Hotel KADIF Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):A no bardzo dobrze jutro wieczorkiem wstawie zdjęcia z 24,25,26 grudnia :p mam nadzieja że dogo mnie nie wywali za ilość zdjęć.:roll: No a teraz HOP,HOP NA PIERWSZĄ :multi::multi::multi::multi: To czekamy :p:razz: Quote
Alicja Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 [FONT=Arial]kurde ...spamiętajcie mnie a nie pytal się ktoś o malą .....czy to o inną pregowana sunię szło ... :hmmmm:[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]kurde ...spamiętajcie mnie a nie pytal się ktoś o malą .....czy to o inną pregowana sunię szło ... :hmmmm:[/FONT] No tak przed świętami jedna osoba się pytała ale na prezent :mad: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 No to dobranoc moje pieseczki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):No tak przed świętami jedna osoba się pytała ale na prezent :mad: A ja kce taki "prezent" i proszę mnie nie bić, bo już dostaję :-x:-x:-xod TZ za pomysły Quote
Alicja Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='ATLANTYDA'] [FONT=Arial]ale narobilas halasu :evil_lol: To ja może podeślę lineczka do Emdziolek :razz::razz: wiem że ona miala kogoś chętnego na ASTowate stworzonko ale moze ktoś się zakoffa:loveu: [/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]cześć moja ty bandosiowata :diabloti::eviltong: psineczko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]cześć moja ty bandosiowata :diabloti::eviltong: psineczko :loveu::loveu::loveu:[/FONT] a ta znowu swoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):A no bardzo dobrze jutro wieczorkiem wstawie zdjęcia z 24,25,26 grudnia :p mam nadzieja że dogo mnie nie wywali za ilość zdjęć.:roll: No a teraz HOP,HOP NA PIERWSZĄ :multi::multi::multi::multi: jutro wieczorkiem minęło dawno temu :mad::mad::mad: a ja cały czas czekam na moją faworytę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [FONT=Arial]Jestem i już podnoszę i rozgłaszam psineczkę :loveu::loveu:[/FONT] Quote
clockwork Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='andzia69']a ta znowu swoje:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial]chcesz o tym porozmawiać?? bandosiowata i już OOO!!! :eviltong::evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] bandosiowata i już OOO!!! :eviltong::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]TAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bandosiowata :evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Sunia BB :cool3:domku szuka:eviltong::eviltong: :BIG::BIG::laola: http://www.paperboy.nl/?PID1=H%3DU%2...%2C40%20%20%0A Quote
clockwork Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Sunia BB :cool3:domku szuka:eviltong::eviltong: :BIG::BIG::laola: http://www.paperboy.nl/?PID1=H%3DU%2...%2C40%20%20%0A [FONT=Arial]piękne zyczonka :roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]piękne zyczonka :roll::roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:[/FONT] Też mnie sie widzą:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:;) Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='ATLANTYDA']Też mnie sie widzą:evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:;) [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....mnie sie też podobują :razz::razz:[/FONT] Quote
andzia69 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]chcesz o tym porozmawiać?? bandosiowata i już OOO!!! :eviltong::evil_lol::evil_lol:[/FONT] dobra - poddaję się:eviltong: Quote
GameBoy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 to ja pomyślę cieplej o Tekilce..ona taka mało boksiowata jak dla mnie - co jest jak dla mnie "in plus" (prosze o nielinczowanie mnie :eviltong:)...szkoda, ze nikt wczesniej nie podrzucil mi tego linka... Quote
andzia69 Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 GameBoy napisał(a):to ja pomyślę cieplej o Tekilce..ona taka mało boksiowata jak dla mnie - co jest jak dla mnie "in plus" (prosze o nielinczowanie mnie :eviltong:)...szkoda, ze nikt wczesniej nie podrzucil mi tego linka... a ja myślalam, ze ją widzialaś...tylko w sumie jest napisane, że ona boksiowata - ale już sama obecnosć w większosci ciotek bullo-molosolubnych stanowi, że z boksia to ona tylko kolor siersciuchy ma!:evil_lol: Quote
GameBoy Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 dziewczyny napisze Wam jak sprawa wygląda prócz Igusi była mozliwosc adopcji rodowodowej suki 9 mcznej tu w Wawie, ale z tej suki zrezygnowalam, facet mial tez druga mala sunie CCmixa, chyba chcial, zeby rodzily obie a sprzedawalby jako dzieci tamtej papierowej wiem, ze tej z papierami juz nie ma, jezeli ta druga tez poszla - a najpewniej pojechala na Paluch, bo takie info mi wczoraj jak rezygnowalam z rodowodowej podal, wtedy bede oficjanie starajaca sie o panienke Tekilę.. oczywiście jak przejdę sito adopcyjne :eviltong: dopiero jak stracilam Ige doszlo do mnie jak bardzo tesknie za psem :-(, przepraszam za ten przydlugi wywód:oops: Quote
Alicja Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='andzia69']dobra - poddaję się:eviltong: [FONT=Arial];)...sluszna decyzja :evil_lol: Czyli rozumię ze jest światelko w tunelu dla malej :razz::razz: [/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 [quote name='Alicja'][FONT=Arial];)...sluszna decyzja :evil_lol: Czyli rozumię ze jest światelko w tunelu dla malej :razz::razz: [/FONT] Hmm może się faktycznie domeczek kroi :cool3: Quote
Recommended Posts