Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Haha, rozumiem Was trochę, bo ja nie ogarniam Zu łupowo, problemem jest jej zajaranie na 250% normy i brak koordynacji ruchowej u mnie :evil_lol: Ale, tfu tfu, odnaleźliśmy już chyba musk przy zabawkach, tylko co zrobić, żeby to bardziej rozwinąć? :niewiem:

Posted

[quote name='Amber']Tzn. ona chodziła przodem czy w ogóle nie chodziła? Bo nie wiem na co się gotować? :lol:[/QUOTE]

chodziła przodem właśnie :evil_lol:

u nas to jest ogólnie tak, że każda nowa komenda nauczona na smaczki wymaga długiego docierania do mózgu przy zabawkach :evil_lol: ale dynamiczny efekt wart jest zachodu ;)

Posted

[quote name='eria']https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/48080_170346489780359_266618851_n.jpg
super!!

ale ten świat jest skomplikowany - wy odkręcacie , ja nakręcam jak mogę hihih
żeby to było aż tak proste :diabloti: ja Brumę musiałam i nakręcać, i odkręcać, i opanowywać, i uspokajać, zależnie od sytuacji, i nie mówię tu tylko o życiu ale też o szkoleniu :diabloti:

[quote name='evel']Ależ ona jest malusia. Ile mierzy i waży?
dzisiaj wychodzi mi 47-8cm, waży 13,5-14kg ;) 14 jak ma trochę dobrego tłuszczyku na żebrach, 13 jak jest totalnym kościotrupkiem :diabloti:

a i nie pochwaliłam się, że dzisiaj Brum była mega grzeczna i odwoływalna, ćwiczenia z odwoływaniem od piłeczek i komenda "lay down" dają efekty :)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Ten border mi bernardyna przypomina. :lol:[/QUOTE]

:crazyeye: no chyba na głowę upadłaś ... bez urazy ale co Ty na dogo robisz skoro ras nie odróżniasz ;)