Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tego co wiem najlepsze konto walutowe, ale chyba trzeba miec minimum 100 euro na koncie zeby istnialo. Niewiem byc moze cos sie teraz zmienilo bo duzo ludzi pracuje za granica. Najlepiej DEA wejdz do swojego banku i spytaj czy ktos moze wplacic na to konto euro i ile zabiera bank. Jak masz IBAN to nie biora chyba zadnej prowizji. Ale upewnij sie jak bedziesz miala wolna chwile.

• Replies 915
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izis']Nie wiem jak lepiej. To musiałby się ktoś wypowiedzieć kto ma konto walutowe.

Założyciele watków proszeni są o dogadanie sie z modem i połączenie obu wątków dla dobra WILKI. i o tytuł, że "pilnie szukany jest DT bo jest szansa na dom stały".

Połączcie w końcu oba watki WILKI bo rozdwojenia jaźni dostanę. Gdzieś coś pisze i potem własnego postu nie widzę ;-)

Prosimy :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

:painting: i WILKA też!

Już napisałam do Moda prośbę :lol:

Posted

[quote name='mala002']Sprawdzilam na internecie; paszport kosztuje ok 50 zlotych.
DEA jesli masz konto walutowe to podaj mi nr na moj e-mail. Jesli nie to za dwa tygodnie przylatuje do mnie moja siostra, do Polski wraca 3 lutego i to jej ew. moge dac kase, zeby wplacila na Twoje konto w Polsce.Nie zaleznie od tego czy bedziemy mogli suke adoptowac zwroce wszystkie koszty.

Witaj mala002 :multi: to ja ogłaszam na Forum gazeta jako gucho :lol:
Mam prostszą propozycję :roll: A może Twoja siostra wpłaci przed wyjazdem do Ciebie, aby Dea mogła pozałatwiać w międzyczasie wszystkie sprawy a Ty jej zwrócisz jak do Ciebie przyleci :cool3:

Posted

Na moje apele odpowiedziały dwie osoby,które moga zapewnić suni transport gdzie potrzeba.Niestety DT u nich odpada,bo już jest full..
Szukamy dalej DT,bo jak widać transport mamy.

Posted

czyli transport z Wrocławia na granicę jest?:multi: Dzięki Wam!!!:loveu: Konto walutowe mamy, tylko mi się TZ musi doszukać numeru, bo wieki nie używane. Dzwoniłam do mojego banku, podali mi tylko, że przed kontem musi być PL, i swift (???) chyba coś takiego. Jakoś to dogramy, ja i tak najpierw muszę zapytać weta za ile będzie paszport, bo szczepienia to wiemy że 50 złotych. Odpchlenie załatwię we własnym zakresie, mam preparat, odrobaczenie też.

Posted

[quote name='paros']I wątki zostały połączone :lol:[/quote]

Super! Dzięki. :loveu:
Teraz będzie dużo łatwiej :-)
Pytanko tylko czy link z owczarkow wiedzie do tego wątku bo jeśli nie to trzebaby tam zaktualizować link też.

Posted

Paros przeslanie pieniedzy teraz przez moja siostre jest niestety teraz nie mozliwe, bo jest bezrobotna:shake: (nie chce jej obciazac) i tylko dlatego moze mnie odwiedzic:multi:.
Przeslanie pieniedzy stad nie powinno dlugo trwac,ale najpierw musze dokladnie wiedziec ile mam poslac:???:.
Dea co to jest SWIFT???

Posted

SWIFT to taki numer banku (sa tam literki) potrzebny przy przelewach miedzynarodowych oprocz samego numeru konta. Czasem mowia na to BIC chyba tez albo IBAN. O ile czegos nie myle ;-)

Posted

mala002 nie mam pojęcia, w banku podali mi ciąg kilku liter, mówiąc że to jest swift i jest potrzebne. Widziałam dzisiaj Wilkę, zobaczcie w jakich warunkach ona siedzi, aż dziw, że jej stawy jeszcze nie odmówiły posłuszeństwa:shake:

Posted

Edytko myslę, że chyba Brajl musi pogadac z onkowym Aniolem zeby wyczarowal DT dla Wilki... w koncu Brajl to szczegolny ONEK...

Boze biedna Wilka. Taka babunia i w blocie zimnym musi siedziec. I jeszcze twierdzą, ze ma duzy wybieg :-(. Ma duza kaluze a nie wybieg. :-(
Bo chyba nie sadza, ze kąpiel błotna jej na urode pomoze...
Ona i bez takich "kosmetyków" śliczna jest :-)

Posted

Biedne psisko:placz: trzeba jej pomoc!
Widze, ze podeszla do furtki, wiec chyba szuka kontaktu z czlowiekiem. Czy nadal biega do okola drzewa i napisz czy duzo szczeka(czy jest halasliwa?)

Posted

Podeszła kilka razy, nawet zamerdała ogonem. Szczeka jak ktoś wchodzi do schroniska, jak podchodzi do kojca - pilnuje swojego domu. Jak wszystkich zna to wtedy nie szczeka, ale biega dalej.

Posted

[quote name='maggiejan']DT ma być w okolicach Wrocławia?[/quote]
Na to wygląda... Bo jeżeli DT miał by być gdzieś dalej to "Jakiś Ktoś" musiałby się trochę najeździć (co raczej nie jest zbyt wygodne). Tak z praktycznego punktu widzenia. Ale w rzeczywistości wcale, a wcale nie musi tak być... Różnie to bywa:razz: Ale najważniejsze to znaleść ten DT (a trochę mniej ważne jak daleko)... Tak moim skromnym zdaniem... Ale poczekajmy aż Dea napisze (myślę, że to ona powinna takie sprawy uzgadniać)...