Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Powiem jednym wyrazem "PREZENT" :cool1:

No teraz nie wytrzymałam i się dopisuję :mad::eviltong:.
Niestety, Tequilka wpadła mi w oko od samego początku! Od razu zabiło mi do niej serce! Tak jak przy "szczeniaku gigant - Lucy"! Piszę "niestety" bo mój TZ nie godzi się na trzeciego psa :-(. A ona jest taka cudna!!!!
Prezent :placz::shake:!! Wiadomo na dogo jak kończą prezenty - Orzechowce, Krzyczki, Ligota itd. itd! Nie dasz... prawda???:modla::modla::modla:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Że co niby na prezent to niech którzy chcą ją wziąśc na prezent przeczytają i ZAPAMIĘTAJĄ :
kupcie sobie interaktywnego pieska w supermarkecie !!!!!

WŁAŚNIE!!!! :buzi:

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Sorki :oops: wczoraj mała narozrabiała i zapomniałam a teraz w robocie jestem ale wieczorem OBIECUJE:cool3:

[FONT=Arial]:calus: wybaczamy[/FONT]

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']No dobra cioteczki koniec sentymentów :mad: wy tu że słodka, najpiękniejsza ale jakoś nie widzę chętnego na domek stały.:cool1:
A ta djablica rośnie ma koński apetyt i zamiłowanie do ELEKTRYCZNOŚCI :shake:

Trzeba małą :diabloti::loveu::evil_lol:bardziej rozpromowac ja tak jak obiecałam rozwieszę plakaciki w lecznicach i sklepach a przy okazji jak bede u naszej ex tymczasowiczki to poprosze żeby rozejrzeli się za jakimś domkiem dla Teguili

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Trzeba małą :diabloti::loveu::evil_lol:bardziej rozpromowac ja tak jak obiecałam rozwieszę plakaciki w lecznicach i sklepach a przy okazji jak bede u naszej ex tymczasowiczki to poprosze żeby rozejrzeli się za jakimś domkiem dla Teguili

Ok. ale trzeba bardzo uważać :mad: