kciuki ! Quote
tylko psy Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Edytko jesteż cudowna!!! Wiec DT i transport już są!!!!!!! Quote
Dea Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 CIOTKI JESTEŚCIE NIESAMOWITE!!!:loveu: To teraz trzymajcie kciuki za piątkowy spacer, żeby się udało, żeby mała była spokojna:razz: BajkaB napiszę maila. Quote
paros Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='Dea']CIOTKI JESTEŚCIE NIESAMOWITE!!!:loveu: To teraz trzymajcie kciuki za piątkowy spacer, żeby się udało, żeby mała była spokojna:razz: BajkaB napiszę maila.[/QUOTE] Robi się :lol: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Izis Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ojej ale super :-) WILKA musi być dobrze po prostu musi. Uszy do góry :-) ------------ I taki maleńki apel jeszcze bo widze, że jest tu dużo ludzi o wielkich sercach i skorych do pomocy tym najbardziej pokrzywdzonym... Jeśli ktoś ma jeszcze miejsce w podpisie to bardzo proszę o wstawienie banerka Uszki i linku do jej wątku. Czas ucieka jej w tempie 1 roku w ciągu 1 miesiąca a uciekło tych miesięcy już 9 :-( Jej sytuacja jest bardzo zła. W schronisku w ciągu 9 miesięcy przybyło tej biednej mix-ONce z obciętym uszkiem po prostu 9 lat. Jak tak dalej pójdzie to zostało jej bardzo niewiele czasu... :-( Przypominam link do wątku Uszki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74436 Jej metamorfoza na minus jest po prostu porażająca - pobyt w schronisku jest dla niej zabójczy. Z 3-letniej ślicznej suki (na tyle została oceniona po przybyciu) zrobił się cień psa. Żeby nie obcięte ucho nikt by jej pewnie nie rozpoznał już :-( Quote
Wiedźma Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: X 1oooooooooooooooooooooooooooooooooooo Izis, wstawiłam obrazek - kto wie, kto wie... __________________ Quote
magdyska25 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No to trzymam kciuki aby wszystko się udało.:multi: Quote
Izis Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Wiedźma'] Izis, wstawiłam obrazek - kto wie, kto wie...[/quote] Wstaw prosze tez linka do watku od tego obrazka ok? Quote
magdyska25 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Wiem że tak nie wolno ale Suni się poszczęściło a kolejna została oddana do schroniska!!!:angryy: Oto wątek Suni> Onek. Tu można ją zobaczyć: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103345 Quote
Goldenka 02 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 trzymam kciuki!!!!! i wstawiłam banerek uszki Quote
Izis Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Goldenka 02']trzymam kciuki!!!!! i wstawiłam banerek uszki Dzieki :-) Jakby tak jeszcze link do banerku podłączyć... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9262272#post9262272 I jak się ładnie komponuje z banerkiem Wilki ;-) Może obie dziewczyny opuszczą to schronisko (są w tym samym) w którym los chce napisać ich koniec... :-( Quote
BlackSheWolf Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 a ja moge tylko podniesc... może ktos ja zauwazy.. Quote
Izis Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Goldenka 02']Wkleiłam juz link ;)[/quote] Ale sprobuj to zrobic tak jak u Wilki. Zaznaczyc w podpisie banerek i nacisnac ikonke linku takie cos jak globusik i tam wpisac ten link. To wazne, bo dodatkowa linijka zwieksza Twoj podpis i jakis MOD moze Ci caly podpis za to skasowac. A tamten sposob jest OK. Quote
alekso Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 ja też mam już Uszkę.... czy to się da zrobić tak, żeby po naciśnięciu zdjęcia, przeskakiwalo na wątek? nie wiem jak mi się tu udało z Cygankiem.... Quote
agamika Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 aby podlinkować banner w podpisie musisz : 1 .skopiować adres wątku 2.wejść w edycje podpisu 3. zaznaczyć obrazek który chcesz podlinkować (trzeba uwazać zeby nie zaznaczyć innych obrazków najlepiej na moment podlinkowywania zrobić sacje pomiedzy bannerami puzniej mozna ją usunąć ) 4 kliknij na ikonke taką -> , ( zaraz nad okienkiem Edycji podpisu , na szarym polu jest ), i otworzy sie okienko w które wklejasz skopiowany wczesniej adres wątku (tylko trzeba wymazać co tam jest juz wpisane ) klikasz ok i gotowe ( w koncu oberwe za Spam :evil_lol: bo wszedzie to wklejam , ale ciiiii ) trzymam kciui za Wilke Quote
Recommended Posts