Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Unbelievable napisał(a):
bo ona jest upośledzona :diabloti: co najlepsze, jej wcale nie jest zimno. Woda w morzu ma 2 stopnie ;)

nie tylko ona. ostatnio Etna wlazła do wody, aż się zlękłam :evil_lol: i jeszcze zestresowana rozkazem wyjścia nie mogła sobie z tym wyjściem poradzić :mdleje:

Posted

hahahaa teraz dopiero uwierzyłam, że ona faktycznie traci musk na spacerach :evil_lol: i mega wkur.....co szczeka/piszczy :diabloti: wycięłabym struny swojemy psu gdyby tak szczekał :diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla']wolałabym decybele... Salsa też ma piskliwy głos i mnie trzęsie jak muszę słuchać jej ujadania a ujada dość dużo :roll:

o to to to :diabloti:

Posted

moje pieski na szczęście , nie mają zwyczaju drzeć ryja jak się bawimy. Bo by zabawy nie było :diabloti:
Serio drażni mi to strasznie , jak tak pies ryja drze przy aportowaniu. Od razu mam ochotę skrócić o główkę.

Posted

[quote name='Vectra']moje pieski na szczęście , nie mają zwyczaju drzeć ryja jak się bawimy. Bo by zabawy nie było :diabloti:
Serio drażni mi to strasznie , jak tak pies ryja drze przy aportowaniu. Od razu mam ochotę skrócić o główkę.
a nie prawda bo na jakimś filmiku słyszałam jak przy broomerze darł ktoś ryja tylko nie wiem kto to był :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']a nie prawda bo na jakimś filmiku słyszałam jak przy broomerze darł ktoś ryja tylko nie wiem kto to był :diabloti:
ale ja byłam w domu :grins: i pisałam , ze drą się tylko jak się same bawią :eviltong:
filmik kręciłam z pięterka :grins:

i nie przy boomerze , a przy jaju i nie ktoś tylko coś , zwane Emila :diabloti:

Posted

Amber napisał(a):
Ściemniasz. Masz niewychowane psy :shake: :lol:

i nie pracujące !!! to prawda , lenie zasrane , na moją kasę tylko lecą :angryy:
a same tylko przyjemności ... las i las.

Posted

Amber napisał(a):
I na dodatek tylko Marysia jest staffikiem :evil_lol:

jeszcze jest staffikiem , niech się cieszy :evil_lol:
ale za jakiś czas , wróci do lasu :diabloti: