izabela.szczepaniak Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 zaraz nowe fotki wstawie mojego cukiereczka :loveu: Quote
ATLANTYDA Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 :angryy::mad::angryy::mad::angryy::angryy:PREZENTOM MóWIMY NIE Quote
Hotel KADIF Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']Powiem jednym wyrazem "PREZENT" :cool1: No teraz nie wytrzymałam i się dopisuję :mad::eviltong:. Niestety, Tequilka wpadła mi w oko od samego początku! Od razu zabiło mi do niej serce! Tak jak przy "szczeniaku gigant - Lucy"! Piszę "niestety" bo mój TZ nie godzi się na trzeciego psa :-(. A ona jest taka cudna!!!! Prezent :placz::shake:!! Wiadomo na dogo jak kończą prezenty - Orzechowce, Krzyczki, Ligota itd. itd! Nie dasz... prawda???:modla::modla::modla: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='DIF']Nie dasz... prawda???:modla::modla::modla: Że co niby na prezent to niech którzy chcą ją wziąśc na prezent przeczytają i ZAPAMIĘTAJĄ : kupcie sobie interaktywnego pieska w supermarkecie !!!!! Quote
Hotel KADIF Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']Że co niby na prezent to niech którzy chcą ją wziąśc na prezent przeczytają i ZAPAMIĘTAJĄ : kupcie sobie interaktywnego pieska w supermarkecie !!!!! WŁAŚNIE!!!! :buzi: Quote
ATLANTYDA Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 izabela.szczepaniak napisał(a):zaraz nowe fotki wstawie mojego cukiereczka :loveu: Gdzie foteczki:cool3:? Quote
Alicja Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [FONT=Arial]:hand: fotecki :razz::razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Arial]:hmmmm: zmienilam okularki .....:razz::razz:nadal nic nie widzę ...;)[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Sorki :oops: wczoraj mała narozrabiała i zapomniałam a teraz w robocie jestem ale wieczorem OBIECUJE:cool3: Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']Sorki :oops: wczoraj mała narozrabiała i zapomniałam a teraz w robocie jestem ale wieczorem OBIECUJE:cool3: [FONT=Arial]:calus: wybaczamy[/FONT] Quote
ATLANTYDA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Czekamy na łobuza:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 O tak łobuziara z niej robi się straszna :shake: wczoraj prawie TZ dał mi eksmisje ale dziś mu przeszło :evil_lol: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 - znalazłam:loveu::diabloti: Już biegnę z patyczkiem, :loveu: z koleą Maksem (mix sznaucera miniaturki) - " Ja chcę do domu, zimno!!!" - przyniosłam patyczek Quote
izabela.szczepaniak Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 - Coś słyszę - - polowanie :lol: - i tak mi nie uciekniecsz :diabloti: - profil - Czyż nie jestem piękna :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:śliczności .......[/FONT] Quote
Hotel KADIF Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak'] - Czyż nie jestem piękna :loveu::loveu::loveu: Nie jestem piękna.... jestem NAJPIĘKNIEJSZA!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 No dobra cioteczki koniec sentymentów :mad: wy tu że słodka, najpiękniejsza ale jakoś nie widzę chętnego na domek stały.:cool1: A ta djablica rośnie ma koński apetyt i zamiłowanie do ELEKTRYCZNOŚCI :shake: Quote
ATLANTYDA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='izabela.szczepaniak']No dobra cioteczki koniec sentymentów :mad: wy tu że słodka, najpiękniejsza ale jakoś nie widzę chętnego na domek stały.:cool1: A ta djablica rośnie ma koński apetyt i zamiłowanie do ELEKTRYCZNOŚCI :shake: Trzeba małą :diabloti::loveu::evil_lol:bardziej rozpromowac ja tak jak obiecałam rozwieszę plakaciki w lecznicach i sklepach a przy okazji jak bede u naszej ex tymczasowiczki to poprosze żeby rozejrzeli się za jakimś domkiem dla Teguili Quote
izabela.szczepaniak Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 ATLANTYDA napisał(a):Trzeba małą :diabloti::loveu::evil_lol:bardziej rozpromowac ja tak jak obiecałam rozwieszę plakaciki w lecznicach i sklepach a przy okazji jak bede u naszej ex tymczasowiczki to poprosze żeby rozejrzeli się za jakimś domkiem dla Teguili Ok. ale trzeba bardzo uważać :mad: Quote
izabela.szczepaniak Posted December 25, 2007 Author Posted December 25, 2007 Hop, hop Tequilko do góry bo Cię tu nikt nie wypatrzy :multi::multi::multi::multi: Quote
ATLANTYDA Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Witamy świątecznie:santagri::tree1::x-mas: Quote
Alicja Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Arial]w górę piękna ..................[/FONT] Quote
izabela.szczepaniak Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 A no bardzo dobrze jutro wieczorkiem wstawie zdjęcia z 24,25,26 grudnia :p mam nadzieja że dogo mnie nie wywali za ilość zdjęć.:roll: No a teraz HOP,HOP NA PIERWSZĄ :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts